Από Ισραήλ μέχρι Κροατία με 3.50

προγνωστικά

Επιλογές από ευρωπαϊκά παιχνίδια για τον goleador στα προγνωστικά του, ταξιδεύοντας για τις ρεβάνς σε Κροατία και Ισραήλ.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σήμερα Πέμπτη κυριαρχούν οι αγώνες ρεβάνς των δύο χαμηλότερων ιεραρχικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων και από εκεί θα είναι και οι επιλογές στα προγνωστικά μου.

Προγνωστικά: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη

Ρεβάνς της νίκης των Ισπανών με 3-1 πριν από μια εβδομάδα και οι γηπεδούχοι Κροάτες θα προσπαθήσουν να πετύχουν νίκη με δύο γκολ διαφορά, καθώς έχει σταματήσει να ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Θα στηριχτούν για άλλη μια φορά στην πολύ δυνατή τους έδρα με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στην έδρα της έχει υποτάξει αρκετές μεγάλες ομάδες, ενώ χαρακτηριστικά την περυσινή σεζόν κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τη φάση των «8», όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου, Βιγιαρεάλ.

Η Σεβίλλη με προίκα τα δύο γκολ που έχει, θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και πιστεύω πως θα δώσει τη μπάλα στη γηπεδούχο και θα προσπαθήσει να παίξει με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Εκτός έδρας πάντως γενικά χάνει αρκετή από τη δυναμική της, καθώς αν δούμε τα τελευταία πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα της, επικράτησε μόνο της Σαραγόσα, ομάδα κατώτερης κατηγορίας, για το θεσμό του κυπέλλου.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.75 στο pamestoixima.gr , καθώς περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, ανάλογο με αυτό που μας πρόσφεραν πριν από μία εβδομάδα.

Προγνωστικά: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αϊντχόφεν

Ρεβάνς της νίκης των Ολλανδών με το φτωχό 1-0 σε σχέση με την εικόνα του ματς (12-2 τελικές). Ξεκάθαρο αουτσάιντερ του ζευγαριού οι Ισραηλινοί κάτι που φάνηκε και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς οι Ολλανδοί με βάση την εικόνα του ματς, δικαιούταν μια πιο άνετη επικράτηση ενόψει του σημερινού παιχνιδιού. Το τελικό σκορ αφήνει περιθώρια στους γηπεδούχους να παλέψουν την πρόκριση, κάτι που θα τους αναγκάσει εκ των πραγμάτων να αφήσουν κενούς χώρους στην άμυνά τους.

Η Αϊντχόφεν θα πάει να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, αλλά πρέπει να κυνηγήσει και αυτή κάποιο τέρμα, καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα δεν της έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση. Είναι η ποιοτικότερη ομάδα στο ζευγάρι και αναμένω η εμπειρία του Γκέτσε και του Ζάχαβι, αλλά και η ταχύτητα των Γκάκπο και Μαντουεκέ να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της για άλλη μια φορά.

Έτσι θα επιλέξω το διπλό σε απόδοση 2.00 στο pamestoixima.gr, το οποίο αναμένω να επιβεβαιωθεί ξανά και να με δικαιώσει.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!

Δυάδα απόδοσης 3.50
19:45
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σεβίλλη
Goal/goal
1.75
19:45
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αϊντχόφεν
2
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις