Έχει το «μομέντουμ» η Βόλφσμπουργκ

προγνωστικά

Προγνωστικά ημέρας με δυάδες από τις αγαπημένες Ιταλία και Αυστρία, αλλά και από το μεγάλο νησί (Αγγλία, Σκωτία).

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πολύ εύκολα και χωρίς άγχος πέρασε η Βερόνα με το επιβλητικό 4-0. Για καλή μας τύχη, τα λεφτά μας πίσω πήραμε στην δυάδα με Γουέστ Χαμ και Ρόμα, αφού βρήκανε και οι δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Στα σημερινά λοιπόν θα πάμε με δυο δυάδες με την αγαπημένη Ιταλία και Γερμανία αλλά και με ματς από Σκωτία και Αυστρία. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με το ματς της Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει βρει 2 νίκες στα τελευταία της 2 ματς και οι αλλαγές στην ομάδα φαίνεται να έδωσαν, πέρα από ποιότητα, και αρκετή ψυχολογία. Από την άλλη τώρα, η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην 5άδα και σίγουρα δεν θα θέλει να φύγει χωρίς πόντους από το «Βολκσβάγκεν Αρένα». Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, διαθέτουν επιθετικές αρετές οι φιλοξενούμενοι, πιστεύω θα δούμε γκολ και από τις δυο μεριές.
  • Στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο ματς της Ριντ με την Τιρόλ, εκεί όπου και οι δυο ομάδες έχουν τα μεγαλύτερα αμυντικά προβλήματα. Οι δυο χειρότερες άμυνες λοιπόν αναμετρώνται μεταξύ τους και πιστεύω δύσκολα κάποια από τις δυο ομάδες θα κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.
  • Στην γειτονική Ιταλία και στο «Ολίμπικο», η Ρόμα αντιμετωπίζει την Βερόνα σε ένα ματς με σχετικά μονόπλευρο κίνητρο, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν νομίζω ότι προλαβαίνουν την Ευρώπη, ενώ ο υποβιβασμός δεν παίζει καν σαν σενάριο. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να φύγει χωρίς βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, ειδικά μέσα στην Ρώμη, και αν κρίνω από την επιθετικότητα των δυο ομάδων, θα έχουμε και γκολ. Ποντάρουμε στο 1Χ με over 1.5 για ασφάλεια.
  • Κλείσιμο δυάδας, αλλά και στήλης, με την σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν να αντιμετωπίζει την πιο θεαματική ομάδα της Σκωτίας, την Ρος Κάουντι. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ειδικά μέσα στο γήπεδο της, αφού παίζει για μια θέση στα πλέι – οφ. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για την σωτηρία και κατά πάσα πιθανότητα θα τους δούμε στα πλέι – άουτ. Με το ίδιο σημείο όπως και πάνω θα πορευτούμε, αφού βλέπω να μην χάνουν οι γηπεδούχοι ενώ θα δούμε και γκολ.
Δυάδα απόδοσης 2.50
16:30
Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
Goal/goal
1.62
18:00
Ρίντ - Τιρόλ
Goal/goal
1.54
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.90
17:00
Χιμπέρνιαν - Ρος Κάουντι
1X & over 1,5
1.66
19:00
Ρόμα - Βερόνα
1X & over 1,5
1.69
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις