Πανευρωπαϊκός «πόλεμος» για τη πρόκριση

Προγνωστικά

Ανέλυσε το σημερινό κουπόνι και βρήκε τέσσερις επιλογές με αξία στα σημερινά ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Τις καλημέρες μου σε όλους τους Κουβανέζους. Δεν μας βγήκε το απόλυτο το Σαββατοκύριακο και γενικά έχουμε σκαμπανεβάσματα τελευταία. Αφήσαμε λίγες μέρες να περάσουν, να ηρεμήσουμε και να έρθουμε σήμερα Πέμπτη να ξαναμπούμε δυναμικά στο παιχνίδι. Προγνωστικά για όλους και για όλα στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις για σήμερα.

Κλειδώνει η πρόκριση στη Νορβηγία

Πάμε λοιπόν. Μπόντο Γκλιμτ εναντίον Σέλτικ στο πρώτο παιχνίδι μας. Εύκολη νίκη των Νορβηγών τη προηγούμενη εβδομάδα στο «Πάρκχεντ», αιφνιδίασαν πλήρως τους γηπεδούχους οι οποίοι μάλλον περίμεναν πως οι πωλήσεις της Μπόντο Γκλιμτ και η έλλειψη ρυθμού της δεν θα την άφηναν να απειλήσει ιδιαίτερα. Δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο λάθος και το πλήρωσε με ήττα 3-1 σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρει πάση θυσία.

Εκτίμηση: Η Σέλτικ θα μπει πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, όμως θα χρειαστεί να ανοιχτεί για να βρει τουλάχιστον δύο γκολ που θα το στείλει στη παράταση. Χώροι και Μπόντο Γκλιμτ δεν είναι καλός συνδυασμός, οπότε βλέπω τους Νορβηγούς να σκοράρουν. Διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων μαζί με το οβερ 1.5, σε απόδοση διπλασιασμού στο Pamestoixima.​

Μακάρι να μας κουβαδιάσει ο Ολυμπιακός

Πάμε και στο Καραϊσκάκης. Ολυμπιακός εναντίον Αταλάντα στο Πειραιά, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν μια μικρή υπέρβαση για να γυρίσουν από το κατά τους 2-1 του Ιταλικού βορρά. Πήραν το προβάδισμα, έπαιξαν καλή άμυνα, όμως προδόθηκαν από την επιθετική αφέλεια του Ονιεκούρου και την ανάλογη αμυντική στα κόρνερ.

Εκτίμηση: Θα χρειαστεί να ανοιχτεί κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός, όμως αυτό δεν θα γίνει νωρίς. Οι Ιταλοί δεν θα είναι δυσαρεστημένοι με το να περιμένουν την Ελληνική ομάδα για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Βλέπω το ματς να πηγαίνει στο Χ στο ημίχρονο, να ανοίγετε στο τέλος ο ΟΣΦΠ και δυστυχώς να δέχεται ένα γκολ στην αντεπίθεση. Ακριβές σκορ 0-1 δηλαδή, όμως εγώ θα πάω απλά στο να επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και στο διπλό στο 2.17 στο Pamestoixima.

Μάχη ακατάλληλη για καρδιακούς στη Γλασκώβη

Τρίτο παιχνίδι για σήμερα, με την Ρέιντζερς να υποδέχεται τη Μπορούσια του Ντόρτμουντ. Μεγάλη έκπληξη στο Βεστφάλεν με τους Σκωτσέζους να παίρνουν τεράστιο διπλό με 2-4. Από τότε σαν να σοβαρεύτηκαν οι Γερμανοί και έριξαν έξι μπαλάκια στη Μενχενγκλάντμπαχ το Σαββατοκύριακο. Στο «Άιμπροξ» η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και η ασταθής Ρέιντζερς με τη πεισμωμένη Ντόρτμουντ υπόσχονται ανάλογο θέαμα.

Εκτίμηση: Θα χρειαστεί να πάρει ρίσκα η Ντόρτμουντ και άρα βλέπω το παιχνίδι να έχει γκολ. Ως τελικό αποτέλεσμα, δεν βλέπω τους Σκωτσέζους να περνάνε με δύο νίκες. Αντιθέτως, βλέπω να κινδυνεύουν σήμερα. Να κριθεί το ματς στη παράταση βρίσκεται στο 8.00, όμως εγώ θα πάω πιο συνεσταλμένα και θα ποντάρω στη διπλή των Γερμανών, μαζί με το όβερ 2.5, πάλι στο Pamestoixima.

Fun Bet στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»

Τελειώνουμε με το μεγάλο ντέρμπι στον Ιταλικό νότο, εκεί όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιωθεί αρκετά και έπρεπε να είχαν πάρει τη νίκη στο «Καμπ Νου», όμως ο Φερράν Τόρρες δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Η Νάπολι, από την άλλη, βρήκε το ένα γκολ στην Ισπανία και δεν απείλησε μετά, όμως στην έδρα της είναι πολύ πιο επικίνδυνη. Ανάλογο ματς βλέπω, με τις ομάδες να παλεύουν στο γκολ δηλαδή, κάτι που το κάνει σχετικά απρόβλεπτο.

Εκτίμηση: Θα πάω σε κάτι πιο fun bet. Μεγάλη απόδοση, μικρό ποντάρισμα, με την ελπίδα ότι κάτι θα βγάλουμε. Καλύτερη η Μπαρτσελόνα, πιστεύω θα τη πάρει εύκολα ή δύσκολα τη πρόκριση. Είπαμε ότι είναι κοντά οι δύο ομάδες, και άρα θα ποντάρω στη πρόκριση των Καταλανών στη παράταση, κάτι που η πλατφόρμα του Pamestoixima προσφέρει στο 12 απόδοση.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

Combo
19:45
Μπόντο Γκλιμτ - Σέλτικ
1Χ & Over 1.5
2.00
BET: 15 units
Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Αταλάντα
2
2.17
BET: 20 units
Combo
22:00
Ρέιντζερς - Μπορούσια Ντόρτμουντ
Χ2 & Over 2.5
2.00
BET: 15 units
Fun Bet
22:00
Νάπολι - Μπαρτσελόνα
Μέθοδος Πρόκρισης: Μπαρτσελόνα Στη Παράταση
12.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις