Γιουβέντους – Τορίνο: Η τετράδα απειλείται από το τοπικό ντέρμπι

Γιουβέντους - Τορίνο: Η τετράδα απειλείται από το τοπικό ντέρμπι

Στην Ιταλία ταξιδεύει το σημερινό bet of the day και την αναμέτρηση Γιουβέντους - Τορίνο. Έντονο το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Γιούβε.

Το bet of the day συνεχίζει το ταξίδι του και παίρνει σειρά η Ιταλία και το Γιουβέντους – Τορίνο. Η Γιουβέντους μπορεί να μπήκε στην τετράδα, όμως για να την ασφαλίσει πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Τορίνο.

Γιουβέντους - Τορίνο: Η τετράδα απειλείται από το τοπικό ντέρμπι

  •  «Αλιαντζ Στάντιουμ» (41.507), Τορίνο
  • Η αναμέτρηση ονομάζεται «Ντέρμπι ντέλλα Μόλε» ή «Ντέρμπι ντι Τορίνο»
  • Είναι τοπικό ντέρμπι, με την πρώτη αναμέτρηση να χρονολογείται στο 1907. Έκτοτε σε 179 αναμετρήσεις έχουμε 80 νίκες της Γιουβέντους, 49 ισοπαλίες και 50 νίκες της Τορίνο.
  • Αγώνας πρώτου γύρου: Τορίνο – Γιουβέντους: 0-1

Γιουβέντους

 Ρεπορτάζ: Σε διπλό ταμπλό η Γιουβέντους, καθώς εκτός από την μάχη της τετράδας έχει μεσοβδόμαδα και Τσάμπιονς Λίγκ. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις δεν περιμένω να κάνει ροτέισον σήμερα. Η τελευταία ήττα της για το πρωτάθλημα ήταν στα τέλη του Νοεμβρίου. Είναι φορμαρισμένη, έχει ψυχολογία, όμως θα πρέπει να ανοίξει μία κλειστή άμυνα και δεν θα είναι εύκολο το έργο της.

Stat attack: 1/1 σε πέντε, από τις επτά, τελευταίες αναμετρήσεις της εντός.

Απουσίες: Σταθερά εκτός ο Κιέζα που χάνει την χρονιά. Τραυματίας ο Κιελίνι, αμφίβολος ο Μπερναρντέσκι. Εκτός και ο Ντανίλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σέζνι – Σάντρο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαρδάδο – ΜακΚένι, Ζακάρια, Λοκατέλι – Μοράτα, Βλάοβιτς, Ντιμπάλα

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Τορίνο

 Ρεπορτάζ: Στόχος της πλέον είναι η δεκάδα και αυτή ξεκάθαρα για το γόητρο. Πιθανότατα χτίζει ένα πλάνο και για του χρόνου, οπότε ίσως δοκιμάσει κάποια πράγματα. Μεγάλο το σημερινό ντέρμπι και θα παίξει μεγάλο ρόλο το γόητρο. Έχει τρομερή άμυνα και την τέταρτη καλύτερη στο πρωτάθλημα. Έχει θεματάκι στα εκτός έδρας και θα πρέπει να το δουλέψει αυτό. Σήμερα το πλάνο θα είναι κλειστή άμυνα και μηδέν χώρους στον αντίπαλο. Επιθετικά θα χτυπήσει μόνο αν βρει χώρο στην πλάτη της Γιουβέντους, ίσως με σέντρες.

 Stat attack: Ισοπαλία στο ημίχρονο είχαν οι τρείς, από τις τελευταίες τέσσερις, αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Τραυματίες οι Φάρες, Πράετ και Εντέρα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μιλίνκοβιτς Σάβιτς – Μπρέμερ, Ροντρίγκεζ, Τζίτζι – Σίνγκο, Μαντράγκορα, Λούκιτς, Βοϊβόντα – Μπρέκαλο, Πομπέγκα – Σανάμπρια

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γιουβέντους - Τορίνο: Η τετράδα απειλείται από το τοπικό ντέρμπι

Κλειστό παιχνίδι αναμένεται στο Τορίνο και σίγουρα δεν θα κερδίσει εύκολα η Γιουβέντους. Ειδικότερα στο ημίχρονο περιμένω να έχουμε ισοπαλία, η οποία πληρώνει 2.15 στο Pamestoixima.gr

Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και περιμένω πολλά φάουλ και από τις δύο, άρα και αρκετές κάρτες. Η επιλογή over 5,5 κάρτες πληρώνει 2.30 στη Novibet.

 

Μονό
21:45
Γιουβέντους - Τορίνο
Χ ημίχρονο
2.15
Κάρτες
21:45
Γιουβέντους - Τορίνο
over 5,5 κάρτες
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις