Στήριξη του αουτσάιντερ στα ημιτελικά στην Μασσαλία!

Στήριξη του αουτσάιντερ στα ημιτελικά στην Μασσαλία!

Δύο επιλογές στα προγνωστικά τένις απο τον πρώτο ημιτελικό του ATP 250 στην Μασσαλία.

Καλημέρα στους φίλους και τις φίλες του koubanezos.gr! Τα προγνωστικά τένις από το τουρνουά της Μασσαλίας τις προάλλες δεν στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς ο Λούκας Πούιγ έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Ταλόν Γκρικσπουρ, μη δικαιώνοντας την δυάδα που είχαμε δώσει σαν επιλογή.

Στα σημερινά προγνωστικά τένις θα δούμε στοιχηματική επιλογή από τα ημιτελικά του τουρνουά και από τον αγώνα του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ νο7 στον κόσμο εναντίον του Γάλλου Μπενζαμιν Μπόνζι που είναι στο νο69.

Ο Ρώσος έχει δείξει σημάδια αστάθειας στο τουρνουά και έχει φτάσει ως τα ημιτελικά αποκλείοντας στα τρία σετ με ανατροπές και με μεγάλη δυσκολία δύο άλλους Γάλλους τενίστες, τον Πούιγ στα προημιτελικά και τον Γκασκέ στην φάση των 16. Ο Μπόνζι από την άλλη είναι (μαζί με την πορεία του Πούιγ) από τις εκπλήξεις του τουρνουά και αποτελεί την τελευταία ελπίδα των Γάλλων για νικητή από την πατρίδα τους. Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας αποκλείσει το νο4 του τουρνουά και νο15 κόσμου Ασλάν Καράτσεφ στα προημιτελικά.

Εκτίμηση προγνωστικά τένις

Θα στηρίξουμε την φόρμα του Μπόνζι, που δείχνει να μεταφέρει την πολύ καλή του πορεία του στα Challengers και σε επίπεδο ATP με δύο στοιχηματικές επιλογές. Η πρώτη είναι στην καθαρή του νίκη στην εξαιρετική τιμή του 3,60 που βρίσκουμε στην Stoiximan και η δεύτερη είναι μια πιο ασφαλής επιλογή να του δώσουμε χάντικαπ 3,5 games σε τιμή 2,01 που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό ρίσκου
16:05
Μπένζαμιν Μπόνζι - Αντρέι Ρούμπλεφ
1
3.60
BET: 5 units
Μονό
16:05
Μπένζαμιν Μπόνζι - Αντρέι Ρούμπλεφ
1 (+3.5 games)
2.01
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις