Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 19/2) – Αφαντος ο Κέιν κόντρα στη Σίτι

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 19/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ (14:30): Με κίνητρο οι δύο ομάδες. Χωρίς τον Τρίπιερ η φιλοξενούμενη, θα μείνει εκτός για περίπου ένα δίμηνο ο έμπειρος μπακ. Δυνατή στην έδρα της η Γούεστ Χαμ με απολογισμό 6-2-4, σκοράροντας σχεδόν δύο γκολ κατά μέσο όρο. Η Νιουκάστλ έφυγε με το διπλό στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο «άντρο» της Γουέστ Χαμ Φαβορί οι γηπεδούχοι, ωστόσο αξία έχει το goal/goal στο 1.75 από το Pamestoixima.gr.

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ (16:30): Στο πρώτο 45λεπτο των πρόσφατων επτά συναντήσεων της Βόλφσμπουργκ με τη Χόφενχαϊμ είχαν σημειωθεί τουλάχιστον δύο γκολ. Επεσε από τη… Φρανκφούρτη και βρήκε πορτοφόλι το περασμένο Σάββατο η Βόλφσμπουργκ, καθώς με ελάχιστες ευκαιρίες επικράτησε της Αιντραχτ με 2-0. Επέστρεψε στις νίκες με τη Μπίλεφελντ (2-0) η Χόφενχαϊμ, με καλή ψυχολογία οι δύο ομάδες. Ικανή για πολλά γκολ είναι η… άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 1.72 το over 2,5 στη Novibet.

Αρσεναλ – Μπρέντφορντ (17:00): Από σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Γουλβς προέρχονται οι γηπεδούχοι. Εκτός ο Μαρτινέλι. Να σημειωθεί ότι παρέμεινε αήττητη στα 32 προηγούμενα εντός έδρας κόντρα σε ομάδες που μόλις προβιβάστηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ (27-5-0)! Από τις ορέξεις των γηπεδούχων θα κριθεί το αποτέλεσμα, καμία αξία ωστόσο στο 1.44 του άσου από τη Novibet. 

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (19:30): Στο 50% πλέον το όριο στη χωρητικότητα του γηπέδου. «Καθάρισε» εύκολα τον Απόλλωνα την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός (3-0) βάζοντας πλώρη για την εξάδα. Με νίκη στο Αγρίνιο εξασφαλίζει εν πολλοίς τη θέση του. Εκτός οι Σένκεβελντ, Λούντκβιστ και Μακέντα, αμφίβολοι Κώτσιρας και Μαουρίτσιο. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που δημιουργεί, διπλασιάζει το αμφίτερμα στο Pamestoixima.gr.

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (19:30): Από εκκωφαντική πεντάδα επί της Σπόρτινγκ προέρχεται η Σίτι, πέρασε ήδη στην επόμενη φάση. Επιστρέφουν Γουόκερ και Ζεσούς. Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, έχει σκοράρει μόλις 2 φορές σε 11 αγώνες κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ξεφούσκωσε τελείως η Τότεναμ, που αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές στο «Ετιχαντ». Αξία υπάρχει στον άσο με under 3,5 στον διπλασιασμό από την Betshop.

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Αήττητη η Παρί στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς (3-4-0), αν και έχει δεχθεί γκολ στα έξι πιο πρόσφατα. Ακρως επιτυχημένη η εβδομάδα που διένυσε με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς για τη Νατ. Κυριολεκτικά δεν έχει αντίπαλο στη Γαλλία η Παρί, παίρνει στο ρελαντί τις νίκες. Μόνο για live προσφέρεται η αναμέτρηση, καθώς το διπλό σε pregame αποδόσεις είναι χαμηλά.

Golden 21. Γκολ από χρυσάφι! / Με στόχο τα 21! / Γιατί κάθε γκολ μετράει!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις