Ευρώπη σημαίνει Ολυμπιακός

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο Europa League και στη γιγάντια μάχη του Ολυμπιακού στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα έχει ο Funbetάκιας.

Καλημέρες φίλες και φίλοι. Με στεναχώρησε εχθές η Καβάλα που ηττήθηκε χθες στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση. Πρέπει να επανορθώσω μετά το χθεσινό 0/2 στα προγνωστικά. Επιστροφή για το UEFA Europa League απόψε, εκεί όπου κυριαρχεί, αν μη τι άλλο, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα.

Μεγάλο παιχνίδι, με τους «ερυθρόλευκους» άλλωστε να είναι συνηθισμένοι από τέτοιες συναντήσεις τα τελευταία χρόνια. Με μία πρόχειρη σκέψη μου έρχονται κατά νου οι κόντρες με την Αρσεναλ και τη Γουλβς. Ειδικά με τους «Λύκους», η ομάδα του Μαρτίνς έχασε τεράστια ευκαιρία πρόκρισης στη φάση των «8» του θεσμού.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Η Αταλάντα έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Γιουβέντους την Κυριακή. Ωστόσο, παρακολουθώντας όλο το παιχνίδι, εκτιμώ πως φάνηκε καλύτερη λόγω της προβληματικής «Γιούβε». Εάν η ομάδα του Αλέγκρι ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική στα πρώτα 25′ του αγώνα, η σεμνή τελετή θα είχε λάβει τέλος από νωρίς. Εκτός οι κομβικοί Ιλιτσιτς και Ζαπάτα για τους γηπεδούχους.

Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει προβλήματα. Δίχως να εντυπωσιάσει, επικράτησε και της ΑΕΚ την Κυριακή με 1-0, παραμένοντας στην κορυφή και στο +9 από το δεύτερο ΠΑΟΚ. Στην Ευρώπη ωστόσο έχει πάντοτε διαφορετική εικόνα. Λες και βγάζει μαγικό ραβδάκι ο Πέδρο Μαρτίνς. Είτε στα εντός, είτε στα εκτός των «ερυθρόλευκων». Έτοιμος και ο Σισέ για τα μετόπισθεν, ο οποίος πιθανότατα θα πλαισιώσει τους Μανωλά – Παπασταθόπουλο στην άμυνα.

Δύο σημεία για τα σημερινά προγνωστικά. Κρατάμε το Χ2 του πρώτου ημιχρόνου στο 1.78, αλλά και το Χ2 γενικότερα σε απόδοση 2.75. Αποδόσεις από το Pamestoixima.gr και φουλάρουμε για το… 2/2.

Στο Golden 21 δεν χάνεις για ένα γκολ διαφορά! Μεγάλα δώρα για όλους!​

Μονό
22:00
Αταλάντα - Ολυμπιακός
Χ2 στο 1ο ημίχ.
1.78
BET: 20 units
Μονό
22:00
Αταλάντα - Ολυμπιακός
X2
2.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις