Οι κρίσιμες ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Πήρε Primera Division, Bundesliga η Nova!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη για πρόκριση στην επόμενη φάση συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, o Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Μετά τις εκτός έδρας ήττες τους, οι δύο ελληνικές ομάδες θα επιχειρήσουν την ανατροπή στους αγώνες ρεβάνς της knock-out φάσης των play-off σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, την Πέμπτη 24/2. Τον παλμό της αγωνιστικής δράσης θα μεταφέρει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από ειδικές εκπομπές, πλούσιο ρεπορτάζ και λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων της UEFA. 

Η κάλυψη του Ολυμπιακός-Αταλάντα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Μετά το 2-1 του Μπέργκαμο, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Αταλάντα, την Πέμπτη 24/2 στις 19.45 (COSMOTE SPORT 3HD), σε μία κρίσιμη αναμέτρηση, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 3HD. Η COSMOTE TV θα είναι «παρούσα» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τους Γιώργο Θαναηλάκη, Κώστα Ψάρρα, Δημήτρη Σπηλιόπουλο, Μάνο Σπανόπουλο και Ανδρέα Σερεβέτα, οι οποίοι θα μεταφέρουν μέσα από την εκπομπή «UEFA Europa League Show Postgame» (21.45, COSMOTE SPORT 3HD) όλο το ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των προπονητών Πέδρο Μαρτίνς και Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Την Τετάρτη 23/2, οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου των «ερυθρόλευκων», η οποία θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, στις 16.30.

Η κάλυψη του ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ στην «Τούμπα»

Την ανατροπή της ήττας 1-0 στη Δανία επιδιώκει και ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του με την Μίντιλαντ στην «Τούμπα», την Πέμπτη 24/2 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2HD). Εκεί, για λογαριασμό της COSMOTE TV θα βρεθούν οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Τσόχος, Αντρέα Παλομπαρίνι, Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης, οι οποίοι θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα, μέσα από την εκπομπή ««UEFA Europa Conference League Show Pregame» (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV). Ενόψει της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει συνέντευξη Τύπου, η οποία θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη στο COSMOTE SPORT 2HD και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube, την Τετάρτη 23/2 στις 13.30.

Στη διάθεση των τηλεθεατών θα βρίσκεται και η εκπομπή «European Football Show», η οποία πριν και μετά τους αγώνες των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, θα παρουσιάσει την ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων και τις καλύτερες φάσεις της ημέρας (Πέμπτη 24/2, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV – Παρασκευή 25/2, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Για real time ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης, οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χρηστοφοράκη. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις