ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Καρέ επιλογών σε γεμάτο πρόγραμμα!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Καρέ επιλογών σε γεμάτο πρόγραμμα!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Καρέ επιλογών σε γεμάτο πρόγραμμα!

προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα με γεμάτο πρόγραμμα από Conference και Europa League. Η ανάλυση έβγαλε τέσσερις επιλογές στα προγνωστικά για το Νίκο Φωτιάδη.

Ανοιχτό ματς στη Βαρκελώνη 

Στο Camp Nou, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Νάπολι σε έναν αγώνα που υπό άλλες συνθήκες θα βλέπαμε στο Champions League, όπως έξαλλου είδαμε και το 2020. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι στα προγνωστικά μας. Με την Νάπολι να έχει σκοράρει στα 12 από τα 15 τελευταία εκτός έδρας ματς της στο Europa και την Μπαρτσελόνα να έχει σκοράρει στους τελευταίους τρεις εντός έδρας αγώνες ωστόσο έχοντας δεχτεί και γκολ. Οι Καταλανοί δεν έχουν χάσει σε ενενηντάλεπτο τους τελευταίους έντεκα αγώνες και περιμένουν και την επιστροφή του Ντεπάι, γεγονός που θα τους τονώσει και ψυχολογικά αφού ο Ολλανδός είναι βαρόμετρο στην τωρινή Μπαρτσελόνα. Αμφίβολος είναι ο Αραούχο που είναι σοβαρή απουσία αφού είναι επίσης πολύ σημαντικός για την ούτως ή άλλως ασταθής άμυνα των γηπεδούχων. Επιστροφές μετράνε οι Ναπολιτάνοι με τον Κουλιμπαλί να επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα και τον Οσιμεν να αγωνίζεται με μάσκα. Έχει σκοράρει σε ΕΝΝΕΑ συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Εν κατακλείδι , θα διαλέξω το αμφίτερμα σε απόδοση 1.62 της Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Δυνατή εντός έδρας η Σέλτικ

Οι Σκωτσέζοι αντιμετωπίζουν την ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, Μπόντο Γκλιμτ. Έχουν κερδίσει χωρίς να δεχτούν γκολ τους τελευταίους πέντε εντός έδρας αγώνες τους. Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες για όλες τις διοργανώσεις έχουν σκοράρει πάνω από τρία γκολ .Οι γηπεδούχοι έχουν τρομερή φόρμα αφού μετρούν ΕΝΝΕΑ συνεχόμενες νίκες σημειώνοντας ότι η μια από αυτές ήταν κόντρα στη Ρέιντζερς με 3-0 ! Οι Νορβηγοί βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας όσον αναφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Είναι αήττητοι σε τρία φιλικά και είναι αήττητοι στους τρεις εκτός έδρας αγώνες τους για το Conference League. Έκαναν την τρομερή έκπληξη νικώντας 6-1 την Ρόμα του Μουρίνιο αλλά θα δυσκολευτούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Γλασκώβη . Δεν χάνει στο Σέλτικ Παρκ η Σέλτικ πολύ συχνά ελέγχουν το παιχνίδι και δημιουργούν μεγάλο αριθμό ευκαιριών γι’αυτό και θα επιλέξω τα over 1,5 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 1.51 για να συμπληρώσει την πρώτη επιλογή σε δυάδα.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!​

Άνετη επικράτηση στο «King Power Stadium»

Η Λέστερ ήταν πολύ κοντά στο να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Γουέστ Χαμ αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα είναι αντιμέτωπη με την Ράντερς που για πρώτη φορά συμμετέχει σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Δανοί συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ομίλους και κατάφεραν να αποκλείσουν την Γιάμπλονετς και την ιστορική Κλουζ. Είναι επιτυχία και μόνο που ταξιδεύουν να αγωνιστούν στο Λέστερ αφού μιλάμε για μια ομάδα με έτος ίδρυσης το 2003 . Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τα μέσα του Δεκέμβρη όπου αποκλείστηκαν στο εγχώριο Κύπελλο Δανίας από την Οντένσε. Έχει απουσίες η Λέστερ (Βάρντι, Φοφανα, Έβανς , Καστάνιε, Μπέρτραντ) αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό για τις «αλεπούδες» . Πιστεύω θα κυριαρχήσουν και θα ξεσπάσουν κόντρα σε μια ομάδα που σε οκτώ εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες έχουν κερδίσει μόλις μια φορά (μέσα στην Ανδόρα ). Είναι γεγονός επίσης πλέον ότι το Conference League είναι η μόνη διοργάνωση πλέον που κυνηγάνε οι Βρετανοί. Θα διαλέξω την Νίκη της Λέστερ με μηδέν παθητικό στο 2.08 από την Pamestoixima.gr.

Απέλαση στη Σιβηρία για την Μπέτις

Πολλά υποσχόμενο ματς το Ζενίτ  -Μπέτις με τους γηπεδούχους να έχουν να αγωνιστούν σε αγώνα πρωταθλήματος κοντά στους 2 μήνες ενώ τους Ισπανούς να βρίσκονται σε σχετικά καλή φόρμα. Αμφίβολος ο Κανάλες που τελευταία είχε δηλώσει ως θετικός στον Covid-19. Οι φιλοξενούμενοι μου φαίνεται ότι δύσκολα θα ανταπεξέλθουν στην παγωμένη Ρωσία έχοντας μάλιστα τη κούραση δυο διοργανώσεων. Οι Ρώσοι που πραγματοποίησαν αλλαγές τη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών αναμένεται να μπουν δυνατά για να ταξιδέψουν στη Σεβίλλη με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ρίσκο μεν αξίζει δε ο Άσσος στο 2.50 της novibet.

Στο Golden 21 δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις για τα 21 γκολ της αγωνιστικής/εβδομάδας!​

Δυάδα Απόδοσης 2.45
22:00
Σέλτικ - Μπόντο Γκλιμτ
Σέλτικ over 1,5
1.52
19:45
Μπαρτσελόνα - Νάπολι
Goal/Goal
1.61
BET: 20 units
Moνό
22:00
Λέστερ - Ράντερς
Νίκη Λέστερ με μηδέν παθητικό
2.08
BET: 30 units
Μονό
22:00
Ζενίτ - Μπέτις
1
2.50
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις