Η Novibet παραδίδει την άδεια GB

Η Novibet παραδίδει την άδεια GB

Η εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών Novibet παρέδωσε την άδεια τηλεπαιχνιδισμού της Μεγάλης Βρετανίας.

Η εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών Novibet παρέδωσε την άδεια τηλεπαιχνιδισμού της Μεγάλης Βρετανίας και ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργεί πλέον στην αγορά από σήμερα (21 Φεβρουαρίου).

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε με τη μορφή πανό στον ιστότοπο του φορέα εκμετάλλευσης Novibet.co.uk.

Σε αυτό το μήνυμα, η Novibet ανέφερε ότι θα σταματήσει να λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και ζήτησε από τους πελάτες να αποσύρουν κεφάλαια από τους λογαριασμούς τυχερών παιχνιδιών τους.

Η Novibet δήλωσε ότι η απόσυρσή της οφείλεται σε εμπορικούς λόγους.

Η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών της GB επιβεβαίωσε ότι η Novibet είχε παραιτηθεί από την άδειά της, προσθέτοντας ότι πρέπει να συμμορφώνεται με τα κανονικά πρότυπα κλεισίματος.

«Πληροφορηθήκαμε από τη Novigroup Ltd ότι παραδίδει την άδειά της», δήλωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής. “Ο φορέας εκμετάλλευσης γνωρίζει ότι αναμένουμε ένα τακτικό κλείσιμο του ιστότοπού του στους καταναλωτές gb και αυτό περιλαμβάνει την παροχή στους καταναλωτές σαφών πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο απόκτησης των κεφαλαίων τους”.

“Εάν ένας πελάτης έχει ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό του, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον φορέα εκμετάλλευσης μέσω της ιστοσελίδας του.”

Τα πρότυπα της Επιτροπής για την έξοδο από τη βρετανική αγορά ορίζουν ότι οι φορείς εκμετάλλευσης πρέπει να κοινοποιούν σαφείς πληροφορίες στους πελάτες μέσω όλων των διαθέσιμων οδών, όπως η άμεση επαφή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από αυτό, οι πελάτες που επιθυμούν να εγγράψουν ένα παράπονο πρέπει να έχουν πληροφορίες σχετικά με το με ποιον να επικοινωνήσουν. Ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει επίσης να καλύψει τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την τήρηση στοιχημάτων που πρόκειται να διευθετηθούν μετά το κλείσιμο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις