Ιταλικές δυάδες με 3.47 και… 11.40

Ιταλικές δυάδες με 3.47 και... 11.40

Καλημέρα σε όλους! Θυμάστε που σας έλεγα ότι θα έρθουν και δύσκολες μέρες στοιχηματικά;

Ε, να που μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, ήρθαν δύο μαζεμένες. Για πολλούς και διάφορους λόγους, είτε καραμπινάτης ατυχίας, είτε κακού διαβάσματος των αγώνων, χάθηκαν μονά fun bets και δυάδες με πολύ καλές αποδόσεις.  Αλλά έτσι είναι η ζωή, ακόμα και στο στοίχημα. Τη μία σε ανεβάζει και την άλλη σε πετάει στον γκρεμό. Πάντως, ειδικά τώρα που τα πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους, ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνει δραματικά.

Το σημαντικό είναι, όμως, όπως έχουμε ξαναπεί από αυτή εδώ τη γωνιά, να παίζουμε σωστά, διακρίνοντας τις ευκαιρίες και τις αξίες των αποδόσεων και ας χάσουμε. Αν κάθε μέρα είχαμε κέρδος από το στοίχημα, δε θα υπήρχε λόγος και να δουλεύουμε…  

Αρκετά είπα, πάμε γρήγορα στις σημερινές προτάσεις, στις οποίες όπως θα διαπιστώσετε αποφάσισα να ρισκάρω πάρα πολύ, με στόχο να επιστρέψουμε δυναμικά σε καλά ταμεία. Ιταλία και Serie B σε πρώτο πλάνο.   

Μάχη με φόντο την οκτάδα στην Τσιταντέλα 

Η ομώνυμη ομάδα η οποία θέλει να κρατηθεί στην προνομιούχο οκτάδα της βαθμολογίας, υποδέχεται τη Βενέτσια που χρειάζεται νίκη ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για πλασάρισμα στις θέσεις των play offs. 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στα play offs για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Serie A να τίθεται πλέον ευθέως εν αμφιβόλω! Η Τσιταντέλλα χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, ώστε να μην μπλέξει σε σενάρια ισοβαθμιών που ίσως τη θέσουν εκτός οκτάδας. Εσχάτως η άμυνα μπάζει νερά, έχοντας δεχθεί στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις 13 τέρματα! Μία του ύψους και μία του βάθους στο “Πιερ Τσέζαρε Ταμπολάτο”. Θέλει τουλάχιστον το Χ στον αποψινό αγώνα. 

Αντίπαλός της η Βενέτσια, η οποία με αργά και σταθερά βήματα και προφυλάσσοντας τα νώτα της στους τελευταίους αγώνες, έχει φτάσει σε θέση να διεκδικεί, με νίκη απόψε, την είσοδο στην οκτάδα. Δύο συνεχείς νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) μετράει η φιλοξενούμενη, απέναντι σε Γιούβε Στάμπια εντός και Σπέτσια εκτός έδρας. Δυσκατάβλητη στους εκτός έδρας αγώνες της, έχει μόλις τρεις ήττες σε 18 παιχνίδια, ενώ σημειώνονται συνήθως μικρά σκορ σε αυτούς. Απόψε θέλει μόνο νίκη ώστε να έχει ελπίδες για τα play offs. 

Διπλό bet στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και η γηπεδούχος ομάδα τελευταία είναι σε κακή κατάσταση με την άμυνά της να είναι παιδική χαρά… Αμφίτερμα κατά πρώτον, σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό και fun bet κατά δεύτερον, με επίτευξη τέρματος στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.  

Στόχος για αμφότερες, η σωτηρία… 

Γιούβε Στάμπια εναντίον Κρεμονέζε, λοιπόν, σε μία μάχη στο “Ρομέο Μέντι” με φόντο την παραμονή στη Serie B. 

Η ομάδα της Στάμπια, χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, καθώς βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Serie C. Στόχος η συμμετοχή της στα play outs, ώστε να διεκδικήσει εκεί την παραμονή της. Στο τελευταίο της ματς, ηττήθηκε με 1-0 στη Βενέτσια και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην πολυπόθητη σωτηρία. Εντός έδρας παίζει ανοιχτά, μετρώντας 9 νίκες και 6 ήττες σε 18 αναμετρήσεις, ενώ έχουν σημειωθεί σε αυτές συνολικά 56 τέρματα. 

Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται απόψε τουλάχιστον την ισοπαλία, ώστε να μην κινδυνεύσουν με είσοδο στα play outs κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής, όταν και θα υποδεχθούν τη δυνατή Πορντενόνε. Προέρχονται από δύο λευκές ισοπαλίες απέναντι σε Σπέτσια και Περούτζια. Ασταθής η Κρεμονέζε μακριά από την έδρα της, μετρά μόλις 4 νίκες σε 18 εξόδους της. 

Ύπουλος αγώνας για ποντάρισμα, θα ρισκάρω σε fun bet επίτευξης τέρματος στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, μιας και οι δύο ομάδες έχουν μια μικρή τάση να σκοράρουν νωρίς σε κάποιους αγώνες, μπαίνοντας ορεξάτα. 

Σκοράρουν στο τέλος στη Σπέτσια! 

Η Σπέτσια η οποία θέλει να διατηρηθεί στην τρίτη θέση του πίνακα, υποδέχεται την Βίρτους Εντέλα, η οποία κρυφοκοιτάζει είσοδο στην οκτάδα και τα play offs. 

Δύο συνεχόμενες γκέλες έχει κάνει η γηπεδούχος ομάδα, ισοπαλία απέναντι στην Κρεμονέζε (0-0) και ήττα εντός από τη Βενέτσια (0-1), με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο απόλυτο πλεονέκτημα στα play offs ανόδου. Δυνατή εντός, μετρά 10 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 18 ματς, σκοράροντας στα περισσότερα με ευκολία. Τελευταία, βέβαια, έχει τα θεματάκια της στην τελική προσπάθεια. 

Η Εντέλα, από την άλλη, απέχει 4 βαθμούς από την οκτάδα και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για συμμετοχή της στα play offs. Στον τελευταίο αγώνα έχασε εντός από την Περούτζια (0-2) και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στις προνομιούχες θέσεις. Αναιμική στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, δέχεται εύκολα το γκολ και γενικώς δεν εμπνέει σιγουριά, αν και φτάνει με ευκολία στα αντίπαλα καρέ, σκοράροντας αρκετά (25 τέρματα ενεργητικό). 

Ποντάρουμε στο late goal, μιας και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά ειδικά προς το τέλος των αναμετρήσεων. 

Δυάδα (απόδοσης 3.47) 

22:00 ΤσιταντέλαΒενέτσια: Goal/goal (1.90) 

22:00 ΣπέτσιαΒίρτους Εντέλα: Γκολ μετά το 72:59 (1.83) 

Moνό, fun bet 

22:00 ΤσιταντέλαΒενέτσια: Γκολ μέχρι το 15:00 (3.40) 

Μονό, fun bet 

22:00 Γιούβε ΣτάμπιαΚρεμονέζε: Γκολ μέχρι το 15:00 (3.35) 

Δυάδα, fun bet (απόδοσης 11.40) 

22:00 ΤσιταντέλαΒενέτσια: Γκολ μέχρι το 15:00 (3.40) 

22:00 Γιούβε ΣτάμπιαΚρεμονέζε: Γκολ μέχρι το 15:00 (3.35) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις