ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πολλά τα κόρνερ για Μαρσέιγ και Λέστερ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πολλά τα κόρνερ για Μαρσέιγ και Λέστερ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πολλά τα κόρνερ για Μαρσέιγ και Λέστερ

προγνωστικά στοιχήματος

Σε ευρωπαϊκό έδαφος με την αγαπημένη του κατηγορία τα κόρνερ επανέρχεται ο Luca Toni, στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Με τη νοκ άουτ φάση του Conference League καταπιανόμαστε στη σημερινή μας στήλη και μένουμε μακριά από σημεία και γκολ, επιλέγοντας προγνωστικά στοιχήματος που αφορούν τα κόρνερ σε δύο γήπεδα, για έναν ασφαλή υπερδιπλασιασμό!

Λέστερ – Ράντερς

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η φετινή Λέστερ στερείται αμυντικής συνοχής και αυτό έχει κοστίσει ακριβά τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη. Η αμυντική αστάθεια που τη χαρακτηρίζει είχε ως συνέπεια να τερματίσει 3η στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και κάπως έτσι βρέθηκε αντιμέτωπη με τη Ράντερς για τον υποβαθμισμένο θεσμό του Conference League. Η σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τις «αλεπούδες» και ο κόουτς Μπρένταν  Ρότζερς βρίσκεται στο στόχαστρο δεχόμενος έντονη κριτική. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι πολύ δύσκολα θα προκύψει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος κι έτσι η επερχόμενη αναμέτρηση με την άσημη Ράντερς αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η Λέστερ οφείλει να ψάξει τη διάκριση μέσω αυτού του θεσμού και η αλήθεια είναι πως έχει καλές πιθανότητες (αήττητη εντός στη φετινή ευρωπαϊκή της παρουσία). Για να συμβεί αυτό πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο των Δανών, με τους οποίους τη χωρίζει χαώδης ποιοτική διαφορά.

Η κυπελλούχος Δανίας Ράντερς κατάφερε να περάσει όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της και παρότι ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων από την Άλκμααρ προκρίθηκε με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Σημείωσε μόλις μία νίκη στα 7 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς, ενώ προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία λόγω διακοπής του εγχώριου πρωταθλήματος. Θεωρητικά ενισχύθηκε στην άμυνα με κάποιες προσθήκες και ταξιδεύει στο «Kings Power» με στόχο να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν και παρατάσσεται με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Είναι δεδομένο ότι η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων είναι τεράστια, όπως είναι δεδομένο ότι οι «αλεπούδες» θα ασκήσουν ασφυκτική πίεση στη Ράντερς. 3η σε συνολικές επιθέσεις στο ευρωπαϊκό στερέωμα η Λέστερ, η οποία έχει εκδηλώσει 259 στους 6 αγώνες που έδωσε, με 85 τελικές προσπάθειες, οι οποίες έχουν αποφέρει 38 κόρνερ(6,33/αγώνα). Παθητική αναμένεται η στάση των Δανών, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να αμυνθούν ηρωικά είναι βέβαιο ότι θα πετάξουν πολλές φορές τη μπάλα σε κόρνερ, μιας και δεν αποτελούν την επιτομή της τεχνικής κατάρτισης στο αμυντικό σκέλος. Θα συμβαδίσω με την κοινή λογική και τη στατιστική και θα επιλέξω τα over 5,5 κόρνερ Λέστερ, στα προγνωστικά στοιχήματος στην εν λόγω αναμέτρηση.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Προγνωστικά στοιχήματος: Μαρσέιγ – Καραμπάγκ

Ο αντικειμενικά υψηλός βαθμός δυσκολίας του 5ου ομίλου του Europa League οδήγησε τη Μαρσέιγ στην 3η θέση (ισχυροί αντίπαλοι η Γαλατά και η Λάτσιο που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις), με αποτέλεσμα να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Conference League.  Η νεοσύστατη διοργάνωση κάθε άλλο παρά αδιάφορους αφήνει τους «Φωκαείς», οι οποίοι μάλιστα αποτελούν και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση. Τούτο μένει να πιστοποιηθεί και στο χορτάρι του «Βελοντρόμ», εκεί όπου οι γηπεδούχοι καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση απέναντι στην Καραμπάγκ. Γεμάτο το οπλοστάσιο του αρτίστα των πάγκων Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος καλείται να κάνει ορθή διαχείριση του υλικού και να εκμεταλλευτεί το φορμάρισμα του Μίλικ που… πυροβολά ακατάπαυστα. Χαρακτηριστικό στοιχείο για την έως τώρα ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας από τη Μασσαλία είναι η υψηλή κατοχή μπάλας όπως και ο μεγάλος αριθμός επιθέσεων που έχει εκδηλώσει(93 σε 6 ματς). Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια τα πολλά κερδισμένα κόρνερ-43 στους 6 αγώνες που προηγήθηκαν στην Ευρώπη – τουτέστιν 7,16/αγώνα.

Το απόλυτο κουμάντο στο φετινό πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν ανήκει στην Κάραμπαγκ, εκεί όπου προπορεύεται ευρισκόμενη στο +10 από την άμεση ανταγωνίστρια Γκαμπάλα. Μια από τα ίδια και στο κύπελλο όπου μετέτρεψε τον προημιτελικό απέναντι στην Ίντερ Μπακού σε περίπατο, συντρίβοντάς τη με 6-0. Τα ταξίδια σε γαλλικό έδαφος δεν ξυπνούν και τις καλύτερες αναμνήσεις στους Αζέρους, καθώς στα τρία προηγούμενα απέσπασαν μόνο μια ισοπαλία. Παρόλα αυτά πάνε με σκοπό να φανούν όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι και κύριο όπλο τους θα αποτελέσει σφιχτή αμυντική διάταξη, στην προσπάθεια να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στη σεζόν που διανύουμε, είναι ευδιάκριτη η τάση της Μαρσέιγ να κυκλοφορεί καλά τη μπάλα και να παράγει παιχνίδι από τα άκρα. Αυτό την οδηγεί με μεγάλη συχνότητα στο σημαιάκι του κόρνερ. Από την άλλη, η εικόνα που έχω από τους Αζέρους μου δείχνει ομάδα που αμύνεται με αυταπάρνηση σε πολλές περιπτώσεις, αλλά όταν πιεστεί πολύ πετά τη μπάλα αβίαστα σε κόρνερ. Η επιλογή μου και εδώ είναι ξεκάθαρη και θα πάω με τα over 5,5 κόρνερ της Μαρσέιγ.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.      

Δυάδα απόδοσης 2.30
22:00
Λέστερ - Ράντερς
Λέστερ over 5,5 κόρνερ
1.45
22:00
Μαρσέιγ - Καραμπάγκ
Μαρσέιγ over 5,5 κόρνερ
1.58
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις