Ρεβάνς με γκολ στο Europa League

προγνωστικά

Πολλή δράση στα προγνωστικά μας σε Europa και Conference League, με τις ρεβάνς να υπόσχονται γκολ και θέαμα.

Κερδοφόρα η στήλη την προηγούμενη εβδομάδα με τη Σεβίλλη να βρίσκει τρία γκολ και έτσι να επιβεβαιώνει την επιλογή μας, όπως επίσης και το παιχνίδι ανάμεσα σε Φενέρ και Σλάβια Πράγας πήγε ακριβώς όπως το περιμέναμε. Απόψε και πάλι υπάρχει δράση σε όλη την Ευρώπη και θα ποντάρουμε στα γκολ σε δυο αναμετρήσεις του Europa League για τα προγνωστικά Πέμπτης.

Προγνωστικά: Λάτσιο – Πόρτο

Πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία 2-1 υπέρ της Πόρτο. Δυο ομάδες που μπορούν να κάνουν πολύ όμορφο παιχνίδι όπως είδαμε και στον πρώτο αγώνα. Το αποτέλεσμα δίνει και στις δυο το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση και αυτό είναι που θα κάνει την αναμέτρηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Οι “λατσιάλοι” περιμένουν με κομμένη την ανάσα τα τελευταία νέα αναφορικά με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έχασε τα δυο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας (κόντρα σε Πόρτο και Ουντινέζε). Στο απουσιολόγιο του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκονται επίσης οι Ατσέρμπι, Λατζάρι, Πέδρο και Ζακάνι. Ο Φελίπε Άντερσον είναι πιθανότατα ένας από αυτούς που θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα μαζί με τον Καμπράλ.
Οι Πορτογάλοι δεν έχουν κάποια αξιοσημείωτη απουσία με τον μόνο που απουσιάζει να είναι ο Ουέντελ. Ο Τόνι Μαρτίζεν, που σκόραρε τα δυο γκολ της Πόρτο την προηγούμενη εβδομάδα, θα είναι πιθανότατα αυτός που θα ξεκινήσει βασικός και πάλι. Επιστρέφει, επίσης, ο τερματοφύλακας Μαρτσεσίν.

Στις εγχώριες διοργανώσεις, οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικές πορείες, με την Πόρτο να είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη Λάτσιο να δίνει μεγάλη μάχη για να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακολουθεί, επιπλέον, το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Νάπολι. Βέβαια, ακόμα και έτσι οι γηπεδούχοι θα δώσουν το 100% για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Προγνωστικά: Μπέτις – Ζενίτ

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας ήταν αυτό ανάμεσα σε Μπέτις και Ζενίτ. Για την ακρίβεια, συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο, με πέντε γκολ και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Οι Ισπανοί πραγματοποιούν φέτος εξαιρετική σεζόν, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, και διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος και έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Για το παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ, η Μπέτις έχει στη διάθεσή της τον Ναμπίλ Φεκίρ, που εξέτησε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι των δυο ομάδων και τον Σέρχιο Κανάλες, ο οποίος ανάρρωσε από τον κορωνοϊό.

Η Ζενίτ δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημά της, καθώς έχει χειμερινή διακοπή και ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο. Απουσίες για τους Ρώσους οι Λόβρεν και Κρίτσιουκ.

Αμφότερες θα κυνηγήσουν το παιχνίδι και θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση. Οι ενδεκάδες τους δεν θα διαφέρουν σχεδόν καθόλου από την πρώτη τους αναμέτρηση ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί κάποια από τις ομάδες να χρειαστεί να ρισκάρει, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Η Μπέτις θέλει να “χτίσει” πάνω στην νίκη τους εκτός έδρας, αλλά απέναντί της έχει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στο Golden 21 δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις για τα 21 γκολ της αγωνιστικής/εβδομάδας!

Δυάδα απόδοσης 2.64
19:45
Λάτσιο - Πόρτο
Goal/goal
1.70
22:00
Μπέτις - Ζενίτ
Goal/goal
1.55
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις