Τα χιτσκοκικά-γκρανκινιολικά βράδια μας

Προγνωστικά

Στα ματς του Europa League βρίσκει προγνωστικά με αξία ο Bet Minute, σε αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και 2.40.

Κακή η Δευτέρα, με τη Νάπολι να αποδεικνύεται λίγη και τη Θέλτα μπλοκαρισμένη από την Λεβάντε. Πέρασε τουλάχιστον το late στη Σμύρνη όπου είχαμε όμορφες… ομορφιές με τέσσερα πέναλτι! Το Τσουλου δεν προσφερόταν για κάποιο μπετ, όμως το Europa League σηκώνει παιχνίδι.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Προγνωστικά Europa League: Χιτσκοκικό φινάλε στο Φάληρο

Η πρώτη επιλογή, προκύπτει απ’ το Φάληρο και το ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα. Πιστεύω πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης απ’ αυτές που πλασάρουν οι μπουκ παρά τη μέτρια εικόνα τους. Κι αυτό γιατί η Αταλάντα, δεν βλέπεται. Χωρίς φορ πλέον ο Γκασπερίνι, δύσκολα θα τα βγάλει πέρα στην σεζόν. Παραμένει φυσικά το φαβορί για να βρεθεί στους «16», όμως το έργο της στο «Καραϊσκάκης» θα είναι πολύ δύσκολο καθώς επιστρέφει και ο κόσμος και θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Μαρτίνς. Αγοράζω το late γκολ, με το line τοποθετημένο στο 72’ από την Stoiximan, στο 1.85. Θεωρώ πως θα έχει χιτσκοκικό-γκρανκινιολικό φινάλε που λέει και μια ψυχή, καθώς η πρόκριση θα βρίσκεται στο νήμα.

Γκρανκινιολικό φινάλε και στην Πορτογαλία

Παρόμοια πάνω-κάτω η λογική και στην κόντρα της Μπράγκα με την Σερίφ Τιρασπόλ. Οι Πορτογάλοι έπεσαν θύμα έκπληξης στο πρώτο ματς, αλλού πατούσαν κι αλλού βρισκόντουσαν, πάρε το 2-0 από τη «μικρούλα» του ζευγαριού και τρέχα μαραθώνιο στην ρεβάνς. Δεν την έχω ξεγραμμένη την Μπράγκα, θα το παλέψει, αλλά θα το παλεύει μέχρι τέλους. Ίδιο line και ίδια τιμή κι εδώ, με τους Πορτογάλους αναγκασμένους μέχρι το τελευταίο λεπτό να βρίσκονται πολύ ψηλά στο γήπεδο και τους Μολδαβούς, φαρμάκι στις αντεπιθέσεις.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά: Ροντέο το δεύτερο ημίχρονο

Κι αν η Μπράγκα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί, τι να πει κι η Ντόρτμουντ. Είδε τον ουρανό με τ’ άστρα κόντρα στη Ρέιντζερς, όμως μείωσε στο τελικό 2-4 και παρέμεινε στο κόλπο. Δεν ξέρω τι θα κάνει στη Γλασκώβη, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που θέλω, θα το κάνει όπως και να ‘χει. Επίθεση, άμυνα στο κέντρο και τα συναφή. Ειδικά, όσο περνάει η ώρα κι αν δεν βρίσκει τα γκολ που χρειάζεται, το ματς θα γίνεται όλο και περισσότερο ροντέο. Τι παίζουμε λοιπόν; Goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.40 από το PameStoixima. ΟΚ, μαζεμένες οι τιμές, αλλά ρε αλάνια, πόσο παραπάνω θα το δίνατε με βάση τα στάνταρ τους αλλά και την εικόνα του πρώτου ματς;

Late
19:45
Ολυμπιακός - Αταλάντα
Γκολ μετά το 72’
1.85
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ρέιντζερς - Μπορούσια Ντόρτμουντ
Goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο
2.40
BET: 15 units
Late
22:00
Μπράγκα - Σερίφ Τιρασπόλ
Γκολ μετά το 72’
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις