Δεν σταματούν να σκοράρουν

Προγνωστικά Σαββάτου:

Προγνωστικά Σαββάτου: Σε αγώνες από την Super League, την Premier League, αλλά και το μπάσκετ Τουρκίας ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο στους απανταχού Κουβανέζους και Κουβανέζες που διαβάζουν. Η Πέμπτη μας πήγε πολύ καλά και σήμερα πιάνουμε ξανά χαρτί και μολύβι με σκοπό να συνεχίσουμε τα ταμεία στο απαιτητικό πρόγραμμα του Σαββάτου. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας για απόψε.

Προγνωστικά Σαββάτου: Μπεσίκτας – Μπούρσασπορ

Ξεκινάμε με μπασκετάκι στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας υποδέχεται την Μπούρσασπορ σε αγώνα, δύο ομάδων που παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά ώστε να εξασφαλίσουν μία θέση στα playoffs. Αμφότερες βρίσκονται εκτός οκτάδας, καθώς έχουν ασταθέστατη εικόνα και προβληματίζουν σε μερικές αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι είναι ναι μεν ένα σχετικά επιθετικό σύνολο (79.2 μ.ο τα τελευταία δέκα ματς) αλλά αμυντικά… έχει μεγαλύτερα προβλήματα αφού δέχεται καλάθια αβέρτα. Στην ίδια κατάσταση περίπου και οι φιλοξενούμενοι που τελευταία είναι εξαιρετική στο κομμάτι της εκτέλεσης (81,2 πόντους μ.ο τα τελευταία δέκα ματς) αλλά και εκείνοι έχουν θεματάκια όταν δεν έχουν την μπάλα στα χέρια τους.

Μιλάμε λοιπόν για δύο επιθετικές ομάδες, που θέλουν αρκετά την νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε είσοδο στην οκτάδα. Μπορεί ο αγώνας να πάρει φωτιά, επιλέγουμε το Over 155,5 στο 1.70 από το PameStoixima.gr, φιλοδοξώντας πως θα επιβεβαιώσουν το μέσο όρο τους στα τελευταία παιχνίδια και πως θα δούμε ένα ανοιχτό ματς.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Προγνωστικά Αγγλίας με Σαουθάμπτον – Έβερτον

Αλλάζουμε άθλημα και μεταφερόμαστε στην Αγγλία για την αγαπημένη Πρέμιερ Λιγκ. Το Σάββατο το απόγευμα η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Έβερτον, σε έναν αγώνα πολύ κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους. Οι «Άγιοι» έχουν ανοδική πορεία τελευταία, παίρνοντας τεράστιο διπλό στην έδρα της Τότεναμ και «μάγκικο» βαθμό μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Στο στρατόπεδο τους επικρατεί αισιοδοξία ενώ οι σκέψεις για πιθανό υποβιβασμό, αποτελούν… κακή ανάμνηση, αφού έχουν μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ηρεμία μετά την τριάρα επί της Λιντς, στις τάξεις της Έβερτον που ξεπέρασαν το σοκ από την ήττα στο Σεν Τζέιμς Παρκ και τώρα καλούνται να διπλασιάσουν τις νίκες τους, ώστε κιόλας να σπάσουν αυτή την κακοδαιμονία που διατρέχει την ομάδα φέτος στους εκτός έδρας αγώνες.

Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με δύο ομάδες που θα ψάξουν το γκολ και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το goal/goal μοιάζει αρκετά πιθανό και θα το επιλέξουμε με άνεση στο 1.65 από τη Novibet.

Προγνωστικά Ελλάδας με Παναιτωλικό – Παναθηναϊκό

Κλείνουμε με κάτι… από Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από το εύκολο διπλό στην Ριζούπολη επί του Απολλώνα Σμύρνης, ταξιδεύει στην δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους στα τελευταία ματς, ενώ αποτελούν μία από τις πιο φιλότιμες ομάδες στην κατηγορία. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά και έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που στην έδρα του χτυπάει πολύ. Ενδεικτικό είναι πως έχει επικρατήσει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού (στο Κύπελλο), του ΟΦΗ και της Λαμίας.  Οι «πράσινοι» από την άλλη βρίσκουν τα πατήματα τους στους εκτός έδρας αγώνες για τα καλά και μετρούν ένα αρκετά καλό σερί, έχοντας σκοράρει στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια. Θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο,  με ξεκάθαρο σκοπό να πάρουν το διπλό για να εδραιώσουν και άλλο την θέση τους στην τετράδα.

Μπορεί να βγάλουν και οι δύο ομάδες γκολ, εξάλλου είναι σε καλό φεγγάρι αμφότεροι. Επιλέγουμε το goal/γoal, σε απόδοση 1.98 από το Stoiximan, κοντράροντας τις αποδόσεις.

Υ.Γ Παρατηρήσαμε πως το Over 2,5 στον αγώνα Καντίθ – Χετάφε είναι…. τρομερά ψηλά. Μας κάνει λοιπόν φοβερή εντύπωση διότι η  Χετάφε βρήκε τρία γκολ πρόσφατα μέσα στην έδρα της Ατλέτικο, ενώ ταυτόχρονα οι τρεις από τις τελευταίες πέντε συναντήσεις των δύο, είχαν τρία και πάνω τέρματα. Το επιλέγουμε σαν ένα Funbet, ξεκάθαρα λόγω απόδοσης, στο 2.80 από το Pame Stoixima.gr.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Μονό
14:30
Μπεσίκτας - Μπούρσασπορ
Over 155,5
1.70
BET: 15 units
Μονό
17:00
Σαουθάμπτον - Έβερτον
Goal/Goal
1.65
BET: 15 units
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Goal/Goal
1.98
BET: 15 units
Μονό
19:30
Καντίθ - Χετάφε
Over 2,5
2.80
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις