Αναζήτηση ταμείου σε Champions League και Superleague

προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης θέλει να επιστρέψει στα ταμεία έχοντας στα προγνωστικά του επιλογές από Champions League και Superleague.

Καλησπέρα σε όλους, Τετάρτη σήμερα και έχω διαλέξει μια δυάδα με επιλογές από Superleague και Champions League για τη στήλη μου.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Superleague: «Ηλεκτροσόκ» για Άρη

Ερχόμενοι από το ντέρμπι της πόλης χωρίς σκορ οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Ατρόμητο σε έναν αγώνα με κομβική σημασία στη μάχη που κάνουν για να προλάβουν τα playoff. Με βελτιωμένη εικόνα εμφανίστηκε στο ντέρμπι ο Άρης και ας μην κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς. Με την έλευση του Μπουργκος στο πάγκο ψάχνει αντίδραση κόντρα σε μια ομάδα χαμηλότερης ποιότητας. Θέλει επίσης να πάρει την νίκη αφού περιμένει την απόφαση για τους έξι βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί από την αρχή της χρονιάς. Κατά πάσα πιθανότητα περιμένει επίσης την επιστροφή του Σούντγκρεν και του Γκάμα, παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα όσο ήταν υγιείς. Οι Περιστεριώτες έχουν βελτίωση στους τελευταίους αγώνες έχοντας πάρει θετικά αποτελέσματα που τον έδωσαν ανάσα στην μάχη για τη παραμονή. Σε ένα Χαριλάου με κόσμο μετά από καιρό ευελπιστώ ότι ο Άρης θα πάρει τη πολυπόθητη νίκη και βρίσκω αξία στο 1 και over 1,5 σε απόδοση  1.91 στη Novibet.

Προγνωστικά Champions League: Με τα γκολ στη Πορτογαλία

Μπενφίκα και Άγιαξ μπαίνουν στη μάχη της πρόκρισης σε πολύ καλή φόρμα εκατέρωθεν. Περιττά τα λόγια για τους Ολλανδούς που έχουν από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη αφού στο ολλανδικό πρωτάθλημα μετρούν 70 γκολ σε 23 αγώνες ενώ οι πορτογάλοι 60 σε ισάριθμους αγώνες. Επιθετική προσέγγιση και στο Champions League συνηθίζουν να δείχνουν οι δυο ομάδες . Λίγες απουσίες για τις δυο ομάδες αφού για τη Μπενφίκα θα λείπει σίγουρα ο Σεφέροβιτς, Βερίσιμο ενώ για τον Άγιαξ ο Μπρόμπει, ο Κλάιμπερ αλλά και η νέα μεταγραφή, Ιχατάρεν. Εν κατακλείδι όλα δείχνουν ότι θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι οπότε διαλέγω το over 2,5 σε απόδοση 1.71 για να συμπληρώσω τη δυάδα.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Δυάδα Απόδοσης 3.27
18:00
Άρης - Ατρόμητος
1 & over 1,5
1.91
22:00
Μπενφίκα - Άγιαξ
Over 2,5
1.71
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις