Με τα φαβορί σε Μαδρίτη και Λονδίνο

προγνωστικά στοιχήματος

Ο Νίκος Φωτιάδης έχοντας αναλύσει το σαββατιάτικο κουπόνι έχει διαλέξει στη στήλη του σημεία από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (τα δύο στο πρωτάθλημα) προέρχεται η Ρόμα, που θέλει να βρει νίκη κόντρα στην Βερόνα για να τονωθεί ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια, αλλά και για να πλησιάσει την συμπολίτισσα Λάτσιο στις ευρωπαϊκές θέσεις. Έχει απουσίες (Σπινατσόλα, Μαντσίνι, Ελ Σαράουι, Μικιταριάν, Σαμορόντοφ, Πέρεθ, Ζανιόλο), αλλά πιστεύω ότι θα φτάσει στη πολυπόθητη νίκη.

Η παράδοση στο «Ολίμπικο» είναι ξεκάθαρα μονόπλευρη, αφού από το 1990 σε 12 μεταξύ τους αγώνες, η Ρόμα μετράει 11 νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Η Βερόνα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας ομάδες πιο πάνω στη βαθμολογία δεν μπορεί να νικήσει . Πιστεύω ότι παρά τις απουσίες, η Ρόμα θα μπει σοβαρή και θα πάρει το τρίποντο, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.08 στo Pamestoixima.gr.

Επιτέλους νικάει η Ρεάλ

Μία νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, που ταλαιπωρήθηκε από τις απουσίες βασικών παικτών της. Μετράει επιστροφές, χρειάζεται ξέσπασμα κόντρα σε μια αδύναμη Αλαβές και θα το βρει εκτός απροόπτου. Μια ακόμα γκέλα μπορεί να την βάλει σε περιπέτειες όσο αναφορά τη διεκδίκηση του τίτλου. Θέλει μια άνετη νίκη και να καθαρίσει από νωρίς, αφού είναι το πιο εύκολο ματς προσεχώς για την «Βασίλισσα».

Έχει να χάσει εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα από τις 30 Ιανουάριου του 2021 και δεν θα το χαλάσει η Αλαβές, που παλεύει για τη παραμονή της. Κρατάμε στο νου ότι η Αλαβές έχει στη συνέχεια κρίσιμο αγώνα με Χετάφε, που θα σημαίνει μισή χρόνια ουσιαστικά. Δεν νομίζω να κυνηγήσει τον αγώνα και αναμένω την Ρεάλ καταιγιστική από νωρίς. Διαλέγω τον άσο από ημίχρονο σε απόδοση 1.73 από τη Novibet

Μακριά από τους ανταγωνιστές η Τσέλσι

Η Τσέλσι πάει στο «Σέλχαρστ Παρκ» όπου την υποδέχεται η Κρίσταλ Πάλας σε ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν εντυπωσιάζουν οι γηπεδούχοι, χωρίς να έχουν νικήσει στο πρωτάθλημα στο 2022. Η Τσέλσι ερχόμενη από την κατάκτηση του Παγκοσμίου είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και θα χτυπήσει το ματς για να απομακρυνθεί από την μάχη που κάνουν για την τετράδα οι από κάτω της (Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Άρσεναλ, Τοτεναμ).

Να σημειωθεί ότι λείπει ο Κάλαχερ, που είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Κρισταλ Πάλας, αφού είναι δανεικός από τους «μπλε». Μπορεί να πει κανείς ότι η έδρα της Κρίσταλ Πάλας είναι το καλύτερο… εξοχικό στο Λονδίνο για την Τσέλσι, αφού από το 1994, η ομάδα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετράει 12 νίκες σε 14 αγώνες, με την τελευταία της γκέλα να είναι το 2014.

Διαλέγω το διπλό λοιπόν σε απόδοση 1.65 από τη Novibet για να κλείσω τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.
Δυάδα απόδοσης 2.83
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι
2
1.65
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές
1 ημίχ. / 1 τελ.
1.72
BET: 30 units
Μονά
19:00
Ρόμα - Βερόνα
1
2.08
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις