Με το 1.90 στο Λονδίνο, δράση στη EuroLeague

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος έχει σήμερα στην στήλη του ο Γιώργος Λεμονίδης με δύο αναμετρήσεις σε EuroLeague και Champions League.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Μεγάλη εβδομάδα για τις ομάδες που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της UEFA, με αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ στην EuroLeague έχουμε μια εξ’ αναβολής αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα θα εστιάσουμε με προγνωστικά στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Λιλ στο Λονδίνο και της Μονακό με την Ούνικς Καζάν για την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!​

Προγνωστικά Champions League: Τσέλσι – Λιλ

Η ομάδα του Τούχελ βρίσκει σιγά – σιγά τα πατήματά της μετά από έναν κάκιστο Δεκέμβριο και Ιανουάριο με πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τις προάλλες στέφθηκε και πρωταθλήτρια κόσμου απέναντι στην Παλμέριας, του γνωστού σε εμάς Αμπέλ Φερέιρα. Στην Αγγλία έχει εδραιωθεί στην 3η θέση (δυνητικά στο -10 από την κορυφή) και τρέχει ένα απίστευτο σερί εντός έδρας. Στα 19 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, έχει χάσει μόλις το ένα (!) από την αρμάδα του Πεπ. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν σκοράρει με μεγάλη ευκολία, ενώ αμυντικά έχει τα προβληματάκια της.

Από την άλλη πλευρά, η Λιλ στα εγχώρια προσγειώθηκε φέτος απότομα, ούσα στην 11η θέση. Θυμίζουμε ότι πέρσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας. Στο Champions League βέβαια, η αλήθεια είναι πως προκρίθηκε από έναν βατό όμιλο. Η Σεβίλλη έδωσε και δίνει βάση στο πρωτάθλημα, ενώ η Βόλφσμπουργκ ακόμα δεν αγωνίζεται έτσι όπως θα ήθελε. Πάλι όμως το γεγονός ότι βρίσκεται στους «16» αποτελεί μέγα παράσημο για την ομάδα του Γκουρβενέκ.

Μονακό – Ούνικς Καζάν

Εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, η Μονακό ψάχνει τις νίκες αυτές που θα την στείλουν στην ζώνη των πλέι – οφ. Και μην γελιόμαστε. Η νίκη απέναντι στην Ούνικς είναι επιτακτική για την ομάδα του Μάικ Τζέιμς. Δεν βρίσκεται και στο καλύτερό της φεγγάρι (ήττα στον πόντο από την ουραγό Ζαλγκίρις και στο πρωτάθλημα από την Βιλερμπάν), έχει όμως αναμφίβολα την ποιότητα για να παλέψει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, η Ούνικς αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη έως τώρα στην EuroLeague, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται εντός ζώνης πλέι – οφ. Συμβαίνει κάτι πολύ αναπάντεχο με αυτή την ομάδα. Κάθε φορά που φαίνεται πως στραβώνει ένα παιχνίδι, πέφτεις έξω σε οποιαδήποτε πρόβλεψη. Γι’ αυτό και σε έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια μετράει πέντε νίκες. Επιθετικά σκοράρει κατά μέσο όρο 77 (η Μονακό 84), ενώ χαρακτηριστικά και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή των κλεψιμάτων σε όλη την EuroLeague.

Προγνωστικά: Επιλογή βάσει λογικής και αποδόσεων

Στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Λιλ θα επιλέξουμε ασιατικό χάντικαπ υπέρ της Τσέλσι σε απόδοση 1.90, ενώ στον αγώνα μπάσκετ θα επιλέξουμε συνδυαστικά over 14.5 κλεψίματα συνολικά στον αγώνα και Μονακό over 75.5 πόντους σε απόδοση 2.05. Επίσης ως ειδικό ποντάρισμα θα κρατήσουμε το Μάικ Τζέιμς over 5.5 ασίστ σε απόδοση 1.75.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Combo
21:00
Μονακό - Ούνικς Κάζαν
Over 14.5 συνολικά κλεψίματα & Μονακό over 75.5 πόντοι
2.05
BET: 10 units
Ειδικό
21:00
Μονακό - Ούνικς Καζάν
Μ. Τζέιμς over 5.5 ασίστ
1.75
BET: 15 units
Μονό
22:00
Τσέλσι - Λιλ
1 (-1,5 ΑΗ)
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις