Μάντσεστερ Σιτι – Τότεναμ με 0% γκανιότα**

Μάντσεστερ Σιτι - Τότεναμ με 0% γκανιότα**

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr!

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr! Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (19/02) το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι αυτό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ. Ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι της Premier League που ζεις με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr, αλλά και με μια πλούσια λίστα από special bets στις αποδόσεις που πάντα ήθελες!

Με 0% γκανιότα** και ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά των σκόρερ είναι διαθέσιμο το Σάββατο (19/02) στο Pamestoixima.gr και το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της Super League.

Super League και Premier League με 0% γκανιότα** Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις