Ολυμπιακός με Stoiximan Master, ΠΑΟΚ με 2.95

Ολυμπιακός με Stoiximan Master, ΠΑΟΚ με 2.95

Ανάλυση & προγνωστικά για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αταλάντα και του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ!

Με δύο ομάδες ρίχνεται η Ελλάδα στη μάχη της Ευρώπης! Στα playoffs του Europa Conference League και με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους ’16’, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ. Η πρώτα κόντρα των δύο ομάδων πραγματοποιείται στην ‘MCH Arena’, εκεί όπου ο ‘Δικέφαλος’ καλείται να κάνει το πρώτο βήμα. Οι Δανοί διαθέτουν ένα σύνολο πολύ ικανό από τη μέση και μπροστά. Με ταχύτητα, τεχνική, ενθουσιασμό αλλά και την απουσία ενός κλασικού γκολτζή επιθετικού.

Η Μίντιλαντ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της χώρας, με την Κοπεγχάγη να την καταδιώκει σε απόσταση βολής. Για τους γηπεδούχους η έλλειψη επίσημων αγώνων το τελευταίο δίμηνο δημιουργεί ένα σχετικό ερώτημα ρυθμού και ετοιμότητας. Στοιχείο που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αήττητη από τις αρχές Δεκέμβρη η ομάδα του Λουτσέσκου, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στη Super League. Αν και το -9 από την κορυφή φαντάζει δύσκολο να καλυφθεί, ο ‘Δικέφαλος’ δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες του. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταφέρει να βρει χημεία στη βασική ενδεκάδα και ισορροπία στο ροτέισον, οι τέσσερις προσθήκες του Γενάρη (Τσόλακ, Ζαμπά, Σάστρε, Σοάρες) προσφέρουν επιπλέον λύσεις, ενώ κομβικοί παίκτες του ρόστερ είναι φορμαρισμένοι.

Δεν είναι εύκολο το ματς στη Δανία, όμως ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκοράρει και να παίξει με την ψυχολογία των γηπεδούχων, μεταφέροντας τις εξελίξεις στη ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη εβδομάδα. Η επιλογή Χ2 & G/G στο 90λεπτο της ‘MCH Arena’, σε απόδοση 2.95 στη Stoiximan.

(video ΠΑΟΚ: https://youtu.be/m9qA35FJlW8)

 

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που εκπροσωπεί την Ελλάδα στα playoffs του Europa League και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα, για να βρεθεί στους ’16’ του θεσμού, σε ένα παιχνίδια που έρχεται με Stoiximan Master! Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ και κερδίζεις*! Μόνο δύο προβλέψεις αρκούν, με προθεσμίας συμμετοχής στις 21:50. Το ‘χεις;

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*

Η ιταλική ομάδα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις εγχώριες διοργάνωσεις, έστω κι αν δεν καταφέρνει να κατακτά τίτλους. Το ποδόσφαιρο που παίζει είναι πολύ υψηλού επιπέδου και αν σε βρει… μπόσικο δεν χαρίζεται.

Φέτος ωστόσο δεν παρουσιάζει την ίδια σταθερότητα και σε κάμποσα ματς έχει εμφανιστεί ανεξήγητα διστακτική. Οι απουσίες των Ίλισιτς και Σαπάτα στερούν λύσεις σε δημιουργία και εκτέλεση, όμως οι επιλογές στη διάθεση του Γκασπερίνι είναι πολλές. Μάελε, Χάτεμπερ και Τζαπακόστα από την θέση των wing backs, οι Πάσαλιτς, Φρόιλερ, Μαλινόβσκι και Πεσίνα από τον άξονα και οι Μπογκά, Μουριέλ στη γραμμή κρούσης, είναι παίκτες ικανοί να προκαλέσουν προβλήματα ανά πάσα στιγμή.

Μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου, ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στην κούρσα του τίτλου και με αέρα εννένα βαθμών στην κορυφή. Μέσα και στη μάχη του Κυπέλλου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που ενισχύθηκε (Κανέ, Φαντιγκά, Καρβάλιο) στις μεταγραφές του Γενάρη και απέκτησε έξτρα επιλογές στο αναγκαίο ροτέισον.

Μεγάλη η πρόκληση για τους Πειραιώτες στο Μπέργκαμο και ζητούμενο το αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ρεαλιστικές τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς του ‘Γ. Καραϊσκάκης’. Κόντρα σε μια ομάδα γρήγορη, τεχνική και ικανότατη στο παιχνίδι πρωτοβουλίας, πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει τη συνοχή του ανασταλτικά και εν συνεχεία να εκμεταλλευτεί τα κενά στην οπισθοφυλακή των ‘μπεργκαμάσκι’.

Οι ‘ερυθρόλευκοι’ θα έχουν τις στιγμές τους στο ‘Gewiss Stadium’ για να προβληματίσουν την Αταλάντα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει ρυθμό και φάσεις στις δύο περιοχές. Η επιλογή G/G & over 8,5 κόρνερ στο ματς, σε απόδοση 3.25 στο MatchCombo της Stoiximan.

(video OSFP: https://youtu.be/FHrWvtPsGTk)

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις