Champions League: Θα διατηρήσουν τη παράδοση οι «ροχιμπλάνκος»;

Champions League

Τα παιχνίδια του Champions League μονοπωλούν το ενδιαφέρον και η μάχη ανάμεσα σε Ατλέτικο και Γιουνάιτεντ έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Συνέχεια στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα και σειρά παίρνουν ακόμη δύο παιχνίδια του Champions League το βράδυ της Τετάρτης. Μπενφίκα – Άγιαξ και Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόγραμμα της ημέρας. Με το δεύτερο να έχει ενδιαφέροντα στοιχεία από άποψη παράδοσης.

Συνολικά 35 φορές έχει αντιμετωπίσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο αγγλικές ομάδες η Ατλέτικο. Ο συνολικός απολογισμός είναι 13 νίκες, δώδεκα ισοπαλίες και δέκα ήττες. Στα εντός έδρας τα πράγματα είναι διαφορετικά με την Ισπανική ομάδα να διατηρεί ένα εξαιρετικό ρεκόρ απέναντι σε Αγγλικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα σε σύνολο 17 αναμετρήσεων έχει εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες.

Αυτές οι τρεις ήττες έχουν γίνει όλες μετά το 2017 και πιο συγκεκριμένα δύο φορές από τη Τσέλσι και μια από τη Λίβερπουλ. Δείγμα της αγωνιστικής πτώσης των «ροχιμπλάνκος» τα τελευταία χρόνια. Επιπρόσθετα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με Αγγλικές ομάδες έχει μόνο ήττες.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!

Απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο βρέθηκε άλλες δύο φορές. Πιο συγκεκριμένα το μακρινό 1991 στο τότε κύπελλο κυπελλούχων στο γύρο των «16», η Ατλέτικο επικράτησε 3-0 εντός έδρας και πήρε ισοπαλία εκτός με 1-1, παίρνοντας τη πρόκριση.

Στα του σήμερα, οι δύο ομάδες δεν διανύουν και το καλύτερο φεγγάρι τους. Αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό τους, με τις πορείες τους στο πρωτάθλημα να μην είναι ικανοποιητικές. Η παράδοση λέει αρκετά, αλλά τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στο χορτάρι του «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Αναλυτικά οι αποδόσεις από τη pamestoixima.gr: 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις