«Τιτανομαχία» στο Μετροπολιτάνο

«Τιτανομαχία» στο Μετροπολιτάνο

Προγνωστικά στοιχήματος - Μάχη Τιτάνων στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ατλέτικο και Γιουνάιτεντ, Σιμεόνε και Ράνγκνικ και την παράδοση υπέρ του CR7!

Προγνωστικά στοιχήματος – Champions League

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Οριακό κέρδος η στήλη το Σ/Κ που μας πέρας ελέω… VAR. Ας είναι. Συνεχίζουμε με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με μια αναμέτρηση «Τιτάνων»!

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια σπουδαία αναμέτρηση στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Η Ατλέτικο Μαδρίτης δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε να βρίσκεται σε αυτήν εδώ την φάση του Champions League. Μια Ατλέτικο που δεν την διακρίνει η αμυντική συνοχή προηγούμενων ετών. Χαρακτηριστικό το ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια για το πρωτάθλημα κράτησε μόνο στα δύο το μηδέν στα μετόπισθεν. Δεν έχει σταθερότητα. Πρόβλημα που το αναγνωρίζει και ο Σιμεόνε αλλά οι τραυματισμοί και τα θέματα με τον κορονοϊό δεν τον βοηθάνε.  Στην σημερινή αναμέτρηση έχει σίγουρα εκτός τον ενίοτε βασικό επιθετικό Κούνια και τον πολύπειρο αμυντικό Δανό Βας. Αμφίβολοι λόγο τραυματισμού δίνονται οι Χιμένεζ, Γκριζμάν και Κόκε, ενώ σε καραντίνα βρίσκονται οι Lecomte και Lemar. Στον αντίποδα η Μάντσεστερ σχετικά άνετα κλείδωσε την πρόκριση της, ωστόσο η μουρμούρα για τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Στον ενδιάμεσο άλλαξε προπονητή. Έφυγε ο Σόλσκιερ και ήρθε ο Ραλφ Ράνγκνικ, ένας τουλάχιστον ενδιαφέρον προπονητής στα μάτια  μου. Μένει να δούμε αν η φιλοσοφία του με το συνεχές πρεσάρισμα και την διαρκή κίνηση της μπάλας θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Γκρίνγουντ και Χίτον, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Καβάνι. Βέβαια άλλος παίκτης είναι το σημείο αναφοράς.

1.000.000€ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ

Κόντρα στους…πελάτες του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει πολλάκις τους «ροχιμπλάνκος», με απολογισμό που «σκοτώνει». Έχει κερδίσει εις βάρος τους 2 τελικούς Champions League, με Ρεάλ Μαδρίτης, μια πρόκριση στους 16 με την Γιουβέντους και συνολικά έχει σκοράρει εναντίον τους, 25 φορές σε συνολικά 35 αναμετρήσεις. Φόβος και τρόμος!

Αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Συνήθως σε αυτά τα ματς οι μεγάλες ομάδες φοράνε τα καλά τους. Όσοι με διαβάζετε, ξέρετε ότι είμαι αλλεργικός στα… λίγα γκολ παρόλο που η αναμέτρηση προδιαθέτει για κάτι τέτοιο. Κάτι όμως η αμυντική αστάθεια και των δύο, κάτι η δυναμική των επιθέσεων τους, θα ρισκάρω στο over και σε ένα ειδικό. Βάλει δεν βάλει γκολ ο CR7 δυο σουτ στην εστία θα τα κάνει.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!​

Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Over 2,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κρ. Ρονάλντο over 1,5 σουτ στην εστία
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις