Για την πρώτη νίκη στο 2022

Η Serie A συνεχίζεται και Δευτέρα και στα προγνωστικά Ιταλίας η Μπολόνια δείχνει έτοιμη να σπάσει την γκίνια που έχει στο νέο έτος.

Δράση και σήμερα Δευτέρα στην Serie A και τα προγνωστικά Ιταλίας συνεχίζονται, με την αναμέτρηση Μπολόνια – Σπέτσια.

Προγνωστικά Ιταλίας

Μπολόνια – Σπέτσια

Αγώνας πρώτου γύρου: Σπέτσια – Μπολόνια: 0-1

Για την πρώτη νίκη στο 2022 Η Μπολόνια δεν έχει μπει καλά στο 2022, μιας και ακόμη δεν έχει πάρει νίκη. Δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιθετικά, έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της. Ίσως φέρει ευθύνη η έλλειψη βαθμολογικών στόχων για την αγωνιστική «κοιλιά». Ο Μιχαΐλοβιτς όμως δεν είναι προπονητής που μπορεί να χάνει με κάτω τα χέρια και σίγουρα έχει αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια. Στην σημερινή αναμέτρηση περιμένω να δοκιμάσει αρκετά σουτ, όπου βρει χώρους και να χτίσει το παιχνίδι της από το κέντρο.

Για την πρώτη νίκη στο 2022 Η Σπέτσια έχει καταφέρει να πάρει σημαντικούς βαθμούς φέτος, χωρίς να δείξει κάτι αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να έχει μία ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Συνηθίζει να δίνει χώρο και κατοχή στο αντίπαλο και να τον περιμένει χαμηλά. Όσον αφορά την επίθεση της, παίζει αρκετά πλατιά και δοκιμάζει μακρινά σουτ ή σέντρες από τα πλάγια. Έχει αρκετούς τεχνίτες, οπότε συχνά απειλεί από απόσταση. Εκτός έδρας είναι αρκετά φορμαρισμένη με τρεις νίκες (Νάπολι, Τζένοα, Μίλαν) και μία ισοπαλία (Σαλερνιτάνα), στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Combo
22:00
Μπολόνια - Σπέτσια
Μπολόνια να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.91
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις