Γυροφέρνοντας τα χηνάρια…

Προγνωστικά Champions League:

Διήμερη πανδαισία με Τσου Λου από τον φίλο σας τον Fidel...

Επεράσανε τα μεγάλα τα πονταρίσματα, επέρασε και η funbetάρα της Γκρόιτερ, κουβαδιαστήκαμε μονάχα στα μικρούλια, στα σκοράκια και τα γκολ. Καλά είναι, τώρα έχομεν μπροστά μας ερωτικό διήμερο με προγνωστικά Champions League, τέσσερα ματσάκια για κάθε γούστο…

Προγνωστικά Champions League: Από 1.65 μέχρι 3.25 στα… αστέρια 

Εν αρχήν ο αγών της Τσέλσι με τη Λιλ. Τα είχανε πει και πρόπερσι εις τους ομίλους, δύο νίκες είχανε καταγράψει οι Λονδρέζοι, που τελευταία παίρνουν τα αποτελέσματα που θένε δίχως να βγάζουν δα και μάτια με την απόδοσή τους.

Οι δε λιλουάκηδες πότε κλαίνε, πότε γελάνε, δεν προσδοκώ να έχουσι και πολλές ελπίδες για κάτι θετικό εις το Λόνδον. Το κόβω το ματσάκι για κάνα χαλαρό δύο μηδέ, θα combάρω τον άσο με λίγα τεμάχια.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Εις την Ισπανία, ποιος να το ‘λεγε ότι θα βλέπαμε φαβόρα τη Βιγιαρεάλ σε ματς με τη Γιουβέντους. Έτσι είναι βέβαια, κυπελλούχοι Ευρώπης οι μεν, στα χαμένα οι δε, που πιθανότατα θα μείνουνε μακριά από την ιταλιάνικη κορφή για δεύτερο χρόνο σερί.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει εκτός έδρας γκολ και τα ρέστα, όλα προβλέπω να κρίνονται από  εδώ και πέρα στις ρεβάνς. Θα πάρω το ρίσκο και θα ρίξω ένα χηναράκι ολόξερο.

Εις τα τεταρτιάτικα, ασφαλώς και τραβά το βλέμμα η αναμέτρησις της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καμία από τις δυο δεν κάνει τη φοβερή σεζόν, το αντίθετο μάλλον – ειδικά όσον αφορά στους ροχιμπλάνκηδες. Κι εδώ γυροφέρνω το χηνάρι αλλά θα προτιμήσω το σκοράκι ένα ένα σε κάποια στιγμή – όποτε να ‘ναι.

Θα βάνω και μια δυαδούλα με το ειδικό για ισοπαλία είτε εις το ημιχρόνιο, είτε εις το τέλος, με τα δύο ματς που θα γίνουν στην Ιβηρική.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Τέλος, Μπενφίκα με Άγιαξ προβλέπω να μας πληρώνουνε με γκολάκια από νωρίς. Με ασιατικόν η φτιάξη, να είμεθα και καλυμμένοι.

ΥΓ: Επειδή πάλι θα με ρωτάτε «ρε Φιδέλ καλά όλα αυτά, αλλά η κυρία έξω πού κολλάει», εγώ φωτογραφίες Βιγιαρεάλ έκατσα να βρω αλλά έπεσα στη Mariza Villarreal…

Μονό, Τρίτης
22:00
Τσέλσι - Λιλ
1 & under 4,5
1.65
BET: 12 units
Μονό, Τρίτης
22:00
Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους
Χ
3.25
BET: 6 units
Δυάδα διημέρου (απόδοσης 2.51)
22:00
Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους
Χ ημίχ. ή τελικό
1.57
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χ ημίχ. ή τελικό
1.60
BET: 5 units
Μονό, Τετάρτης
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Anytime score: 1-1
2.70
BET: 4 units
Μονό, Τετάρτης
22:00
Μπενφίκα - Άγιαξ
Over 1 ΑΗ 1ο ημίχ.
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις