ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Super League: Previews και σημεία για την 24η αγωνιστική

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Super League: Previews και σημεία για την 24η αγωνιστική

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Super League: Previews και σημεία για την 24η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 24ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview 24ης αγωνιστικής 

Οι πρωτοπόροι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν δύσκολες αποστολές με Βόλο και Άρη αντίστοιχα. Η χωρητικότητα στα γήπεδα της Super League επιστρέφει στο 50%, με ότι αυτό συνεπάγεται για ορισμένες έδρες. Αρκετές ομάδες έχουν βρει μομέντουμ και άλλες παλεύουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Όλα αυτά στη συνέχεια.

Super League: Previews και σημεία για την 24η αγωνιστική

19/2 (17:15) Ιωνικός – ΟΦΗ

Ιωνικός: Εξαιρετική, αλλά και τυχερή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα. Άντεξε στη πίεση και αφού δε καθάρισε το ματς ο Αστέρας με αντεπίθεση διαρκείας, πήρε σπουδαίο διπλό. Γενικά πατάει καλά ο Ιωνικός το τελευταίο διάστημα, έχοντας μόλις μια ήττα στις τελευταίες αγωνιστικές, αυτή από τον Ολυμπιακό. Μοναδικοί αμφίβολοι οι Βαλέντε (εξτρέμ), Τουράμ (επιθετικός).

ΟΦΗ: Ίσως δεν άξιζε το βαθμό κόντρα στον Ατρόμητο μεσοβδόμαδα, αλλά σημασία έχει ότι δεν ηττήθηκε. Σε καλή φάση οι Κρητικοί αποδίδουν σταθερά καλό επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά η υπόθεση εξάδα δυσκολεύει αρκετά. Απόντες οι Στάικος, Τοράλ (μέσοι), στο 50/50 ο Ντε Γκούζμαν (μέσος).

Εκτίμηση: Οι εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα συνηγορούν σε ανοιχτό παιχνίδι. Πολύ καλός επιθετικά ο ΟΦΗ, με μόνιμα πρόβλημα στα μετόπισθεν. Ο Ιωνικός βρίσκει κλασσικές ευκαιρίες ανεξαρτήτως αντιπάλου, αλλά όταν δέχεται πίεση δεν κρατάει αμυντικά. Ιδιαίτερα ψηλά το αμφίτερμα, μπαίνει στις επιλογές μου.

19/2 (19:30) Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Ατρόμητος: Εμφανής η βελτίωση του Ατρομήτου, αλλά έγινε συμβιβασμός με το βαθμό κόντρα στον ΟΦΗ. Θα έχει τις ευκαιρίες του να ξεφύγει από τον Απόλλωνα και όσο δε νικά η Λαμία να πλησιάσει και αυτή. Απών ο Νάτσος (μέσος), στο 50/50 οι Στρούγγης (στόπερ), Χαρίσης (μέσος).

Αστέρας Τρίπολης: Αφού δεν τελείωσε το ματς όταν μπορούσε έγινε μάρτυρας έκπληξης με τεράστια ανατροπή από τον Ιωνικό. Τέλος στο εξαιρετικό σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα, που διατηρούσε εντός έδρας. Έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην εξάδα με θετικό αποτέλεσμα. Απόντες οι Καστάνιο (στόπερ), Βαλιέντε (μέσος).

Εκτίμηση: Παιχνίδια ζωής ή θανάτου όλα για τον Ατρόμητο, με τη βελτίωση να είναι εμφανής. Ο Αστέρας παραήταν χαλαρός με τον Ιωνικό, δε νομίζω να το επαναλάβει. Κανένας από τους δύο δε θέλει να χάσει, αρκετά πιθανό να μοιράσουν τη παρτίδα.

19/2 (19:30) Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός: Νίκησε τη Λαμία, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων, αλλά κυρίως δεν μπλέκει με τα χαμηλά στρώματα. Πιο χαλαρή πλέον η ομάδα του Αναστασίου και πως να τους κατηγορήσεις, αφού ουσιαστικά δεν έχουν στόχους να κυνηγήσουν. Στο 50/50 οι Αποστολάκης (μπακ), Μάρτενσον (μέσος).

Παναθηναϊκός: Άνετη όσο δείχνει το τελικό 3-0 η επικράτηση κόντρα στον Απόλλωνα μεσοβδόμαδα. Στο κυνήγι της ΑΕΚ πλέον, αφού βρίσκεται στο -3, αλλά με ματς περισσότερο. Απόντες οι Λούντκβιστ (μέσος), Μακέντα (επιθετικός). Στο 50/50 οι Πούγγουρας (στόπες), Κώτσιρας (μπακ), Μαουρίτσιο (μέσος).

Εκτίμηση: Σε καλύτερη φάση ο Παναθηναϊκός, αλλά δε ξέρω αν σηκώνει τόσο έντονο φαβοριτισμό εκτός έδρας. Ο Παναιτωλικός σίγουρα δε παίζει με σκοπιμότητα και δείχνει να μην έχει την ίδια διάθεση και ίσως αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους πράσινους για να πιέσουν την ΑΕΚ. Αρκετά ρίσκο το διπλό, αλλά μπαίνει στην εξίσωση.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

20/2 (15:00) Λαμία – Απόλλων Σμύρνης

Λαμία: Δεν έφερε αντίσταση στον Παναιτωλικό, εν τέλει δίκαιη η ήττα στο Αγρίνιο. Πολλά τα μαζεμένα παιχνίδια, φάνηκε να μη μπορεί να ανταπεξέλθει. Ευκαιρία το ματς με τον ουραγό Απόλλωνα για να ξεφύγει από τη πίεση του Ατρόμητου.

Απόλλων Σμύρνης: Ακόμη μια ήττα, ακόμη μια αγωνιστική χωρίς να σκοράρει στο 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Στα δέκα τα παιχνίδια χωρίς γκολ, μια επίδοση που σίγουρα δεν τιμά την «ελαφρά ταξιαρχία». Απόντες οι Άλβες (στόπερ), Φατιόν (μέσος).

Εκτίμηση: Το θέμα δεν είναι αν θα ηττηθεί και πάλι ο Απόλλων, αλλά εάν θα καταφέρει επιτέλους να σκοράρει. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πολύ κακά ποιοτικά, δεν δείχνει να αλλάζει κάτι αυτή τη φορά. Δεν πιάνεται από πουθενά, ίσως έχει αξία η ισοπαλία στο ημίχρονο, λαμβάνοντας υπόψιν τη κακή τους κατάσταση.

20/2 (17:15) Βόλος – Ολυμπιακός

Βόλος: Σε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια, ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και ουσιαστικά αποχαιρέτησε την υπόθεση εξάδα. Απών ο Μπαριέντος (μέσος), στο 50/50 οι Ρίνερ (στόπερ), Όρος (μέσος).

Ολυμπιακός: Κομβικής σημασίας βαθμολογικά το παιχνίδι στο Βόλο, καθώς μεσολαβεί των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Αταλάντα. Πήρε σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ διατηρώντας την απόσταση από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Μοναδική απουσία του Ροντρίγκεζ (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Δύσκολο το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό, που δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενη απώλεια βαθμών. Λογικά θα υπάρξει ροτέισον από τον Μάρτινς λόγω κόπωσης, αλλά οι Πειραιώτες δείχνουν σε καλή κατάσταση. Ψάχνουν το γρήγορο γκολ στον Ολυμπιακό, έχει νόημα το ποντάρισμα να υπάρξει γκολ μέχρι το 30′.

20/2 (19:30) ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Δεν ήταν χειρότερη του Ολυμπιακού, αλλά σε μια ανύποπτη φάση δέχτηκε το γκολ που την άφησε με τη πίκρα σε ακόμη μια αναμέτρηση. Συνέχεια στη κατρακύλα, αγώνα γίνεται για να μην διαλυθεί η ψυχολογία της ομάδας. Απόντες οι Σιμόες, Αραούχο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σπουδαία εμφάνιση και δικαιότατη νίκη κόντρα στον Άρη στην Ήπειρο. Δεν αφήνει τα χέρια του από την εξάδα ο ΠΑΣ, αλλά τα εκτός έδρας αποτελούν το μελανό σημείο φέτος. Απόντες οι Κάργας (στόπερ), Πίρσμαν (μπακ), Κόντε (επιθετικός), στο 50/50 ο Γκαρντάβσκι (μέσος).

Εκτίμηση: Εάν το παιχνίδι ήταν στα Γιάννενα δε θα συζητούσαμε καν ενδεχόμενο σημείο. Στα τέσσερα τελευταία ο ΠΑΣ έχει χάσει τα τρία και έχει μια ισοπαλία. Η ΑΕΚ ψάχνει μια καλή εμφάνιση και πλέον νιώθει και τη πίεση του Παναθηναϊκού. Δεν έχει νόημα ο τόσο χαμηλός άσος, ο ΠΑΣ ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια του, αν μπει γκολ θεωρώ θα γίνει μετά το 28ο λεπτό .

20/2 (19:30) Άρης – ΠΑΟΚ

Άρης: Νέα ήττα στα Γιάννενα και η υπόθεση εξάδα είναι στη κόψη του ξυραφιού. Αναμένει την απόφαση για την αφαίρεση βαθμών, αλλά αγωνιστικά δεν πείθουν οι Θεσσαλονικείς. Απομακρύνθηκε ο κόουτς Μάντζιος μετά την νέα ήττα, λογικά κλεισμένος ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σιμεόνε, ο Αργεντίνος Χερμάν Μπουργός. Στο 50/50 οι Φαμπιάνο (στόπερ), Σούντγκρεν (μπακ), Γκάμα (μεσοεπιθετικός).

ΠΑΟΚ: Άκρως επαγγελματική εμφάνιση και νίκη κόντρα στον ανεβασμένο Ατρόμητο. Στα 14 παιχνίδια το αήττητο σερί του και φυσικά η διαχείριση το νούμερο ένα ζητούμενο ανάμεσα στα ματς με τη Μίντιλαντ. Λογικά επιστρέφει ο Ελ Καντουρί (μέσος), αμφίβολοι οι Κούρτιτς, Μουργκ (μέσοι).

Εκτίμηση: Σε κακή κατάσταση ο Άρης με το επιθετικό πρόβλημα να μοιάζει άλυτο. Άλλη ατμόσφαιρα στο «Βικελίδης» με κόσμο και νέο προπονητή. Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνουν διαχείριση αλλά δεν είναι και σε κατάσταση να χάσουν βαθμούς. Δεν μου κάνει κάτι σε σημείο, σε αγορές καρτών η κόκκινη στο τριπλασιασμό κάπως που κινεί το ενδιαφέρον.

Στο Golden 21 παίζεις τα παιχνίδια που θες εσύ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική!​

Προτάσεις για την 24η αγωνιστική
17:15
Ιωνικός - ΟΦΗ
Goal/Goal
2.07
19:30
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
Χ
3.05
19:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
2
1.92
15:00
Λαμία - Απόλλων Σμύρνης
Χ ημίχρονο
1.90
17:15
Βόλος - Ολυμπιακός
Γκολ μέχρι το 30'
1.77
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Γκολ μετά το 28'
2.10
19:30
Άρης - ΠΑΟΚ
Over 0,5 κόκκινη
3.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις