Κατηφορίζει επικίνδυνα το «Στάμφορντ Μπριτζ»

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επιλέγει να ποντάρει ο Luca Toni στη στήλη της Τρίτης, διπλασιάζοντας από το πρώτο ημίχρονο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος του Champions League, Τσέλσι, ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της, με το πρώτο ματς της νοκ άουτ φάσης των «16» απέναντι στη Λιλ, την οποία υποδέχεται με άγριες διαθέσεις. Με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό αναμένω τους «μπλε» και έχω για εσάς προγνωστικά στοιχήματος που αποφέρουν διπλασιασμό!

Η ισοπαλία με 3-3 στη Ρωσία κόντρα στη Ζενίτ την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, στέρησε από την Τσέλσι την πρωτιά του 8ου γκρουπ και την έφερε αντιμέτωπη με τη Λιλ στη νοκ – άουτ φάση. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι «μπλε» του Λονδίνου εντός έδρας πέτυχαν τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με αντιπάλους τη Γιουβέντους, τη Ζενίτ και τη Μάλμε, οι οποίες ήρθαν μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία, δείχνοντας ότι η έδρα της δίνει μεγάλη ώθηση. Και στις τρεις προαναφερθείσες αναμετρήσεις, οι Λονδρέζοι «έπνιξαν» τον αντίπαλο ασκώντας ασφυκτική πίεση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και στις τρεις κέρδισαν αρκετά κόρνερ και υπερείχαν στο κομμάτι αυτό, έναντι του εκάστοτε αντιπάλου (ΤσέλσιΓιουβέντους 13-3, ΤσέλσιΜάλμε 7-2, ΤσέλσιΖενίτ 7-4). Δυναμική αναμένεται η προσέγγιση του αποψινού παιχνιδιού, παρά τις απουσίες των Μέισον Μάουντ και Χάντσον Οντόι , θεωρώ ότι οι Λονδρέζοι δεν πρόκειται να σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο και θα ρίξουν τη Λιλ στα σχοινιά από νωρίς.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!​

Κατώτερη των προσδοκιών η φετινή Λιλ, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα σκήπτρα της, καθώς έμεινε σε πολύ πρώιμο στάδιο εκτός διεκδίκησης του τίτλου και πλέον είναι επισφαλής ακόμη και μια θέση στο top six, ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ποιότητα δεν λείπει, ειδικά μεσοεπιθετικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν παίκτες όπως ο Μπουράκ Γιλμάζ, ο Τζόναθαν Ντέιβιντ και ο Ρενάτο Σάντες, όμως το βέβαιο είναι πως κάτι δεν αποδίδει στη συνολική λειτουργία της ομάδας, Σε αυτή την περίεργη χρονιά λοιπόν, η Λιλ κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό 7ο όμιλο (πάνω από Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ) και ταξιδεύει στο Λονδίνο για την υπέρβαση, πράγμα που φαντάζει όχι απλώς δύσκολο αλλά ουτοπικό, δεδομένης της διαφοράς ποιότητας και μομέντουμ των δύο ομάδων.

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα των εκτός έδρας αγώνων που έδωσε η Λιλ στη φάση των ομίλων ήταν ότι δέχτηκε αρκετή πίεση, περνώντας δύσκολες ώρες στο αμυντικό κομμάτι και μάλιστα από αντιπάλους υποδεέστερους της Τσέλσι. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται και από τα κόρνερ που καταγράφηκαν (ΒόλφσμπουργκΛιλ 8-3, ΣεβίλληΛιλ 8-3, ΣάλτσμπουργκΛιλ 5-3). Δύσκολα θα καταφέρει να συγκρατήσει την ορμή της Τσέλσι και αναμένω να παραχωρήσει αρκετά κόρνερ στην προσπάθεια να αποκρούσει τον καταιγισμό επιθέσεων των «μπλε».

Στο δια ταύτα, επιλέγω τα over 3,5 κόρνερ της Τσέλσι στο πρώτο μέρος, καθώς όπως προανέφερα, αναμένω πολύ επιθετική προσέγγιση από πλευράς Τούχελ . Συνυπολογίζοντας τη συνεισφορά του κοινού και την ώθηση που δίνει η έδρα στους «μπλε», είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω μιας και η εξαιρετική απόδοση για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο (2.00 στο Pamestoixima.gr) με καλύπτει απόλυτα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
22:00
Τσέλσι - Λιλ
Τσέλσι over 3,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις