Μας πληρώνουν με γκολ οι Ισπανοί

Μας πληρώνουν με γκολ οι Ισπανοί

Κουπόνι Σαββάτου: Ταξίδι σε Ισπανία, Τουρκία και Αυστρία ποντάροντας στα πολλά γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις.

Χαιρετώ τους φίλους και αναγνώστες του Koubanezos.gr. Το κουπόνι του Σαββάτου είναι κλασσικά γεμάτο, όπως γεμάτες θέλουμε να γίνουν και οι τσέπες μας στο δρόμο προς τα ταμεία. Για σήμερα λοιπόν έχω ξεχωρίσει δύο δυάδες και ελπίζω στο τέλος της ημέρας να πανηγυρίζουμε.

Προγνωστικά Ισπανίας

Θα ξεκινήσω τη βόλτα μου από το πρωτάθλημα της Primera Division και την αναμέτρηση Γρανάδα – Βιγιαρεάλ.

Μία θέση έξω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και βλέπει τις ομάδες που την ακολουθούν, να την πλησιάζουν επικίνδυνα. Θα προσπαθήσει για το καλύτερο ποντάροντας στην έδρα της στην οποία πριν ηττηθεί από την Οσασούνα, έιχε κρατήσει τέσσερα ματς αήττητο, νικώντας μάλιστα την Ατλέτικο και φέρνοντας ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη βρίσκεται στην 7η θέση και σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρουσιάζεται ιδιαίτερα ασταθής μακριά από την έδρα καθώς σε έντεκα αναμετρήσεις έχει μόλις δύο νίκες. Συν τοις άλλοις θα της λείψει από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο πρώτος σκόρερ της Μορένο με μυϊκό τραυματισμό.

Δύσκολη η πρόβλεψη σημείου, αλλά πιστεύω πως το goal/goal σε απόδοση 1.77 στο Pamestoixima.gr, είναι μια καλή επιλογή και θα την κρατήσω.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Αρκετά πιο βόρεια στην Ισπανία, θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην 9η θέση βρίσκεται η γηπεδούχος, η οποία προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση στην έδρα της Βαγιεκάνο και νίκη με 0-3. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κακό φεγγάρι της Ατλέτικο ώστε να της κάνει τη ζημιά. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην έδρα της έχει μόλις μια ήττα από τη Μπιλμπάο με 1-3, σε ματς που προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε στο φινάλε να πάρει ούτε την ισοπαλία.

Η Ατλέτικο βρίσκεται ίσως στη χειρότερη φάση της από την αρχή της σεζόν, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια, γνώρισε τρεις ήττες. Μάλιστα στο 89ο λεπτό γλίτωσε και τη γκέλα με την Χετάφε καθώς σ’ εκείνο το λεπτό διαμόρφωσε το 4-3, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Έχει να σκέφτεται και την αναμέτρηση που ακολουθεί για το Champions League με την Γιουνάϊτεντ, αλλά και τις απουσίες των κομβικών Καράσκο και Γκριζμάν.

Με βάση όλα τα παραπάνω, αλλά και τη συμπεριφορά των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.94 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Τουρκίας

Επόμενη στάση η Τουρκία και ο αγώνας Καϊσερισπόρ – Γκιρεσουνσπόρ. Αγώνας εναντίον δύο ομάδων με αντίθετες πορείες.

Από τη μία η γηπεδούχος, η οποία έχει μόλις μία ήττα στην έδρα της από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ, αλλά και μία ήττα γενικά στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτου έδρας.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη παραπαίει, καθώς στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, τον οποίο δύσκολα θα αποφύγει με ανάλογες εμφανίσεις.

Έτσι θα κρατήσω τον καλοπληρωμένο άσσο σε απόδοση 2.35 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Αυστρίας

Κλείνουμε τη βόλτα μας στο κουπόνι του Σαββάτου από την Αυστρία και τον αγώνα Αντμίρα – Λίντσερ. Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Στην προτελευταία θέση η γηπεδούχος μετρώντας στα τελευταία πέντε παιχνίδια τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα με μόλις τρια γκολ ενεργητικό. Θα προσπαθήσει να σώσει την κατηγορία στα επερχόμενα πλέϊ-άουτ .

Η Λίντσερ από την άλλη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση και θα προσπαθήσει να ανέβει τουλάχιστον στην 6η από την οποία απέχει αυτή τη στιγμή μόλις τρεις βαθμούς. Όπως καταλαβαίνουμε είναι ματς-κλειδί το συγκεκριμένο , καθώς μετά ακολουθεί δύσκολη αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ.

Θα κρατήσω την ομάδα με το περισσότερο κίνητρο στην αναμέτρηση και έτσι επιλέγω διπλό σε απόδοση 1.84 στο Pamestoixima.gr  κλείνοντας με το κουπόνι του Σαββάτου.

Στο Golden 21 παίζεις τα παιχνίδια που θες εσύ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική!​

Δυάδα απόδοσης 3.43
15:00
Γρανάδα - Βιγιαρεάλ
Goal/goal
1.77
17:15
Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
1.94
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 4.32
15:00
Καϊσέρισπορ - Γκιρεσούνσπορ
1
2.35
18:00
Αντμίρα - Λίντσερ
2
1.84
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις