Full… house στο Λονδίνο

προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας από πέντε αναμετρήσεις σε Premier League και Championship περιλαμβάνει η στήλη του Βασίλη Βασιλείου.

Σάββατο εν μέσω κακοκαιρίας στην βόρεια Ευρώπη με την καταιγίδα «Eunice» να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Ήδη έχουν αναβληθεί κάποιοι αγώνες, για αυτό γράφω με επιφύλαξη τα σημερινά προγνωστικά μου για πέντε αναμετρήσεις στο «Νησί».

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά Premier League: Τριάδα με άρωμα Λονδίνου

Φιλόξενη η έδρα της Γουέστ Χαμ για τις «καρακάξες» που μετρούν τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες τους επισκέψεις. Δεν είναι απίθανο να συμβεί και σήμερα, καθώς τα «σφυριά» κάνουν κοιλιά τελευταία, αλλά θα πάω με μια πιο ουδέτερη επιλογή. Οκτώ από τα δώδεκα εντός της Γουέστ Χαμ είχαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ η Νιουκάστλ θα έχει την ψυχολογία στα ύψη. Αναμένω αρκετές φάσεις, κάτι που με οδηγεί στο over 2,5 σε απόδοση 1.85 στη Novibet.

Αλλάζουμε γήπεδο, αλλά όχι πόλη. Λίγο αργότερα στο «Σέλχαρστ Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την πρωταθλήτρια κόσμου πλέον, Τσέλσι. Μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, οι «μπλε» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Τότεναμ (2-0), όμως έχουν μείνει 16 πόντους πίσω από την κορυφή. Βαρύ! Η ομάδα του Τούχελ περιμένω να επικρατήσει απόψε, χωρίς όμως το σκορ να ξεφύγει από το όριο των 2-3 γκολ. Ενώ αξίζει να αναφέρω ότι θα προσθέσω την αναμέτρηση αυτή στην 7αδα μου για τα 21 χιλιάδες ευρώ του Golden 21! Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό τότε πάτα εδώ για εγγραφή και λεπτομέρειες, δε θα χάσεις!

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

Τρίτο ματς Premier League, τρίτο στο Λονδίνο! Ακόμη ένα ντέρμπι της πόλης θα λάβει χώρα στο «Έμιρεϊτς». Η Άρσεναλ θα κυνηγήσει τη ρεβάνς για την ήττα με 3-0 στην πρώτη αγωνιστική από την Μπρέντφορντ. Οι «μέλισσες» μπήκαν με ενθουσιασμό στη σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε «ελεύθερη πτώση». Απόδειξη το σερί δίχως νίκη (0-1-5), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κράτησε για πρώτη φορά μετά από 11 αγώνες ανέπαφη εστία. Περιμένω πως οι «κανονιέρηδες» δε θα την πατήσουν όπως με την Μπέρνλι (0-0) και θα πιέσουν για ένα γρήγορο γκολ, όπως κάνουν σε κάθε εντός έδρας ματς. Η Μπρέντφορντ (μαζί με τη Νόριτς) είναι οι ομάδες που αν χάσουν… χάνουν από το πρώτο ημίχρονο (10 ήττα ημ./ήττα τελικό). Δύο επιλογές από την αναμέτρηση λοιπόν, μια το over 1,5 πρώτου ημιχρόνου και μια το άσο ημ./άσο τελικό!

Προγνωστικά Championship: Επιστροφή στις νίκες για Μπλάκπερν –  «Θάνατος σου, η ζωή μου» στο Ντέρμπι

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Μπλάκμπερν, τέσσερα ματς χωρίς γκολ. Τα «ρόδα» έχουν μείνει πίσω στην μάχη για απευθείας άνοδο και χρειάζονται μια «ένεση» αυτοπεποίθησης. Ευκαιρία λοιπόν, απέναντι στην πληγωμένη Μίλγουολ, η οποία και μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε (μεγάλη εμφάνιση & νίκη 2-0 την ΚΠΡ εντός) και απουσίες για σήμερα θα έχει. Κακή η παράδοση για τα «λιοντάρια» στο «Ίγουντ Παρκ» (0-1-2) τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ γενικότερα εκτός έδρας φέτος χωλαίνει (3-5-7). Σερί οκτώ αγώνων με no goal & under 2,5 μετρούν οι γηπεδούχοι, 5/7 under 2,5 οι φιλοξενούμενοι. Κρατώ τον άσο σε απόδοση 2.10 στο PameStoixima.gr, ενώ κάποιος που ψάχνει μεγαλύτερη απόδοση συνδυάζεται και με το under.

Κλείνω, με το ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία. Η Ντέρμπι (18β.) υποδέχεται την Πίτερμπρο (21β.) σε μια πραγματικά «εξάποντη» μάχη. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ παίζει με φανταστικό πάθος και με όπλο το «Πράιντ Παρκ» πασχίζει να πραγματοποίσει το «θαύμα». Τα έχω πει και στο παρελθόν δε χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, χάνουν… την μπάλα μακριά από την έδρα τους, αφού είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας στα εκτός (1-1-13, με τέρματα 8-42). Εντάξει, ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία και συνήθως σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι πιο ψηλά, αλλά μην ξεχνάμε ότι αγωνιστικά η Ντέρμπι θα ήταν οκτώ θέσεις πάνω από τη σημερινή αντίπαλό της. Πιστεύω στους «ραμς» και θα τους ποντάρω στο combo 1 & over 1,5 σε απόδοση 2.45 στην Winmasters.

Όσο για τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, δεν θέλω να ασχοληθώ λόγω της κακοκαιρίας. Ακόμη και καμία αναμέτρηση να μην αναβληθεί, δε ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι αγωνιστικοί χώροι σε πολλές πόλεις. Ωστόσο, αν έριχνα κάτι θα ήταν το Χ2 της Μάνσφιλντ μέσα στη Νιούπορτ!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
14:30
Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ
Over 2,5
1.85
BET: 7 units
Μονό
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι
2-3 γκολ
2.00
BET: 10 units
Μονό
17:00
Άρσεναλ - Μπρέντφορντ
1/1
2.20
BET: 7 units
Μονό
17:00
Άρσεναλ - Μπρέντφορντ
Over 1,5 1ο ημ.
2.80
BET: 5 units
Μονό
17:00
Μπλάκμπερν - Μίλγουολ
1
2.10
BET: 8 units
Μονό
17:00
Ντέρμπι - Πίτερμπρο
1 & over 1,5
2.45
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις