Αυλαία με δυνατό σημείο

Αυλαία με δυνατό σημείο

Καλημέρα φίλοι μου.

Δε μας βγήκε η χθεσινή μέρα, την αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε. Σήμερα στην αυλαία της Premier League υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δυνατό σημείο. Η Τότεναμ έδειξε σοβαρότητα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και πέτυχε 3 σερί νίκες. Αν κερδίσει σήμερα, λογικά θα κατακτήσει την πολυπόθητη έκτη θέση, αφού δύσκολα θα πάρει διπλό η Γουλβς στο Στάνφορντ Μπριτζ. Η Κρίσταλ Πάλας είναι αδιάφορη, έρχεται από 7 συνεχόμενες ήττες και μοιάζει ιδανικός αντίπαλος για την ομάδα του Μουρίνιο. Το διπλό στο 1.60 προσφέρεται για στήριγμα. Κρατάω και τον Κέιν σε fun bet για σκόρερ του πρώτου γκολ. Ο Άγγλος φορ πέτυχε το δεύτερο και το τρίτο τέρμα κόντρα στη Λέστερ, ίσως τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξει το σκορ.

Συνεχίζουμε με Campionato, όπου η Ρόμα επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση και διέλυσε με 6-1 την υποβιβασμένη Σπαλ. Έχει φτάσει τις 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς και είναι το απόλυτο φαβορί για την πέμπτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa.  Η Φιορεντίνα πήρε ισοπαλία από την Ίντερ στο Μιλάνο χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα της. Απέναντι στους φορμαρισμένους Ρωμαίους, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ο άσος στο 1.67 είναι από τις δυνατές επιλογές της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις