Φαβορί ΑΕΚ και Καλαμάτα, για την Ευρώπη ο Άρης

Φαβορί ΑΕΚ και Καλαμάτα, για την Ευρώπη ο Άρης

Με τρία παιχνίδια από την πρώτη και δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου συμπληρώνει τα προγνωστικά του ο Βάτσιος.

Χαίρετε κυρίες και κύριοι. Προγνωστικά με άρωμα… ελληνικό θα έχουν οι σημερινές μου επιλογές αφού τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα και άπαντα θα διεξαχθούν στα γήπεδα της ελληνικής επικράτειας.

Φαβορί ΑΕΚ και Καλαμάτα, για την Ευρώπη ο Άρης

Προγνωστικά Παναθηναϊκός Β΄- Καλαμάτα

Και ξεκινώ για πρώτη φορά φέτος από την Superleague 2 και το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β΄ και την Καλαμάτα, ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Ασπροπύργου. Θα στηρίξω το φαβορί το οποίο δεν είναι άλλο από τους φιλοξενούμενους. Η Καλαμάτα έχει στόχο την άνοδο και μόνο. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας όμως δυο αγώνες λιγότερους. Αποτελεί την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις επτά γκολ παθητικό σε 16 αγώνες και φυσικά έχει ισχυρότερο κίνητρο από την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ και επ’ ουδενί δεν θέλει να χάσει και άλλους βαθμούς. Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί εδώ και περίπου δώδεκα ημέρες παρελθόν από τον πάγκο της Μεσσηνιακής ομάδας και τη σκυτάλη έχει αναλάβει ο Γιάννης Μπελάς. Για τον ΠΑΟ Β’ δεν έχω να πω κάτι πάρα μόνο ότι στα εννιά φετινά εντός έδρας παιχνίδια του έχει ρεκόρ 3-1-5.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Ανεβαίνω κατηγορία και πάω Superleague 1 και πιο συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον εκπληκτικό εφέτος ΠΑΣ Γιάννινα. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι μόλις τρεις βαθμοί. Εντός έδρας η ΑΕΚ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, έχει τέσσερις ήττες ενώ και ο ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη εκτός έδρας νίκη για το 2022 την έκανε μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Μεταξύ των δύο, η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερο την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Ο Γιαννίκης μένει μέχρι να φύγει στον πάγκο της ομάδας και φυσικά δεν θέλει να αποχωρήσει έχοντας χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο ΠΑΣ μέχρι στιγμής τα έχει πάει εκπληκτικά, μια ήττα στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι εκτός προγράμματος. Έστω και με μισό γκολ θα το πάρει το τρίποντο η ΑΕΚ.

Άρης – ΠΑΟΚ

Θα κλείσω τα σημερινά μου προγνωστικά με το μεγάλο παιχνίδι που γίνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική οδήγησε στην αποπομπή από τον πάγκο του Άρη τον Άκη Μάντζιο, με τον Τόλη Τερζή να αναλαμβάνει μέχρι να έρθει ο Μπούργος!

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές θέσεις, έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο αλλά το πρόγραμμα τους μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος είναι αρκετά ζόρικο. Ο Άρης μετά τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Ατρόμητο σε εξ αναβολής παιχνίδι, παίζει έπειτα στην Τρίπολη με τον Αστέρα και κλείνει την κανονική διάρκεια με παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως καταλαβαίνει κανείς, για να έχει ελπίδες για την εξάδα ο Άρης οφείλει να κατακτήσει σίγουρα εννιά βαθμούς από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Μίντιλαντ στην Δανία, κάνοντας μέτρια εμφάνιση, διατηρώντας όμως πολλές ακόμη πιθανότητες για πρόκριση. Κούραση φυσικά και θα υπάρχει στον «δικέφαλο του βορρά» ενώ και στο μυαλό όλων θα βρίσκεται ο επαναληπτικός της Τσικνοπέμπτης με τους Δανούς. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση έχοντας οκτώ βαθμούς διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ. Σίγουρα αποτελεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά θα στηρίξω το κίνητρο το οποίο και έχει σε μεγαλύτερο βαθμό ο Άρης ούτως ώστε να μην χάσει το τρένο της Ευρώπης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην σκιά της δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη.

Μονό
14:30
Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα
2
2.32
BET: 15 units
Combo
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
1 & over 1,5
2.02
BET: 8 units
Μονό
19:30
Άρης - ΠΑΟΚ
1
2.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις