Πολλά γκολ υπόσχονται τα νοκ-άουτ

προγνωστικά στοιχήματος

Επανέναρξη για Europa και Conference League και επιστροφή στα προγνωστικά στοιχήματος για τη στήλη.

Κακό το παιχνίδι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μην βρίσκουν τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Απόψε, μετά την επιστροφή του Champions League, έχουμε την επιστροφή για Europa και Conference με παιχνίδια σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.
Ένα παιχνίδι από κάθε διοργάνωση θα αποτελέσουν τις επιλογές μας για τα προγνωστικά στοιχήματος. 

Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας

Ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα ήθελαν να συνεχίσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Το σετ αποδόσεων είναι περίπου στο 2.10 – 3.40 – 3.30 και προσωπικά περίμενα τις τιμές του “διπλού” πιο χαμηλά. Η εικόνα της Φενέρ δεν θυμίζει την ομάδα που ξέραμε παλαιότερα. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση και πρέπει να καταβάλεμεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Σλάβια βρίσκεται στην πρώτη θέση, ισοβαθμεί με την Βικτόρια Πλζεν και θα δώσει και αυτή τη δική της μάχη για τον τίτλο. Ο κατά πολλούς καλύτερος παίκτης της ομάδας, Νικολάε Στάνκιου, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς ανήκει πλέον στην Γουχάν Θρι Τάουνς. Μεγάλη απώλεια, καθώς είχε συμμετοχή σε 14 γκολ της Σλάβια αυτή τη σεζόν.

Όσον αφορά τις απουσίες των δυο ομάδων, για τους γηπεδούχους ο Μεσούτ Οζίλ θα είναι και πάλι διαθέσιμος μετά την περιπέτειά του από τον κορωνοϊό, αν και δεν είναι σίγουρο το αν θα ξεκινήσει βασικός. Στη λιστά των απουσιών βρίσκονται το ονόματα των Λουίζ Γκουστάβο, Ιρβάν Καχβέτσι, και Σερντάν Ντουρσούν.
Η Σλάβια, εκτός από την απουσία του Στάνκιου που αναφέρθηκε, θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Μπα, και τους τραυματίες Τακάκς, Χοβόρκα και Κούχτα.

Η έδρα σίγουρα είναι το δυνατό όπλο των Τούρκων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η Σλάβια είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Φενέρ και να βρει ένα γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι. Επιπλέον, το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος της Φενέρ είναι κόντρα στη Χατάισπορ και είναι ένα από αυτά που πρέπει να κερδίσουν. Ίσως αυτό να παίξει το ρόλο του.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!

Σεβίλλη – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί τη Σεβίλλη, η οποία έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη La Liga. Πρώτο ματς στο “Ramon Sanchez Pizjuan” και οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να καθαρίσουν από νωρίς ώστε να πάνε στην Κροατία με το μεγαλύτερο δυνατό πλεονέκτημα.

Ξεκάθαρα ομάδα έδρας η Σεβίλλη, παίζει πιο ελεύθερα και καταφέρνει να σκοράρει σχεδόν πάντα. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη, παρά τις απουσίες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.
Ο Λοπετέγι δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Σούσο, Λαμέλα και Μοντιέλ ενώ δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή των Χεσούς Νάβας, Κορόνα και Οκάμπος. Οι αντικαταστάτες τους είναι μεταξύ άλλων ο Άντονι Μαρσιάλ, που θα κάνει το ντεμπούτο το σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τη φανέλα της Σεβίλλης και Εν-Νεσίρι.

Οι Κροάτες έχουν μια βασική απουσία, αυτή του Μίσιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, με τον Όρσιτς να σηκώνει, όπως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Ντινάμο Ζάγκρεμπ το βάρος της επιθετικής γραμμής.

Οι Ισπανοί έχουν αναμφισβήτητα μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν ευκαιρίες για να σκοράρουν και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα στο ζευγάρι.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Δυάδα απόδοσης 2.58
19:45
Φενέρμπαχτσε - Σλάβια Πράγας
Goal/Goal
1.72
22:00
Σεβίλλη - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Σεβίλλη Over 1,5
1.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις