«Ανοίγει» το ματς στη Λισσαβώνα

προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος στα σημερινά προγνωστικά του έχει μια επιλογή από το Champions League και την αναμέτρηση Μπενφίκα - Άγιαξ.

Καλημέρα σε όλους. Πρώτη μας επαφή από το Σάββατο, όπου πληρωθήκαμε εύκολα τη δυάδα, καθώς τις επόμενες ημέρες δεν βρήκα κάποια αξία στο κουπόνι. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα η πιο σωστή λύση είναι η αποχή. Τα βεβιασμένα πονταρίσματα σπάνια βγαίνουν σε καλό. Προγνωστικά από Champions League λοιπόν για σήμερα, με μια επιλογή από το Μπενφίκα – Άγιαξ.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Προγνωστικά Μπενφίκα- Άγιαξ

Το παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι αυτό του «Ντα Λουζ» μεταξύ της γηπεδούχου Μπενφίκα και του Άγιαξ. Οι «αετοί» προκρίθηκαν ως δεύτεροι σε όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ντιναμό Κιέβου αφήνοντας εκτός τους «Καταλανούς». Από την άλλη η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έκανε επίδειξη δύναμης σε όμιλο με Ντόρτμουντ, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Μπεσίκτας κάνοντας το 6/6. Ο «Αίαντας» διαθέτει μια ιδιαίτερη ποιοτική ομάδα ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά και αναμφίβολα είναι το φαβορί για την πρόκριση. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και έχουν ως μοναδικό στόχο μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες που συνηθίζουν να ανοίγουν τα παιχνίδια τους.

Εκτίμηση: Δεδομένα υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι και λέγεται Άγιαξ. Θεωρώ όμως ότι η Μπενφίκα θα πρέπει να μην χάσει αύριο για να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς και η λογική λέει ότι θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Αμυντικά όμως δεν εμπνέει σιγουριά και οι γρήγοροι επιθετικοί του Άγιαξ μπορούν να τη χτυπήσουν. Ανοιχτό παιχνίδι, πάμε με το goal/goal και over σε απόδοση 1,98 στο PameStoixima.gr.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
22:00
Μπενφίκα - Άγιαξ
Goal/goal & over
1.98
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις