ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προβλέψεις Κυριακής: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις Κυριακής: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προβλέψεις Κυριακής: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις Κυριακής: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Αν ακόμα δεν έχει πάρει μέρος στο Golden 21 του PameStoixima.gr, μην ανησυχείς. Προλαβαίνεις ακόμα, αφού η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα. Αρκεί να διαλέξεις μια 7αδα αγώνων που πιστεύεις ότι θα σημειωθούν ακριβώς 21 γκολ! Επειδή η ομάδα του koubanezos.gr είναι πάντα δίπλα σου, σου ετοιμάσαμε κάποιες προτάσεις για την… τελευταία στιγμή.

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα κείμενα για το Golden 21, η επιλογή κινείται γύρω από αγώνες που πιστεύουμε ότι θα σημειωθούν 2-3 γκολ! Αρκετές ομάδες αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη, κάτι τέτοιο επιβαρύνει αρκετά τους παίκτες, ειδικά όταν ακολουθεί η ρεβάνς σε μερικές ημέρες. Βασισμένοι σε αυτή τη λογική, δύσκολα θα αγωνιστούν στο «κόκκινο» σήμερα, άρα υπάρχει πιθανότητα να «σβήσουν» τα ματς τους στο όριο των 2-3 γκολ.

Φιορεντίνα – Αταλάντα, Βαλένθια – Μπαρτσελόνα και Ουντινέζε – Λάτσιο είναι αγώνες «σάντουιτς» και για τις τρεις φιλοξενούμενες, καθώς προέρχονται από αναμετρήσεις για το Europa League, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί η ρεβάνς. Παρόλο λοιπόν που με μια πρώτη ματιά και οι τρεις αυτοί αγώνες προσφέρονται για γκολ, μάλλον θα μείνουν σε επίπεδα 2-3 τερμάτων, άντε στο… τσακίρ κέφι να σημειωθούν τέσσερα σε κάποιο από αυτά. Μας κάνει!

Από εκεί και πέρα, Βενέτσια και Τζένοα είναι ομάδες που έχουν επαληθεύσει αρκετές φορές ως τώρα στο πρωτάθλημα το σύνολο 2-3 γκολ (16 και 8 σε 25 αγώνες αντίστοιχα) και βάση της δυναμικότητας τους, σε αυτό το «μήκος κύματος» θα κινηθούν και σήμερα.

Mε το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του ενός εκατομμυρίου!

Στο Γιόρκσαϊρ έχουμε ντέρμπι μίσους, ανάμεσα σε Λιντς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το γνωστό «ντέρμπι των Ρόδων». Δεν φαινόταν να πατάει καλά τελευταία η ομάδα του Μάντσεστερ, αλλά επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Μπράιτον. Τα τελευταία τρία ματς των «κόκκινων διαβόλων» είχαν από δύο γκολ έκαστο, γιατί να χαλάσει το σερί σήμερα;

Στη Γαλλία έχουμε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ! Μπορντό εναντίον Μονακό, με τους γηπεδούχους να είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να πετάνε «φωτιές» τελευταία. Φυσικά μεγάλο φαβορί είναι οι Μονεγάσκοι, απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και καθαρά από αυτούς θα εξαρτηθεί η έκβαση του σκορ. Θα είναι κι αυτό κοντά στα 3!

Τέλος, ακόμα μια αναμέτρηση από την Ιταλία. Ίντερ και Σασσουόλο είναι ένα ζευγάρι που μας έχει συνηθίσει στα over τα τελευταία χρόνια. Οι πρωταθλητές Ιταλίας όμως έρχονται πληγωμένοι από την μεσοβδόμαδη συνάντηση με τη Λίβερπουλ και αναμφίβολα θα θέλουν να ανακάμψουν, με το βλέμμα φυσικά στο «Σκουντέτο». Οι «νεροβέρντι» μπορεί να μην κυνηγάνε κάτι ιδιαίτερο πλέον στο πρωτάθλημα, αλλά δε πρόκειται να χαριστούν. Στο όριο του over 2,5 το ματς!

Συνοπτικά οι προβλέψεις της Κυριακής για το Golden 21.
Κυριακή 20/213:30Φιορεντίνα – Αταλάντα
Κυριακή 20/216:00Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κυριακή 20/216:00Βενέτσια – Τζένοα
Κυριακή 20/217:15Βαλένθια – Μπαρτσελόνα
Κυριακή 20/218:05Μπορντό – Μονακό
Κυριακή 20/219:00Ίντερ – Σασσουόλο
Κυριακή 20/221:45Ουντινέζε – Λάτσιο
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις