Combo διπλασιασμού στην πρωτεύουσα

Προγνωστικά Ιταλίας

Με την αγαπημένη του Serie A ασχολείται ο LaBandiera και στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας έχει combo διπλασιασμού.

Η Serie A συνεχίζεται και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας θα στηρίξω το κίνητρο της Ρόμα, όμως με κάλυψη.

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Ρόμα – Ελλάς Βερόνα

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μόνο η Ρόμα είναι αυτή που μπορεί να χτυπήσει θέση που δίνει βαθμολογικό εισιτήριο. Ο στόχος της Βερόνα είναι μία θέση στην δεκάδα για το γόητρο.

Αγώνας πρώτου γύρου: Ελλάς Βερόνα – Ρόμα: 3-2

Combo διπλασιασμού στην πρωτεύουσα  Για την Ρόμα η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος. Έχει ξεμείνει από στόχους και μία ενδεχόμενη απουσία από τις επόμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα αποτρέψει πολλούς από τους μεταγραφικούς στόχους να έρθουν στην πρωτεύουσα, πράγμα που ο Μουρίνιο δεν θέλει καν να σκέφτεται. Μία νίκη σήμερα θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα, ενόψει της δύσκολη συνέχειας. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ντεφορμέ, καθώς έχει να κερδίσει τρείς αγωνιστικές. Επιθετικά είναι αρκετά καλή, όμως στην άμυνα κάνει συχνά λάθη.

Combo διπλασιασμού στην πρωτεύουσα  Η Ελλάς Βερόνα δεν έχει την ποιότητα για να ονειρεύεται κάτι περισσότερο από την δεκάδα, οπότε τον βασικό της στόχο φαίνεται να τον έχει στο τσεπάκι. Η καλή βαθμολογική της θέση οφείλεται κυρίως στην επιθετική της λειτουργία και ο λόγος που δεν μπορεί να ονειρεύεται κάτι περισσότερο είναι η άμυνα της. Επιθετικά είναι αποτελεσματικότατη και αυτό είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα. Η αιτία της τόσο καλής επιθετικής της λειτουργίας είναι πως επιτίθεται μαζικά, για αυτό έχει πάρει πολλά γκολ από τους μέσους της.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Combo
19:00
Ρόμα - Ελλάς Βερόνα
1Χ & goal/goal
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις