ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Χερμάν Μπούργκος: Τι να περιμένουμε από τον νέο προπονητή του Άρη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Χερμάν Μπούργκος: Τι να περιμένουμε από τον νέο προπονητή του Άρη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Χερμάν Μπούργκος: Τι να περιμένουμε από τον νέο προπονητή του Άρη

Μπούργκος

Ο Άρης έκανε την έκπληξη και έφερε στην Ελλάδα τον Χερμάν Μπούργκος. Ο πρώην βοηθός του Σιμεόνε θα έχει την πρώτη του Ευρωπαϊκή εμπειρία, σαν πρώτος προπονητής.

Ο Μπούργκος θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2024. Ο Αργεντινός, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, συστήθηκε στην ποδοσφαιρική Ευρώπη πρώτα σαν παίκτης (Μαγιόρκα, Ατλέτικο Μαδρίτης) και έπειτα σαν βοηθός του Σιμεόνε (Κατάνια, Ρασίνγκ κλαμπ, Ατλέτικο Μαδρίτης). Τον περασμένο Μάρτιο αποφάσισε να αναλάβει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Νιούελς Όλντ Μπόις, όπου έμεινε τρείς μήνες.

 Η πορεία του σαν βοηθός

Τον Ιανουάριο του 2011 ο Σιμεόνε ανέλαβε την Κατάνια και ο Μπούργκος έγινε το δεξί του χέρι. Εκεί, έμειναν για συνολικά 19 αναμετρήσεις έχοντας συνολικά επτά νίκες, τρείς ισοπαλίες και οκτώ, με συνολικό απολογισμό στα γκολ 22 ενεργητικό και 27 παθητικό. Στην Ιταλία ο Σιμεόνε χρησιμοποίησε το 4-2-3-1 και κατάφερε να σώσει την κατηγορία. Επιπλέον, κατάφερε να αξιοποιήσει εξαιρετικά τον παράγοντα έδρα, καθώς στα εντός είχε έξι νίκες και δύο ήττες.

Χερμάν Μπούργκος: Τι να περιμένουμε από τον νέο προπονητή του Άρη

Παρά το γεγονός πως η κατηγορία σώθηκε, το προπονητικό δίδυμο αποχώρησε με προορισμό την Αργεντινή για λογαριασμό της Ρασίνγκ. Θα μπορούσαμε να πούμε πως εκεί ο Σιμεόνε ξεκίνησε να ανακαλύπτει την προπονητική του ταυτότητα, καθώς η ομάδα δεχόταν γκολ με το σταγονόμετρο. Η Ρασίνγκ εκείνης της σεζόν έπαιζε 4-3-1-2, τερμάτισε δεύτερη και είχε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Σε συνολικά 19 αναμετρήσεις είχε επτά νίκες, 10 ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ στα γκολ είχε 16 ενεργητικό και οκτώ παθητικό.

Από την Αργεντινή επέστρεψαν στην Ευρώπη και βρήκαν την ποδοσφαιρική τους Ιθάκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου ο Σιμεόνε παραμένει ακόμη και σήμερα. O Μπούργκος αποχώρησε πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν 2020/21. Έως τότε είχε πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα σούπερ καπ, ένα Γιουρόπα Λίγκ, ένα Ουέφα Σούπερ Καπ, ενώ έφτασε δύο φορές στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ. Η Ατλέτικο στην εποχή Σιμεόνε δοκίμασε πολλά συστήματα. Ξεκίνησε με το 4-2-3-1, συνέχισε με το 4-4-2 σε πολλές παραλλαγές και δοκίμασε αρκετά το 3-4-2-1 και το 3-4-1-2.

Χερμάν Μπούργκος: Τι να περιμένουμε από τον νέο προπονητή του Άρη

Γενικότερα σαν βοηθός προπονητή έκανε πολλά περισσότερα από τους περισσότερους συναδέλφους του. Ήταν αυτός που οργάνωνε την τακτική της ομάδας στις επιθετικές στημένες φάσεις, ενώ επιπλέον είχε και έναν ρόλο αναλυτή, καθώς έκανε την δική του ανάλυση πριν και μετά τους αγώνες.

 Το πρώτο εγχείρημα ως πρώτος προπονητής

Τον Μάρτιο του 2021 έγινε για πρώτη φορά πρώτος προπονητής στην Νιούελς Όλντ Μπόις. Εκεί, σε 15 αναμετρήσεις πήρε τέσσερις νίκες, είχε έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η πορεία του δεν θεωρήθηκε επιτυχημένη και γι’ αυτό δεν συνέχισε. Το συνολικό ρεκόρ του στα γκολ ήταν 17 ενεργητικό και 18 παθητικό. Ο Μπούργκος επέλεξε να χρησιμοποιήσει το 3-4-3 στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων, ενώ στον τελευταίο του αγώνα επέλεξε το 4-4-2 με δύο εξάρια (όπως παίζει ο Σιμεόνε).

Χερμάν Μπούργκος: Τι να περιμένουμε από τον νέο προπονητή του Άρη

Στυλ παιχνιδιού

Ο Μπούργκος λοιπόν επέλεξε να παίξει με το 3-4-3 στην Νιούελς. Ένα δύσκολο σύστημα, το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει στην εκάστοτε το ομάδα τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά εάν τακτικά υπάρξουν κενά θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Στις περισσότερες από τις αναμετρήσεις της Νιούελς, στην εποχή – Μπούργκος, η ομάδα δεν είχε την κατοχή του παιχνιδιού, όμως κατάφερνε να δημιουργεί αρκετά συχνά περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλο.

Άμυνα

Η άμυνα όταν έχεις τριάδα πίσω δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να βρει χώρους όταν κάνει οργανωμένη επίθεση. Ειδικότερα, η ομάδα του Μπούργκος έπαιζε κλειστά, όταν έκανε οργανωμένη άμυνα, με τους κεντρώους να χαμηλώνουν και αυτοί οπότε ο αντίπαλος δεν είχε την δυνατότητα να επιτεθεί, παρά μόνο με μεγάλες μπαλιές. Το πρόβλημα όμως ήταν στις αντεπιθέσεις και πιο συγκεκριμένα στις φάσεις όπου οι μπακ – χαφ είχαν προωθηθεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα πλάγια στην άμυνα είχαν πολύ μεγάλα κενά και ο αντίπαλος μπορούσε πολύ εύκολα να δημιουργήσει φάσεις στους κενούς χώρους.

Επιπλέον, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τα αμυντικά στημένα.

Επίθεση

Από το κέντρο και μπροστά η ομάδα επέλεγε τις γρήγορες μεταβιβάσεις, ενώ η επίθεση γινόταν μαζικά. Οι πλάγιοι συμμετείχαν σημαντικά στο επιθετικό παιχνίδι, δίνοντας επιπλέον επιλογές. Η γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού έδινε την ευκαιρία στους παίκτες να εκμεταλλευτούν τα κενά της αντίπαλης άμυνας. Επιπλέον, ο Μπούργκος φαίνεται να είχε δώσει στους παίκτες του το ελεύθερο να δοκιμάζουν σουτ, όποτε έβρισκαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ο Αργεντίνος προπονητής έδινε μεγάλη έμφαση στα επιθετικά στημένα, από τα οποία η ομάδα του βρήκε πολλές φορές δίχτυα.

 Τι είδαμε κόντρα στον Ατρόμητο

Η ομάδα έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Πίεσε ψηλά, έπαιξε γρήγορα, δημιούργησε φάσεις και κυρίως σκόραρε. Ο Άρης είχε την κατοχή και τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Επιτέθηκε μαζικά και με ταχύτητα ή από τα πλάγια ή με κάθετες πάσες, ενώ με την συνεχή πίεση δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να αναπτύξει γρήγορες αντεπιθέσεις. Ο Μπούργκος επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ιτούρμπε σε έναν πιο οργανωτικό ρόλο και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αργεντίνος επηρέασε σημαντικά την ψυχολογία της ομάδας και έβαλε την προσωπική του πινελιά στον τρόπο παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων. Πιθανότατα θα διατηρήσει το 4-4-2, το οποίο μετατράπηκε κάποιες στιγμές σε 4-1-4-1 και κάποιες άλλες σε 4-3-3.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις