Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με δύο παιχνίδια να ολοκληρώνουν το πρώτο σκέλος της φάσης των «16».

Στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00), σε μία αναμέτρηση που υπάρχει τεράστιο «πρέπει» και στις δύο πλευρές. Κυρίως διότι αμφότερες στα εγχώρια πρωταθλήματα έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου, παρουσιάζοντας μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν μόλις τρεις νίκες στις οκτώ πιο πρόσφατες υποχρεώσεις τους (3-1-4 σε όλες τις διοργανώσεις), με την κακή αμυντική λειτουργία να βρίσκεται στο προσκήνιο. Στο διάστημα αυτό το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε είδε την εστία του να παραβιάζεται 16 φορές (2 γκολ μ.ό.), υποπίπτοντας σε πολύ εύκολα λάθη.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:2.45 X:3.20 2:3.05

Η Γιουνάιτεντ παρά την αλλαγή προπονητή, δεν δείχνει να άλλαξε και συνήθειες. Μπορεί μέσα στο 2022 να έχει γνωρίσει μόνο δύο ήττες (η μία στα πέναλτι), ωστόσο δεν πείθει με την παρουσία της στο χορτάρι (5-3-2 στο 2022). Ειδικά στα μετόπισθεν τα κενά είναι μεγάλα, διόλου τυχαίο ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα κράτησε σε μία περίπτωση το μηδέν πίσω.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους συγκρούσεων, είναι «φτωχή» και υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους συναντήθηκαν το 1991 στον β’ γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων, με την ισπανική ομάδα να παίρνει την πρόκριση με μία νίκη (3-0 εντός) και μία ισοπαλία (1-1 εκτός). 

Πάντως, απέναντι σε Άγγλους το πρόσημο είναι αρνητικό την τελευταία διετία για την Ατλέτικο, αφού μετράει 4 διαδοχικές ήττες. Αντιθέτως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να ηττηθεί σε 90λεπτο από Ισπανούς από το 2020, έκτοτε αριθμεί 5 νίκες και 2 ισοπαλίες (5/7 μηδέν παθητικό).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις