Ηχούν «πολυβόλα» σε Γλασκώβη και Νάπολι

προγνωστικά στοιχήματος

Επανέρχεται με Ευρωπαϊκές επιλογές στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ο Luca Toni, με έμφαση σε Σκωτία και Ιταλία.

Ρέιντζερς-Ντόρτμουντ και Νάπολι-Μπαρτσελόνα συνθέτουν δύο ζευγάρια ομάδων που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για χορταστικό θέαμα, καθώς έχουν βαθιά ριζωμένο στην κουλτούρα τους το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Πάμε λοιπόν παρακάτω να δούμε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος που αφορούν τις εν λόγω αναμετρήσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρέιντζερς – Ντόρτμουντ

Εντυπωσιακό το ματς της προηγούμενης Πέμπτης ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Με τους Σκωτσέζους να σοκάρουν τη Ντόρτμουντ, μαζί και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό στερέωμα επικρατώντας με το επιβλητικό 2-4. Έτσι πραγματοποίησαν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «16» και υποδέχονται τους Γερμανούς με στόχο να ολοκληρώσουν την έκπληξη. Διατηρώντας ή και διευρύνοντας ακόμη το υπάρχον προβάδισμα. Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του για τους κινδύνους που κρύβει ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα του μεγέθους της Ντόρτμουντ. Ο κόουτς των «Τζερς» θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπαλογκάν, Χάτζι και Οφόμπορ για διάφορους λόγους. Ενώ η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, καθώς χάθηκε κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη τίτλου με τη Σέλτικ μετά την κυριακάτικη ισοπαλία στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπορούσια μετά τη σοβαρή γκέλα απέναντι στη Ρέιντζερς ξέσπασε πάνω στη δύσμοιρη Γκλάντμπαχ(6-0). Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, με άρτια επιθετική λειτουργία όπως φανερώνει και το τελικό σκορ. Η επίθεση είναι το όπλο των Βεστφαλών, στους οποίους επέστρεψαν τα χαμόγελα με την επάνοδο του Χάαλαντ και ταξιδεύουν στη Σκωτία στοχεύοντας στην ολική ανατροπή. Για να πετύχουν το στόχο τους αναμένεται να επιτεθούν από το ξεκίνημα, αυξάνοντας έτσι θεαματικά τις πιθανότητες να μετατραπεί το ματς σε ροντέο. Υπό αυτό το πρίσμα και έχοντας πολύ πρόσφατη την εικόνα από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Γερμανία επιλέγω τα πολλά γκολ χωρίς ενδοιασμό. 

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Νάπολι – Μπαρτσελόνα

Το ζευγάρι που προκαλεί ονείρωξη στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους συνθέτουν οι δύο πρώην ομάδες του Θεού Ντιέγκο. Μετά το 1-1 του «Καμπ Νόου» άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς, τους οποίους πρόκειται να επιλύσουν απόψε. Με έπαθλο μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ.

Το γκολ του Ζιελίνσκι έδωσε προβάδισμα στους Ναπολιτάνους την περασμένη Πέμπτη μα δε μπόρεσαν να το διατηρήσουν, όσο κι αν επιχείρησαν να τιθασεύσουν τον επιθετικό οίστρο των αναγεννημένων «μπλαουγκράνα». Παρότι βασικός στόχος των «παρτενοπέι» είναι η κατάκτηση του πρώτου σκουντέτο μετά το 1990, δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν για την ευρωπαϊκή διάκριση καθώς οι φιλοδοξίες τους δε σταματούν εκεί. Αυτό φάνηκε και από το ματς της Δευτέρας στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι, εκεί όπου ο Σπαλέτι προφύλαξε για μεγάλο κομμάτι του αγώνα τον Οσίμεν και τον Ινσίνιε ώστε να τους έχει φρέσκους ενόψει του «τελικού» απέναντι στη Μπάρτσα.

Στο καταλανικό στρατόπεδο τώρα τα σημάδια είναι ελπιδοφόρα. Η Μπαρτσελόνα δείχνει πως έχει βρει χημεία και συνάμα αποτελεσματικότητα, ενώ υπό την καθοδήγηση του Τσάβι ανακτά σταδιακά τη νοοτροπία νικητή που διαχρονικά τη χαρακτηρίζει.

«Σκούπισε» τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» το απόγευμα της Κυριακής με χατ-τρικ του νεοφερμένου Ομπαμεγιάνγκ και γενικά δείχνει πως έχει δυναμώσει σημαντικα με την προσθήκη των Τραορέ και Φεράν Τόρες. Στην πρώτη αναμέτρηση με τη Νάπολι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετά αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματική όσο θα έπρεπε. Τα καλά νέα για τους φιλοξενούμενους είναι πως έχουν αναρρώσει πλήρως και επανέρχονται οι Λενγκλέ, Ντεπάι, ενώ άξια αναφοράς είναι και η επάνοδος του Πέδρι στην αρχική εντεκάδα.

Αναμένω ένα ματς υψηλού ρυθμού στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων. Με δεδομένη την ευχέρεια που έχουν στο σκοράρισμα και με την πρόκριση ανοιχτή μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα , θα επιλέξω και εδώ τη λύση των πολλών τερμάτων στα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά με λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια επιλέγοντας το g/g ή over 2,5.

Στο Golden 21 παίζεις τα παιχνίδια που θες εσύ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική!

Δυάδα απόδοσης 2.20
22:00
Ρέιντζερς - Ντόρτμουντ
Over 2,5
1.50
22:00
Νάπολι - Μπαρτσελόνα
Goal/goal ή over 2,5
1.45
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις