Ζόρια για τη Γιουβέντους στο 3.80, με Λουκακού και άμυνα η Τσέλσι στο 4.30

Ζόρια για τη Γιουβέντους στο 3.80, με Λουκακού και άμυνα η Τσέλσι στο 4.30

Ανάλυση και προγνωστικά για τις δύο αναμετρήσεις της Τρίτης στο Champions League.

Αναμέτρηση που ιντριγκάρει αυτή ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης στο ‘Ceramica’, πρώτη για τις δύο ομάδες στην φάση των 16 του Champions League. Το ‘κίτρινο υποβρύχιο’ πήρε την πρόκριση από το Group F, τερματίζοντας πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπροστά από την Αταλάντα.

Ξεκάθαρος στόχος στη διοργάνωση δεν υπάρχει, θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Στη La Liga, η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι στην 6η θέση και κυνηγάει την 4άδα, καθώς είναι μόλις στο -3 από την Μπαρτσελόνα.

Η Γιουβέντους ήταν κυρίαρχη στο Group H και με 15 βαθμούς άφησε δεύτερη την Τσέλσι. Οι ‘μπιανκονέρι’ ορέγονται κάθε χρόνο την διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος δεν έχουν τη δυναμική να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Σίγουρα πάντως θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Στη μάχη της Serie A, το ταβάνι της ομάδας του Αλέγκρι είναι η 4η θέση, για την οποία θα πρέπει να μοχθήσει πολύ. Για την ώρα είναι στο +3 από την Αταλάντα, αλλά με ματς περισσότερο.

Απουσίες υπάρχουν και στα δύο στρατόπεδα, σημαντικότερες αυτές για τη Γιουβέντους καθώς τα κενά των Κιέζα, Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι δεν είναι εύκολο να καλυφθούν. Ειδικά από τη στιγμή που είναι αμφίβολοι και οι Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπερναρντέσκι. Η συνδυαστική επιλογή 1 & under 10,5 κόρνερ στο ματς, σε απόδοση 3.80 στο MatchCombo της Stoiximan.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον και το ζευγάρι της Τσέλσι με τη Λιλ, με το πρώτο ματς να διεξάγεται επί αγγλικού εδάφους. Οι ‘μπλε’ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του Group H της διοργάνωσης και αποτελούν την κάτοχο του τροπαίου.

Δύσκολο να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο, αυτό όμως δεν τους στερεί το δικαίωμα να προσπαθήσουν. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν στην Premier League, σταδιακά όμως ξεφούσκωσαν και αναμένεται να περιοριστούν στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Η Λιλ πήρε την πρόκριση για τους 16 του Champions League, ως πρώτη από το Group G, αφήνοντας πίσω της τις Ζάλτσμπουργκ, Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ. Κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Γαλλίας σοκάροντας την Παρί Σεν Ζερμέν, φέτος όμως δύσκολα θα μπορέσει να πάρει έστω ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού για την ώρα είναι μόλις στην 11η θέση της Ligue 1.

Η Τσέλσι θα στηριχθεί στο δημιουργικό passing game και την άνεση που της προσφέρει ταυτόχρονα ανασταλτικά αυτό το στυλ παιχνιδιού, γνωρίζοντας πως πρέπει να πάρει ένα καθαρό προβάδισμα πριν τη ρεβάνς.

Η Λιλ δεν βγάζει ούτε τη συνοχή, ούτε και την ένταση της περασμένης σεζόν, εμφανίζοντας σημαντικά κενά στην άμυνα. Η επιλογή 1 & under 3,5 γκολ και να σκοράρει ο Λουκακού, σε απόδοση 4.30 στο MatchCombo της Stoiximan.

 

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις