Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Ζευγάρι Champions League, στο Europa

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Ζευγάρι Champions League, στο Europa

Μεγάλες αναμετρήσεις έχει και το φετινό Europa League στη φάση των νοκ-άουτ, αλλά το Μπαρτσελόνα - Νάπολι έχει τη τιμητική του στο σημερινό Bet of the Day.

Με το Europa και το Conference να παίρνουν σειρά με τη φάση των νοκ-άουτ, το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Ζευγάρι που άλλες χρονιές θα άνηκε στο Champions League το Μπαρτσελόνα – Νάπολι και το Bet of the Day έχει τις λεπτομέρειες.

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Ζευγάρι Champions League, στο Europa

  • «Καμπ Νου» (99354), Βαρκελώνη
  • Η πληρότητα στο 85%
  • Τελευταία τους διασταύρωση στη φάση των «16» του Champions League το 2020. Με τη Μπαρτσελόνα να παίρνει τη πρόκριση, με ισοπαλία 1-1 στην Ιταλία και νίκη 3-1 στη Βαρκελώνη.
  • Καταπληκτική παράδοση κόντρα σε Ιταλικές ομάδες στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα. Έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές σε σύνολο 28 αναμετρήσεων, με 19 νίκες και επτά ισοπαλίες.
  • Η Νάπολι δε τα πάει καλά σε Ισπανικό έδαφος με επτά ήττες και τρεις νίκες σε δέκα παιχνίδια.

Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Μετά από 17 συνεχή χρόνια με προκρίσεις στο Champions League, η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Europa. Πήρε την 3η θέση στον όμιλο πίσω από Μπάγερν και Μπενφίκα, αφού σημείωσε τρεις ήττες στα έξι παιχνίδια της. Εμφανώς βελτιωμένη με την έλευση Τσάβι και πλέον και με τις προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου. Ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους, με το Europa να αποτελεί ίσως τη τελευταία ευκαιρία για «ασημικό» φέτος. Έρχεται από το περιπετειώδες 2-2 κόντρα στην Εσπανιόλ.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Stat attack: Τουλάχιστον δύο γκολ έχει σκοράρει στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια, με αντίπαλο τη Νάπολι.

Απουσίες: Στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Ουμτιτί, Φατί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπαλντέ προστέθηκαν και οι Αραούχο, Λενγκλέ και Ντεπάι. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Ντάνι Άλβες.

Ενδεκάδα (4-3-3): Ντερ Στέγκεν – Ντεστ, Πικέ, Γκαρσία, Άλμπα – Ντε Γιόνγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι – Τραορέ, Γκάβι, Ομπαμεγιάνγκ.

Νάπολι

Ρεπορτάζ: Με την 9η παρουσία τους σε νοκ-άουτ του Europa μόνο άπειρους δε τους λες τους «παρτενοπέι». Αυτό το κατάφεραν σε ένα τρελό όμιλο, παίρνοντας τη 2η θέση, πίσω από τη Σπάρτακ Μόσχας, αφήνοντας εκτός συνέχειας τις Λέστερ και Λέγκια Βαρσοβίας. Πάντως δεν έχουν και ιδιαίτερες επιτυχίες στη διοργάνωση, αφού πέντε φορές έχουν αποκλειστεί στους «32», και από μια φορά σε «16», «8» και «4». Στη μάχη του πρωταθλήματος είναι στο -2 από τη κορυφή, μετά το 1-1 με την Ίντερ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Stat attack: Over 2,5 έληξαν τα τελευταία επτά παιχνίδια της στην εν λόγω διοργάνωση.

Απουσίες: Σημαντικές οι απουσίες των Πολιτάνο και Λοθάνο για τους Ναπολιτάνους. Ο νεοφερμένος Τουανζέμπε δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Οσπίνα – Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Μάριο Ρουί – Ανγκουίζα, Ρουίζ – Ελμάς, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε – Οσιμέν.

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Ζευγάρι Champions League, στο Europa

Έκαστες δείχνουν σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μεταμορφωμένη επί εποχής Τσάβι η Μπαρτσελόνα και με σημαντικότατες προσθήκες επιθετικά. Αμυντικά δείχνει να πελαγοδρομεί ακόμα. Εξαιρετική στο επιθετικό παιχνίδι η Νάπολι, δέχεται φάσεις με ευκολία όταν πιεστεί. Δίκαιο το goal/goal & over 2,5  στο 2.02 στη pamestoixima. 

Μονό
19:45
Μπαρτσελόνα - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
2.02
Μονό
19:45
Μπαρτσελόνα - Νάπολι
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις