Στόχος η πρόκριση για την Μπαρτσελόνα

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά με τα ματς των Ιταλών (Λάτσιο, Νάπολι, Αταλάντα) αλλά και από την Ντόρτμουντ η οποία ταξιδεύει στην πανέμορφη Γλασκώβη.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με επιτυχία πέρασαν και οι δύο δυάδες με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε το σερί με τις επιτυχίες. Μπορεί να αγχωθήκαμε λίγο με την Ρόμα, αφού βρισκότανε από νωρίς πίσω με δύο γκολ αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε, αφού η ομάδα του Μουρίνιο βρήκε τα αποθέματα και πήρε τον πόντο. Σήμερα, ευρωπαϊκή βραδιά και δεν μπορούμε να λείπουμε από αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου. Τα σημερινά μας προγνωστικά θα είναι στα ματς των Ιταλών (Νάπολι, Λάτσιο,Αταλάντα) και στην έξοδο της Ντόρτμουντ στην Σκωτία για την ανατροπή χωρίς τον Νορβηγό σταρ της. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

Στόχος η πρόκριση για την Μπαρτσελόνα

  • Η αρχή θα γίνει με ομάδα της Ρώμης για ακόμη μία φορά αλλά σήμερα θα είναι η Λάτσιο και όχι η Ρόμα. Το πρώτο ματς στο «Ντραγκάο» έβγαλε νικητή τους Πορτογάλους με 2-1 αλλά σε όλη την διάρκεια είδαμε έναν ισσοροπημένο αγώνα. Λογικά δεν ξεκινάει ο Ιμόμπιλε για ακόμη έναν αγώνα αλλά πιστεύω πως θα μπει στο δεύτερο ημίχρονο για την ανατροπή. Δεν θα κυνηγήσουνε το ματς οι φιλοξενούμενοι και η ισοπαλία τους κάνει άρα θα πάμε στον 1 με dnb για ασφάλεια.
  • Μπορεί μέσα στην Βαρκελώνη να πήρε το 1-1 αλλά τα προβλήματα είναι αρκετά. Ο λόγος για την Νάπολι, η οποία παρουσίασε μία τραγική και απογοητευτική εικόνα ενώ αναγκάστηκε και έπαιξε κλεισμένη στο δικό της μισό σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Άδικο και πλασματικό το σκορ για τους Μπλαουγκράνα που δεν νομίζω ότι θα ξανά σταθούν τόσο άτυχοι. Πάλι με την επιλογή του dnb θα πάμε αλλά αυτή την φορά στο διπλό.
  • Στο νησί τώρα και πιο συγκεκριμένα στην Σκωτία, στη Γλασκώβη ταξιδεύει η παρέα του Χάλαντ αλλά χωρίς τον ίδιο. Η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν το προηγούμενο ματς στην Γερμανία αφού η Ντόρτμουντ (από τα πρώτα δύο φαβορί για την κατάκτηση) έχασε με 2-4. Η απουσία του Νορβηγού σταρ είναι αισθητή, αλλά η επιβλητική νίκη στο πρωτάθλημα με 6-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ έδωσε αρκετή ψυχολογία για το σημερινό ματς. Καυτή έδρα το «Άιμπροξ» και σίγουρα το ματς μπορεί να πάει στην σκοπιμότητα, άρα αναμένω πονηριά, έξυπνα φάουλ, καθυστερήσεις και αρκετές διαμαρτυρίες. Χαμήλα το line στις κάρτες για αυτόν τον διαιτητή και για αυτό το ματς άρα θα ποντάρουμε ανάλογα.
  • Τέλος με τον δικό μας Ολυμπιακό, που και αυτός θα προσπαθήσει για το όνειρο αλλά μοιάζει αρκετά δύσκολο. Τα προσπαθεί όλα τα ματς τα τελευταία χρόνια και ειδικά μέσα στο «Καραϊσκάκης» και περιμένω να μην καθαρίσει το ματς από νωρίς η Αταλάντα. Πάλι το σημείο μας θα είναι οι κάρτες αφού και εδώ βλέπω να έχουμε αρκετές μονομαχίες σε μία ακόμη καυτή έδρα.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!

Δυάδα απόδοσης 3.00
19:45
Λάτσιο - Πόρτο
1 Dnb
1.65
22:00
Νάπολι - Μπαρτσελόνα
2 Dnb
1.82
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.50
19:45
Ολυμπιακός - Αταλάντα
Over 4.5 κάρτες
1.55
22:00
Ρέιντζερς - Ντόρτμουντ
Over 3.5 κάρτες
1.61
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις