Προγνωστικά Europa League: Με τους «Ταύρους» και τους «Δράκους»

Προγνωστικά Europa League

Προγνωστικά Europa League: Με την φανέλα και την εμπειρία των ομάδων στα Ευρωπαϊκά γήπεδα πηγαίνει ο Αργυρόπουλος

Καλημέρα φίλοι και φίλες. Ευρωπαϊκό τριήμερο και σήμερα επικεντρώθηκα σε δύο παιχνίδια στα προγνωστικά Europa League. Πάμε να τα δούμε.

Ταύροι στην αρένα!

Η Λειψία υποδέχεται την Σοσιεδάδ με τις δύο να αναμετρούνται για πρώτη φορά μεταξύ τους. Οι Ισπανοί δεν πατάνε καλά. Απόψε δεν θα έχουν στην διάθεση τους σημαντικούς παίχτες όπως ο Μονρεάλ και ο Γιανουζάι ενώ ποινή κόκκινης κάρτας εκτίει ο Θουμπιμέντι. Η Λειψία είναι πλήρης. Στο γήπεδο της μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Bundesliga. Στο Champions League δεν τα κατάφερε. Στο Europa πιστεύω θα φτάσει μακριά. Προβάδισμα ο άσος στο 1.90 στην Novibet.

Προγνωστικά Europa League: Με την εμπειρία

Ένα ακόμη παιχνίδι στις 22:00 , είναι το Πόρτο – Λάτσιο. Οι «δράκοι» είναι 12 παιχνίδια αήττητοι και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Το 2003 που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες ξανά οι δύο ομάδες προκρίθηκε η Πόρτο και την ίδια χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο UEFA τότε. Συγκυρία; Εγώ πιστεύω σε αυτά. Ο άσος στο 1.95. Τον επιλέγω λόγω έδρας και εμπειρίας στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Η Λάτσιο δεν με έπεισε στην φάση των ομίλων.

Οπότε στηρίζουμε Λειψία και Πόρτο …ερχόμενες από το Champions League, ελπίζω να μας δικαιώσουν. Καλή τύχη!

Στο Golden 21 παίζεις με τους δικούς σου όρους! Αποφασίζεις εσύ για τα παιχνίδια/ματς της αγωνιστικής/εβδομάδας!​

Μονό
22:00
Λειψία - Σοσιεδάδ
1
1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00
Πόρτο - Λάτσιο
1
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις