Φαβορί στη Γερμανία, στατιστική στο Βέλγιο

Προγνωστικά

Έψαξε στην Ευρώπη και βρήκε επιλογές με φαβορί και γκολ σε Γερμανία και Βέλγιο για τα σημερινά προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Έλα Κουβανέζοι, καλημέρα. Ήθελε να τα ακούσει όλο το ποδόσφαιρο για να ισιώσουν τα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, όπου η εξιλέωση ήρθε με το γερό ποντάρισμα στο Καραϊσκάκης. Έγινε δυνατό διάβασμα εκεί και δημιουργήθηκε ένα απόθεμα που μας επιτρέπει να παίξουμε και λίγο πιο χαλαρά σήμερα. Πάμε να δούμε γρήγορα τα προγνωστικά μας για τη Παρασκευή.

Προκλητική απόδοση στη Γερμανία

Χωρίς να χάνουμε χρόνο, οδεύουμε προς Γερμανία, εκεί όπου η Μάιντζ υποδέχεται τη καυτή Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «Ασπιρίνες» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, αφού έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με τις δύο να είναι σε δύσκολες έδρες, απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ. Πετάνε φωτιές επιθετικά, αφού σε αυτά τα παιχνίδια έχουν 15 γκολ ενεργητικό, έχουν όμως και έξι παθητικό. Αντίθετα, σε αυτές τις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι έχουν δύο ήττες και από μία νίκη και ισοπαλία. Δεν σκοράρουν πολύ με τρία γκολ ενεργητικό, όμως δέχονται αρκετά με οκτώ παθητικό.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!​

Εκτίμηση: Δύσκολα κοιτάει κάποιος μακριά από το διπλό της Μπάγερ, ειδικά με αυτή την εικόνα της. Έχοντας στο νου, όμως, ότι το ζευγάρι βγάζει πολλά no goal και η Μάιντζ χωλαίνει επιθετικά, θα ποντάρω κάτι ευρώ στο διπλό της Λεβερκούζεν με μηδέν παθητικό, το οποίο δίνεται στη – προκλητική για εμένα – απόδοση του 4.50 στο Pamestoixima.

Με το μάτι στη στατιστική στο Βέλγιο

Δύο παιχνιδάκια κοιτάμε συνήθως, έτσι θα κάνουμε και σήμερα. Γάνδη εναντίον Σερένγκ λοιπόν για την 28η στροφή του – πολύ ενδιαφέροντος – Βέλγικου Πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι καλή ομάδα και αυτό φαίνεται στον πίνακα, αφού βρίσκονται στην 5η θέση αυτής της πολύ ανταγωνιστικής λίγκας. Αντιμετωπίζουν, όμως, προβλήματα, ειδικά πίσω, αφού στη κατηγορία των xGoals στα εντός έδρας παιχνίδια, σκοράρουν 1.91 φορές, όμως δέχονται και 1.15 γκολ ανά παιχνίδι. Η Σερένγκ στα εκτός, από την άλλη, αγγίζει στην ίδια κατηγορία το γκολ (0.85), ενώ πίσω προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα (2.35).

Εκτίμηση: Τι αλιεύουμε από αυτό; Βρίσκει γκολ η Γάνδη αλλά δίνει πολλές καλές φάσεις στους αντιπάλους, ενώ η Σερένγκ θα βρει τις δύο-τρεις καλές φάσεις για να σκοράρει, όμως πίσω είναι ανέκδοτο. Για όσους μας ακούνε και στο ράδιο μέσω του OverFM, ξέρει ότι κοροϊδεύω συνέχεια τον Νικόλα Κάππα, αφού οι αναλύσεις του περιέχουν αυστηρά δέκα φορές την λέξη «στατιστική». Εδώ θα γίνω σύμμαχός του, όμως, και θα στηριχτώ σε αυτή, ποντάροντας στο αμφίτερμα, το οποίο το Pamestoixima προσφέρει στο 2.12.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Combo
21:30
Μάιντς - Μπάγερ Λεβερκούζεν
2 & No Goal
4.50
BET: 5 units
Μονό
21:45
Γάνδη - Σερένγκ
Goal/goal
2.12
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις