ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η επέλαση των Ισπανών

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η επέλαση των Ισπανών

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η επέλαση των Ισπανών

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - ισπανική παρέλαση στο Europa, Μπαρτσελόνα, Σοσιεδάδ, Μπέτις και Σεβίλλη ρίχνονται στην μάχη της πρόκρισης.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Μαχαιριά στο 93ο λεπτό το γκολ του Μπαπέ στο Παρί – Ρεάλ, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα η πρόκριση. Αυτά για την μεθεπόμενη εβδομάδα. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος έχουμε πολύ δυνατές αναμετρήσεις με τους Ισπανούς να έχουν την τιμητική τους σε μια διοργάνωση που τους…ανήκει!

Ισπανική παρέλαση

Με τέσσερις ομάδες να συνεχίζουν στο θεσμό οι Ισπανοί, αναμφίβολα δείχνουν την δυναμική τους.

Το μεγάλο ντέρμπι είναι φυσικά η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Νάπολι. Οι 35+ ηλικιακά οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν να δουν την ομάδα τους εκτός Champions League, Φλεβάρη μήνα, από όταν πήγαιναν δημοτικό! Απόρροια της κακής πορείας της στην φάση των ομίλων.

Στην Τσάβι εποχή, τα πάει πολύ καλύτερα, έχει ενισχυθεί σημαντικά, οι προσθήκες Φεράν Τόρες, Τραορέ την ανεβάζουν επιθετικά. Βέβαια τα προβλήματα τραυματισμών δεν την αφήνουν σε ησυχία. Δεν υπολογίζονται οι Ντάνι Άλβες, Αραούχο, Μπαλδέ, Ανσού Φατί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί και Λεγκλέτ, συν τον αμφίβολο Ντεπάϊ.

Η Νάπολι με δραματικό φινάλε πέτυχε την πρόκριση της με την νίκη κόντρα στην Λέστερ, αλλά τώρα έχει ένα βουνό να ανέβει, με ίσως τον δυσκολότερο αντίπαλο που μπορούσε να της φέρει η κλήρωση. Στο πρωτάθλημα τα πάει πολύ καλά, κερδίζει χαμένο έδαφος και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Εκτός για την κρίσιμη μάχη έχει τους Λομπότκα, Λοζάνο, Τουανζεμπέ και η μεγαλύτερη απώλεια της ίσως τον Πολιτάνο.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!​

Πριν ένα χρόνο ό άσος δεν θα έδινε πάνω από 1,50. Πριν τέσσερις μήνες χαλαρά θα πήγαινα στην κόντρα. Τώρα όμως έχουμε μια ανανεωμένη Μπαρτσελόνα, με τα προβλήματα της και μια εξίσου επικίνδυνη Νάπολι, που ναι μεν κυνηγάει το πρωτάθλημα, αλλά ο αντίπαλος της από μόνος του της δίνει κίνητρο για να δώσει το 100%. Ματς που θα έχει πολύ τρέξιμο και πολλές φάσεις. Εξ’ ου και θα ποντάρω στα πολλά γκολ και σε ένα fun bet έμπνευση.

Οι υπόλοιπες Ισπανίδες.

Το πιο δύσκολο έργο για πρόκριση έχει η Μπέτις που πηγαίνει στην Ρωσία να αγωνιστεί κόντρα στη Ζενίτ. Η Ζενίτ έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τα μέσα Δεκεμβρίου,  αλλά μέσα από μια σειρά φιλικών προσπάθησε να κρατηθεί ζεστή. Μόνη αξιόλογη απώλεια ο Λόβρεν. Η Μπέτις είναι ανεβασμένη, ψυχολογικά και βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ πηγαίνει με απουσίες έξι βασικών, με σημαντικότερες του Κανάλες, Φεκίρ και Μπράβο. Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα λίγα γκολ, πολύ πιθανό σημείο η ισοπαλία.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει στη Γερμανία την Λειψία, σε έναν αγώνα επίθεσης (Λειψία) εναντίον  άμυνας. Όχι ότι θα κάτσει πίσω από την μπάλα η Σοσιεδάδ, που όμως στις αντεπιθέσεις της στάζει φαρμάκι και γκολ. Ακόμα και μια νίκη με ένα γκολ διαφορά, θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.

Για το τέλος άφησα την πολυνίκη του θεσμού. Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αν παίξει όπως μπορεί, η Σεβίλλη οφείλει να κερδίσει με ένα καθαρό σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση. Η Ντιναμό έχει παιχνίδια στα πόδια της, μιας και το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα. Αλλά άλλο το Ισπανικό πρωτάθλημα, άλλο της Κροατίας. Μια νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ μπορούν οι Ανδαλουσιανοί.

Δύο μονά, ένα fan bet και μια δυάδα έβγαλε η διαλογή από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
19:45
Μπαρτσελόνα - Νάπολι
Over 3 AH
2.30
BET: 20 units
Fun bet
19:45
Μπαρτσελόνα - Νάπολι
Anytime score: 3-2
11.00
BET: 5 units
Μονό
19:45
Ζενίτ - Μπέτις
2-3 γκολ
1.99
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.47
22:00
Λειψία - Ρεάλ Σοσιεδάδ
2 (+1 AH)
1.55
22:00
Σεβίλλη - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
1 & over 1,5
1.62
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις