«Καθαρίζουν» πρόκριση στο 3.15

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο Conferece League με δυάδα του τριπλασιασμού γι' απόψε, γράφει ο Χρήστος Μυλωνάς.

Χαιρετώ όλους τους φίλους της στήλης και του koubanezos.gr. Τελευταία μέρα με ευρωπαϊκές αναμετρήσεις η σημερινή και θα ασχοληθώ με δύο αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί που αναμένω να πάρουν σκορ πρόκρισης. Προχωράμε με προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Αϊντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στην 3η θέση του ομίλου τους στο Europa League τερμάτισαν οι Ολλανδοί πίσω από Μονακό και Σοσιεδάδ, κι έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουν στο Conference League μέσω των πλέι – οφ. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στη 2η θέση με πέντε βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ, αλλά προέρχονται από εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Φίτεσε με 0-5.

Οι Ισραηλινοί από την άλλη τερμάτισαν 2οι στον όμιλο του Conference League, πίσω από την Λίντσερ, και είναι χωρίς αμφιβολία το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 3η θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, με έξι και οκτώ βαθμούς απόσταση από 2η θέση και την κορυφή αντίστοιχα.

Αναμένω εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, αλλά επειδή ο άσος βρίσκεται σε πολύ χαμηλή απόδοση, θα ποντάρω στον άσο και over 2,5 σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr

Λέστερ – Ράντερς

Στην 3η θέση του ομίλου της τερμάτισε η Λέστερ, πίσω από Σπαρτάκ Μόσχας και Νάπολι και θέλει τη νίκη σήμερα, ώστε να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Χωρίς νίκη ακόμα στο 2022 για το πρωτάθλημα και η συγκεκριμένη συνάντηση αναμένω να λειτουργήσει ως ώθηση στην ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας, καθώς ο αντίπαλος είναι ο ιδανικός.

Απέναντί της λοιπόν θα βρει τη Ράντερς, η οποία έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της πριν από δύο μήνες και ως εκ τούτου αναμένεται να φανεί η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού επίσημων αναμετρήσεων. Στο διάστημα αυτό έδωσε αρκετά φιλικά (συγκεκριμένα επτά) σημειώνοντας τρεις νίκες με ομάδες κυρίως χαμηλότερης δυναμικότητας.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν θα ποντάρω στον άσο και over 2,5 σε απόδοση 1.75 στο Pamestoixima.gr και ελπίζω η ποιότητα της Λέστερ, η νίκη που χρειάζεται για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους, αλλά και η αγωνιστική απραξία των φιλοξενούμενων, να με δικαιώσει.

Κερδίζεις/Διεκδικείς εντελώς δωρεάν X ευρώ μετρητά / έως Χ ευρώ εγγυημένα κάθε εβδομάδα/αγωνιστική!​

Δυάδα απόδοσης 3.15
19:45
Αϊντχόφεν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 & over 2,5
1.80
22:00
Λέστερ - Ράντερς
1 & over 2,5
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις