Να συνεχίσει το σερί της η Τότεναμ

προγνωστικά Αγγλίας

Με προγνωστικά Αγγλίας ασχολείται σήμερα Τετάρτη ο Χρήστος Μυλωνάς, που βρίσκει αξία σε δύο επιλογές.

Χαιρετώ φίλες και φίλους του koubanezos.gr. Τετάρτη σήμερα με τα ματς του Champions League να κλέβουν την παράσταση, αλλά για μένα οι ευκαιρίες βρίσκονται στα προγνωστικά Αγγλίας, απ’ όπου προέρχονται και οι σημερινές επιλογές μου.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!​

Προγνωστικά Αγγλίας

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Τότεναμ, σε έναν αγώνα που είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες.

Η γηπεδούχος Μπέρνλι παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με πέντε βαθμούς να τη χωρίζουν από τη ζώνη ασφαλείας, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, και κάθε ματς γι’ αυτήν είναι τελικός. Το Σάββατο επικράτησε στην έδρα της Μπράιτον με 0-3 και πήρε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας καθώς στις επόμενες αγωνιστικές θα υποδεχθεί Λέστερ και Τσέλσι.

Η Τότεναμ από την άλλη έκανε ίσως την καλύτερη φετινή της νίκη το Σάββατο, φεύγοντας με τη νίκη από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, με σκορ 2-3. Αν πάρει νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, πιάνει τη Γουέστ Χαμ στην 5η θέση, που της εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δεν την παίρνει να κλειστεί πίσω και να περιμένει τη γηπεδούχο, πράγμα που πιστεύω θα εκμεταλλευτεί, η ταχύτατη από τη μέση και μπροστά, Τότεναμ και έτσι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το διπλό σε απόδοση 1.83 στο PameStoixima.gr.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Συνεχίζω με μια αναμέτρηση από την Championship της Αγγλίας και τον αγώνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Μπλάκμπερν.

Με στόχο την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία η γηπεδούχος, η οποία με ένα σερί οκτώ αγώνων αήττητο (πέντε νίκες – τρεις ισοπαλίες), έχει καταφέρει να φτάσει στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου και κοιτάει ακόμα ψηλότερα. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία τη δεδομένη χρονική στιγμή, με χαρακτηριστικό μάλιστα πως στα τελευταία έξι παιχνίδια της ανεξαρτήτου έδρας, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα βρίσκεται η Μπλάκμπερν, η οποία αν και βρίσκεται στην 3η θέση αυτή τη στιγμή, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης ένα μήνα με αποτέλεσμα να την έχουν πλησιάσει οι ανταγωνιστές της σε απόσταση αναπνοής. Το πρόβλημα βρίσκεται στην επιθετική της γραμμή , αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχει σκοράρει μόλις μια φορά , στο νικηφόρο 1-0 με τη Μίντλεσμπρο.

Με βάση όλα αυτά λοιπόν και κυρίως λόγω της πρόσφατης φόρμας των δύο ομάδων, θα ποντάρω στον άσσο του 1.80 στο PameStoixima.gr

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!​

Δυάδα απόδοσης 3.30
21:30
Μπέρνλι - Τότεναμ
2
1.83
21:45
Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ - Μπλάκμπερν
1
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις