ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με τις ευλογίες του Πάπα

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με τις ευλογίες του Πάπα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με τις ευλογίες του Πάπα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με τις ευλογίες του Πάπα

προγνωστικά Λατινικής Αμερικής

Μεταμεσονύχτια προγνωστικά Λατινικής Αμερικής με Βραζιλία και Αργεντινή στο πρόγραμμα. Ποντάρει σε μονά και δυάδα ο Nikolas Kappa.

Χαιρετώ το κουβανέζικο πλήθος! Εύχομαι σε όλους να έχετε μία καλή εβδομάδα με υγεία τύχη και πολλά κέρδη. Σήμερα θα κινηθούμε σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς και θα μνημονεύσω έναν tipster, αλλάζοντας λοιπόν είναι κίνηση της προσφώνησης αυτής της στήλης. Μπαίνοντας στο κοστούμι του, προσφωνώντας προς όλους «Χαιρετίζω πιστά κοπρόσκυλα της Λατινικής Αμερικής και του μεσονυχτίου». Έτσι όπως καταλαβαίνετε όλοι θα ασχοληθούμε με τα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής.

Gaucho Brasileiro με «ελληνική» συμμετοχή

Ξεκινάμε από Βραζιλία μεριά  για τα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής και πορευόμαστε στο παιχνίδι Αιμόρε – Γιουβεντούδε. Μέχρι στιγμής η Γιουβεντούδε έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Αφήνοντας στην άκρη τα δύο – τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κατάφερε σε ισοπαλίες τις πρωτοπόρες Γκρέμιο και Υπιράνγκα. Αυτό το γεγονός τόσο στα μάτια μου, όσο για τα μάτια των books, την καθιστά ως ακλόνητο φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση.

Επειδή έχω τη διάθεση πάντα να πορεύομαι με σχετικά ασφαλής επιλογές ως βασικές στον στοιχηματισμό μου, θεωρώ ότι το under 3,5 γκολ και over 6,5 κόρνερ για τις διαγωνιζόμενες είναι μία τέτοια ασφαλής επιλογή. Το under 3,5 γκολ εξάγεται από τον σχετικό δείκτη τον expected goals. Ο οποίος διαμορφώνεται στο 1,45 για την Αιμόρε και 0,89 για την Γιουβεντούδε. Παρότι όμως αυτοί οι δείκτες μας δείχνουν μία υπέροχη προς τα αριστερά, όπως αναφέρθηκε, τόσο το πρόγραμμα όσο και η σχετική φόρμα των φιλοξενούμενων, τους καθιστά φαβορί για το σημερινό παιχνίδι. Σε ότι αφορά το σημείο των κόρνερ αμφότερες επιβεβαιώνουν το line των 6,5 με πιθανότητα 85%, και σε συνδυασμό με το σημείο του under στα γκολ δημιουργούμε μία απόδοση με την οποία κυνηγά με διπλασιασμό.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η Γιουβεντούδε, ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου σε όλες τις γραμμές. Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει την πορεία του ο Ροντρίγκο, γνώριμος από τον πλευρά του ΠΑΟΚ. Επίσης προστέθηκε και ο Βίκτορ Γκάμπριελ, o oποίος είχε κάνει πέρασμα την περσινή σεζόν από την Β’ ομάδα της Μπράγκα. Εκεί σημείωσε 11 τέρματα σε 26 εμφανίσεις. Έτσι πέρα από το βασικό μου ποντάρισμα θα επιλέξουμε και το X2 και under 2,5 γκολ με μικρότερο stake.

Με τις ευλογίες του Πάπα

Με τη βοήθεια του… Πάπα

Στο «φρέσκο» πρωτάθλημα της Αργεντινής, καθώς έχουν παιχτεί μόνο δύο παιχνίδια, συνεχίζουμε  για τα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής και τον αγώνα Σαν Λορένσο – Ντεφένσα Χουστίσια. Με τη βοήθεια του… Πάπα λοιπόν, που ως γνωστόν αγαπάει την ομάδα του Αγίου Λορέντζου, ελπίζω με την ευλογία του, για να πορευτούμε στο ταμείο. Είναι οι πρώτες αγωνιστικές και δεν θέλουμε να εμπλακούμε με σημείο αγώνα. Αυτό διότι αμφότερες αριθμούν σε δύο παιχνίδια μία ήττα και μία ισοπαλία.

Είναι σχετικά νωρίς να κρίνουμε δυναμικότητες, επομένως θα κινηθούμε σε επιλογές οι οποίες πηγάζουν από την φόρμα της εκάστοτε ομάδας. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί ένα γκολ, ενώ δεν έχουν σκοράρει κανένα τέρμα. Από την άλλη, η ομάδα της Ντεφένσα Χουστίσια, σε δύο αναμετρήσεις έχει σκοράρει δύο φορές και έχει δεχτεί τρία τέρματα. Ελέγχοντας σε ένα μεγαλύτερο σύνολο αποτελέσματα των αγώνων παρατηρούμε ότι αμφότερες έχουν… ταβάνι περίπου τα 2,5 γκολ.

Αυτό μας ωθεί στο να επιλέξουμε το σημείο των under 3,5 γκολ όπως και στον προηγούμενο αγώνα. Με την ίδια λογική τα σημεία των κόρνερ και ιδιαίτερα για το line των 6,5, αυτά επαληθεύονται σε ένα ποσοστό της τάξεως το 73% για τους γηπεδούχους και το 100% για τους φιλοξενούμενους. Μία τέτοια συνδυαστική πιθανότητα μας υποδεικνύει ένα αρκετά μεγάλο 86,5%. Ο συνδυασμός των δύο αυτών επιλογών μας αποδίδει μία επιλογή με την οποία μπορούμε να συμπληρώσουμε απόδοση πλησίον διπλασιασμού.

Για όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε σημείο, καλό θα ήταν να λάβουν υπόψη τις απουσίες της Σαν Λορένσο. Για την οποία σίγουρα δεν θα παίξουν οι Nτονάtτι, Ελίας, Γκορντίγιο και Βεργκίνι. Το under 2 ασιατικό είναι αρκετά ελκυστικό καθώς η ομάδα του Σαν Λορένσο δύσκολα δέχεται… Με την ευλογία του πάπα λοιπόν!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Δυαδα απόδοσης 1.85
01:00
Αιμόρε - Γιουβεντούδε
Under 3,5 & over 6,5 κόρνερ
1.36
02:30
Σαν Λορένσο - Ντεφένσα Χουστίσια
Under 3,5 & over 6,5 κόρνερ
1.36
BET: 25 units
Μονό
01:00
Αιμόρε - Γιουβεντούδε
X2 & under 2,5
1.83
BET: 9 units
Μονό
02:30
Σαν Λορένσο - Ντεφένσα Χουστίσια
Under 2 AH
2.05
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις