Τρία combo, σημείο και πίστη στον ΠΑΟΚ

Προγνωστικά

Σε Europa και Conference League τα προγνωστικά του Μαυρόπουλου, με μια παρένθεση για ντέρμπι στην αγαπημένη Κύπρο

Προγνωστικά: Αρχή με Κύπρο και 2.30

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Οι ευρωπαϊκές μάχες συνεχίζονται και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Στα προγνωστικά σήμερα, πριν μπούμε στο λούκι του Europa League, πάμε στην Κύπρο για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες. Την Δευτέρα οι «Πορτοκαλί» κέρδισαν την ΑΕΚ με 1-0 και πάτησαν στην 2η θέση της βαθμολογίας. Με νίκη σήμερα μειώνουν στους έξι την διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και βάζουν φωτιά στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι, αν και έμειναν πίσω στο σκορ στο ματς με τον Ολυμπιακό, γύρισαν το ματς και εξασφάλισαν μια θέση στην εξάδα. Στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα, που οδηγεί στην Ευρώπη. Αμυντικά πάσχει όμως και αυτό φαίνεται από τα τελευταία έξι σερί ματς που έχουν λήξει με goal/goal.

Φορμαρισμένοι και οι δύο, ένα κλικ πιο πολύ ο ΑΠΟΕΛ. Λύσεις μπροστά έχουν και οι δύο, σε combo του 2.30 στην Novibet καταλήγω.

Έχει Champions League την Πέμπτη; 

Πάμε Europa League και αρχικά στην Ισπανία, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Νάπολι. Ισόπαλοι στο ντέρμπι της Καταλονίας ήρθαν οι γηπεδούχοι με την Εσπανιόλ με σκορ 2-2, με τον Ντε Γιονγκ να σώζει την παρτίδα για τους «Μπλαουγκράνα» Πλέον στρέφονται στο Europa, το οποίο έχουν ως στόχο να κατακτήσουν. Ισόπαλη και η Νάπολι, αφού έμεινε στο 1-1 με την Ίντερ στο Μιλάνο. Δίνει μάχη για τον τίτλο στην Ιταλία μαζί με τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνο η οποία είναι αμφίρροπη. Άτυχη στάθηκε στην ευρωπαϊκή της κλήρωση, αφού της έλαχε η Μπαρτσελόνα. Τίποτα όμως δεν είναι απίθανο.

Καλά πατήματα και για τις δύο ομάδες τελευταία, δεν νομίζω να μην δούμε γκολ και θέαμα. Αμφίτερμα μαζί με over σε απόδοση 1.96 στο PameStoixima.gr.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Προγνωστικά: Όπλο η έδρα

Στην Πορτογαλία, η Πόρτο υποδέχεται την Λάτσιο. Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς. Ισόπαλη αναδείχτηκε στο ματς με την Σπόρτινγκ, με το τελικό 2-2 να μην της επιτρέπει να αυξήσει την διαφορά, στην μάχη του πρωταθλήματος. Οι Ιταλοί, κέρδισαν με 3-0 την Μπολόνια, μένοντας εντός εξάδας και στο κόλπο για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είχε προηγηθεί διασυρμός στο κύπελλο από την Μίλαν.

Το «Ντραγκάο» είναι η δύναμη της Πόρτο, ενώ οι φιλοξενούμενοι μακριά από την Ρώμη τα χάνουν. Δίνω προβάδισμα στον άσο στο 1.94 της WinMasters

 Για το βήμα παραπάνω ο ΠΑΟΚ

Κλείνω με Conference League και την μάχη του ΠΑΟΚ στην Δανία. Αυτή την φορά στον δρόμο του δικεφάλου είναι η Μίντιλαντ. Είχε προηγηθεί ταξίδι στην Δανία, στην φάση των ομίλων, με τον ΠΑΟΚ να περνάει νικηφόρα από την έδρα της Κοπεγχάγης. Το πρωτάθλημα Δανίας έχει διακοπή και οι γηπεδούχοι έχουν μόνο παιχνίδια προετοιμασίας στα πόδια τους.  Υπολογίσιμη ομάδα, όχι κανένα φόβητρο, με ταχύτητα και παίχτες με καλή μεγάλη πάσα στον χώρο.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ διανύει την καλύτερη περίοδο της χρονιάς. Δώδεκα νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 14 ματς. Ακολουθεί μια διαβολοβδομάδα, αφού σήμερα έχει την Μίντιλαντ, την Κυριακή ντέρμπι με τον Άρη και την Πέμπτη τον επαναληπτικό με τους Δανούς. Ευκαιρία να κάνει το πολυπόθητο βήμα παραπάνω στην Ευρώπη εκμεταλλευόμενος την φόρμα του.

Θα τον στηρίξω τον δικέφαλο, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες απουσίες. Δεν καίγεται να σκοράρει, αναμένουμε παιχνίδι υπομονής και κυρίως να δώσει έμφαση στα μετόπισθεν. Ακόμα ένα combo στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 2.35.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Combo
18:00
ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση
1X & goal/goal
2.30
BET: 12 units
Combo
19:45
Μπαρτσελόνα - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
1.96
BET: 30 units
Combo
19:45
Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ
Χ2 & under 3,5
2.35
BET: 10 units
Μονό
22:00
Πόρτο - Λάτσιο
1
1.94
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις