Στήριξη σε φιλοξενούμενους και… κόρνερ

Στήριξη σε φιλοξενούμενους και... κόρνερ

Σε προγνωστικά από την Ελλάδα και από την Ευρώπη ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος.

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους και Κουβανέζες που διαβάζουν. Την προηγούμενη φορά η στήλη μας… χτυπήθηκε ανελέητα από την ατυχία, αφού το VAR δεν μας άφησε να χαρούμε τα ταμεία μας. Σήμερα επιστρέφουμε δυναμικά για να ξορκίσουμε την κατάρα του Σαββάτου και να πάρουμε το αίμα μας πίσω με προγνωστικά από Ελλάδα και Ευρώπη.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Ελλάδας με Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης

Ξεκινάμε με τα εγχώρια. Αγώνας ζωής ή θανάτου στην Νίκαια για Ιωνικό και Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν ασταθέστατο πρόσωπο τελευταία αφού παρά την νίκη στην Τρίπολη, είναι εμφανέστατο πως έχουν μείνει από δυνάμεις και ιδέες ενώ σε καμία περίπτωση, δεν διαθέτουν τον ενθουσιασμό με τον οποίο ξεκινήσανε την κατηγορία. Το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ είχαν ευκαιρίες να πάρουν τον αγώνα ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε. Έχουν μπει σε μπελάδες και άμα δεν προσέξουν υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψουν ξανά στην Super League 2.

Στον αντίποδα ο Απόλλωνας «δάγκωνε σίδερα» στην Λαμία. Η ομάδα του Φέστα ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έλυσε το θέμα που είχε στο σκοράρισμα και υπερείχε σε φυσική κατάσταση. Βρήκε τρόπους να απειλήσει, είχε αυτοπεποίθηση, αλλά με την αποβολή του Ντεντάκη να τον περιορίζει σε αμυντικό κομμάτι. Δείχνει πως θα παλέψει και πως επιτέλους βρήκε την χημεία που της έλειπε, ενώ το ρόστερ της σίγουρα έχει κάποιες  δυνατότητες παραμονής. Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα είναι τελικός οπότε… οι απώλειες πλέον απαγορεύονται.

Το ματς δείχνει περίεργο αλλά εμείς θα πάμε κόντρα στα προγνωστικά, αφού ο Απόλλωνας έδειξε εικόνα δεμένης ομάδας την Κυριακή σε αντίθεση με τον πιο.. άτσαλο Ιωνικό. Επιλέγουμε το Χ2 στο 1.95 από το Stoximan.gr  με όποιο ρίσκο, πιστεύοντας πως οι ποδοσφαιριστές του Φέστα θα εμφανιστούν αρκετά ανταγωνιστικοί για ακόμα ένα ματς.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Αγγλίας με Μπέρνλι – Τότεναμ

Συνεχίζουμε με Αγγλία και τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί κατά την διάρκεια της μεγάλης κρίσης της COVID-19, τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Μπέρλνι υποδέχεται την Τότεναμ σε έναν αγώνα… φωτιά και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι πήραν τεράστια εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπράιτον και ετοιμάζονται στο καυτό Τερφ Μουρ να υποδεχτούν τους Λονδρέζους. Είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, οπότε κάθε πόντος από εδώ και πέρα μετράει για μία ομάδα που έχει ενισχυθεί, καταλλήλως στο χειμερινό παζάρι με την απόκτηση του Βέκχορστ να της έχει δώσει φτερά. Παρόλα αυτά ακόμα έχει ψεγάδια και χρειάζεται σοβαρή δουλειά για να παίξει και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη η Τότεναμ πετάει στα ουράνια μετά το διπλό στο Μάντσεστερ. Η αρμάδα του Κόντε παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση τελευταία και έχει βάλει στόχο να προλάβει ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η δουλειά που έχει κάνει ο Ιταλός είναι μεγάλη, ενώ ταυτόχρονα έχει αφυπνίσει και τον Χάρι Κέιν. Πηγαίνει στην έδρα του αντιπάλου με ξεκάθαρο στόχο το διπλό για να… μπει για τα καλά στην ευρωπαϊκή κουβέντα.

Όσο και.. περίεργα συμπεριφέρεται τα τελευταία χρόνια η Τότεναμ, θέλει οπωσδήποτε την νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλό σερί τα τελευταία χρόνια (έχει να ηττηθεί από τον Φεβρουάριο του 2019). Πάμε με το διπλό στο 1.83 του PameStoixima.gr.

Προγνωστικά Champions League με Μπενφίκα – Άγιαξ

Κλείνουμε με ένα μικρό bet από το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπενφίκα και Άγιαξ συγκρούονται στο Ντα Λουζ, σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Οι Πορτογάλοι δεν είναι σε καλό φεγγάρι, δέχονται φάσεις και δεν παίρνουν αποτελέσματα τελευταία. Βέβαια στην έδρα τους είναι αρκετά ανταγωνιστικοί και χτυπάνε τους πάντες. Από την άλλη ο Άγιαξ είναι ο.. Άγιαξ. Ομάδα με τρομερή επιθετική λειτουργία, σαρωτικό ρυθμό και ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο. Θέλει να πάρει από το πρώτο ματς προβάδισμα ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο στον επαναληπτικό του Άμστερνταμ. Αναμένεται αγώνας με αρκετή ένταση, η λογική λέει πως θα βγουν αρκετά κόρνερ, το over 9,5 επιλέγουμε στο 1.87 από το Pame Stoixima.gr.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

Μονό
19:30
Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης
Χ2
1.95
BET: 15 units
Μονό
21:30
Μπέρλνι - Τότεναμ
2
1.83
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπενφίκα - Άγιαξ
Over 9,5 κόρνερ
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις