Σε Ευρώπη και Ελλάδα μέχρι 4.15

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με γκολ, ξύλο και... Ρονάλντο στην σημερινή «αστεράτη» στήλη του Λάμπρου Μακράκη

Συνεχίζεται απόψε η δράση στην κορυφή της Ευρώπης με ενδιαφέροντα παιχνίδια, την ώρα που έχουμε δράση και σε Αγγλία και εξ αναβολής αγώνες στην Ελλάδα. Εμείς θα πάρουμε μία γεύση απ’ όλα και θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος σε όλη την ήπειρο.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Η Λαμία μπλέκει με την παραμονή μετά την 4η σερί ήττα της, αυτή τη φορά από τον ουραγό Απόλλωνα, την ώρα που ο Αστέρας πάει να «αυτοκτονήσει» και να χάσει την εξάδα. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται επειγόντως βαθμούς, με τους Αρκάδες ειδικά να ψάχνουν μόνο νίκη αφού μετά αντιμετωπίζουν με την σειρά Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η Λαμία βγάζει κούραση και η ομάδα του Ράσταβατς έχει το know-how πλέον για να διεκδικήσει τις πιθανότητες ευρωπαϊκής εξόδου. Η στήριξή μου με κάλυψη στο σύνολο της Τρίπολης.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι – Μίλγουολ

Η Ντέρμπι συνεχίζει την προσπάθειά της για παραμονή που πλέον βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Βρίσκει την Μίλγουολ ψιλο-αδιάφορη βαθμολογικά και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό η ομάδα του Ρούνεϊ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά εκτός έδρας βγάζουν προβλήματα με μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά εκτός. Θα συνδυάσω την στήριξη της Ντέρμπι με κάλυψη σε δυάδα με το ελληνικό παιχνίδι.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Και οι δύο μονομάχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στα πρωταθλήματά τους, κυνηγώντας την τετράδα. Ίσως το μόνο ζευγάρι για μένα που μέχρι να δούμε το πρώτο παιχνίδι δεν υπάρχει φαβορί. Οπότε μακριά από σημεία. Από εκεί και πέρα, βλέπω ένα παιχνίδι με μοιρασμένη πρωτοβουλία και την Ατλέτικο σαν γηπεδούχο να προσπαθήσει να πιέσει λίγο παραπάνω την ήδη ασταθή άμυνα των Άγγλων. Επίσης, η ομάδα του Σιμεόνε δεν χαρίζεται και κλοτσάει. Βγάζει κάρτες ο Ρουμάνος διαιτητής και πιστεύω ότι θα δώσει την νίκη στους Μαδριλένους, που αναμένεται να παίξουν σκληρά απέναντι στην γρήγορη ομάδα της Γιουνάιτεντ.

Και για τελευταία επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος, έχουμε τον «Mr. Champions League» Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ζει για αυτά τα παιχνίδια και τελευταία φορά που συνάντησε τον Σιμεόνε τον απέκλεισε με τρία δικά του γκολ. Βρίσκω value στο να σκοράρει ο CR7, στο 3.10 της Stoiximan.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Δυάδα (2.80)
17:30
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
2Χ & under 3,5
1.70
21:45
Ντέρμπι - Μίλγουολ
1Χ & under 3,5
1.65
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ατλέτικο Μαδρίτης over 47.5% κατοχή μπάλας
1.87
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Περισσότερες κάρτες: Ατλέτικο Μαδρίτης
2.43
BET: 10 units
Σκόρερ
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Να σκοράρει: Κριστιάνο Ρονάλντο
4.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις