ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 23/2) - Εξάποντα στην Super League, περνάει ο Άγιαξ από την Πορτογαλία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 23/2) - Εξάποντα στην Super League, περνάει ο Άγιαξ από την Πορτογαλία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 23/2) – Εξάποντα στην Super League, περνάει ο Άγιαξ από την Πορτογαλία

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 23/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (17:30): Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για αμφότερες. Έμπλεξε για τα καλά η Λαμία μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα, μόλις στο +1 από την 13η θέση κι ενώ ο προτελευταίος Ατρόμητος έχει ένα ματς λιγότερο. Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα του Αστέρα και δύσκολα θα προλάβει την εξάδα παρά το γεγονός πως έχει δύο ματς στο χέρι. Οι δύο σερί ήττες από Ιωνικό και Ατρόμητο, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Ίσως μείνουν ικανοποιημένες με τον βαθμό. Στο 3.10 από το PameStoixima η ισοπαλία.

Άρης – Ατρόμητος (18:00): Οι «κίτρινοι», έμειναν για όγδοο ματς μέσα στο 2022 άσφαιροι στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ (σε σύνολο δέκα παιχνιδιών) και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις απ’ τα δικαστήρια αναφορικά με το -6. Αουτσάιντερ πλέον στην μάχη της εξάδας. Ντεμπουτάρει ο κόουτς Χέρμαν Μπούργκος. Με τέσσερις βαθμούς απ’ τα δύο τελευταία ματς, ο Ατρόμητος έχει φτάσει στο -1 από την παραμονή και την Λαμία, ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μπορεί να κρίνει πολλά το αποτέλεσμα, τις περιμένουμε άκρως επιφυλακτικές. Στο 1.60 το under 2,5 στην Novibet.

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης (19:30): Μόλις μία ήττα για τον Ιωνικό τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αυτή από τον Ολυμπιακό. Το ματς κόντρα στον ΟΦΗ μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε, οπότε ο βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός. Ο Απόλλωνας πανηγύρισε τεράστια νίκη στην Λαμία με το πρώτο γκολ έπειτα από 1.001 λεπτά παιχνιδιού ή αλλιώς 3,5 μήνες! Αναθάρρησε στην μάχη της παραμονής, με τις πιθανότητες φυσικά, να είναι εναντίον του. Πολύ δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, προτιμότερη η επιλογή των 2-3 γκολ στο 1.95 από την Stoiximan.

Λίβερπουλ – Λιντς (21:45): Την ευκαιρία να πλησιάσει στο -3 την Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα της από την Τότεναμ, έχει η Λίβερπουλ. Έκανε το χρέος της κόντρα στην Νόριτς (3-1), αν και τα… χρειάστηκε. Η Λιντς το πάλεψε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως προδόθηκε από την τραγική της άμυνα (2-4). Δύσκολα θα αντέξει στο «Άνφιλντ» κόντρα στους δαιμονισμένους «ρεντς», όμως ένα γκολ μπορεί να βρει.  Άσος σε συνδυασμό με το αμφίτερμα, για το 2.30 του PameStoixima.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00): Κόντρα ανισόρροπων ομάδων. Η μεν Ατλέτικο μπορεί να χάνει εντός έδρας από την ουραγό και καταδικασμένη Λεβάντε και μετά από τρεις μέρες να περνάει «αέρας» από την Οσασούνα με 3-0. Η δε Γιουνάιτεντ, μπορεί να αποκλείεται εντός έδρας στο Κύπελλο από την Μίντλεσμπρο της Championship και να κερδίζει με 4-2 στο Λιντς. Δεν πιστεύουμε πως Σιμεόνε και Ράνγκνικ θα πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα απ’ το πρώτο ματς. Στο 3.20 η ισοπαλία στην Winmasters.

Μπενφίκα – Άγιαξ (22:00): Σε πολύ κακό timing βρίσκει την Μπενφίκα η κόντρα με τον Άγιαξ. Σε κακό μουντ στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και η έντονη ανησυχία σχετικά με τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας μετά τις καταγγελίες για δωροδοκία διαιτητή. Δύσκολα θα αντέξει κόντρα στους… «ιπτάμενους» Ολλανδούς που έγιναν η πρώτη ολλανδική ομάδα που κάνει το απόλυτο στον όμιλο. Μπορεί να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση ο Άγιαξ, στο 1.82 το διπλό από την Novibet.

Golden 21. Γκολ από χρυσάφι! / Με στόχο τα 21! / Γιατί κάθε γκολ μετράει!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις